Opinie o 9print

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 988
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.instagram.com/ninepri
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ala12
link | zgłoś
2020-02-01
*.17.81.*
Czy nie ma rady na tych złodzieji, Jeżeli zgłasza się na policję, to chyba mogą zablokować stronę lub płatności, tylu oszukanych, a wciąż działą Oszuści I złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-01
*.30.29.*
Nie zobaczycie ani zdjeć, ani swoich pieniędzy. Kontakt niemozliwy. Setki oszukanych osob
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-02-01
*.30.29.*
Naciągacze!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamisia
link | zgłoś
2020-02-01
*.245.177.*
Oszuści, złodzieje , naciągacze!!!!! Właścicielami jest para obywateli Ukrainy - znaleźli sobie dobry patent na życie w Polsce. Zero kontaktu, jeżeli dostaje się odpowiedz to z automatu, brak telefonu. Wystarczy spojrzeć na ich konta na FB i na Instagramie gdzie nie ma wcale komentarzy ( były sam [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści, brak towaru , brak zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ola 12
link | zgłoś
2020-02-01
*.17.81.*
Jakoś dzisiaj złodzieje śpią, jeszcze nie napisali, że szybka wysyłka, że kolory piękne, że pamiątka, że rodzice itp, to wszystko pisze sam sklep, nikomu nic nie wysyłają, tylko forsę kradną OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MartaS
link | zgłoś
2020-02-01
*:6478:d93d:*
Zlodzieje! Nie wywiązują sie z umowy, nie realizuja zamówień i kradną pieniądze!!! Przestrzegam przed tymi oszustami!
Brak
Złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mik22
link | zgłoś
2020-01-31
*.17.81.*
Nie odpuszczajmy złodziejom, nie odzyskamy forsy, ale może inni nie dadzą się oszukać, złodzieje ruszyli do ataku, napisali pozytywne opinie, to wszystko lipa OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-31
*.30.20.*
Kradzież!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-01-31
*.30.20.*
Oszustwo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milka
link | zgłoś
2020-01-31
*.28.219.*
Szybka realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mik22
link | zgłoś
2020-01-31
*.17.81.*
Już dwa złodzieje sklepowi się odezwali, nikomu nic nie wysyłają tylko kradną forsę OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
BRAK
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa D.
link | zgłoś
2020-01-31
*.181.177.*
Bardzo szybka realizacja zamówienia, perfekcyjna obsluga sklepu i kuriera. Jakość bardzo bardzo dobra. Polecam gorąco wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mk
link | zgłoś
2020-01-31
*.34.232.*
Dobry wydruk, szybka realizacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?