Opinie o Aftermarket

3.1 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Hosting

Strona internetowa:
www.aftermarket.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
jGuru
link | zgłoś
2019-09-12
*.187.189.*
Satisfied, no problems. Great value for money. A few problems with english version :-)
great value for money
english
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artui
link | zgłoś
2019-08-14
*.146.160.*
OSZUSCI IZŁODZIEJE Mam domene ktora kupiłem w maju tego roku od Aftermartket. Po dwuch miesiacach dostałem powiadomienie iz chciałem przejac dodatkow 20 innych domen. Dostałem wezwanie do zapłaty 40zlza domene i napisałem ze to nie jest moje działanie tylko ktos to zrobił za mnie bez mojej wie [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Kompletny brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2019-07-31
*.206.198.*
Zleciłem przejęcie domeny, bo wygasała... domena dość atrakcyjna co podchwycił właściciel serwisu i mi ją ukradł wystawiając na sprzedaż za 4500 zł netto!
brak
oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PIERDOLE ICH
link | zgłoś
2019-05-09
*.173.81.*
KURWA TAKIE OSBLUGI I CHAMSTWA TO JESZCZE NIE WIDZIAŁEM W INTERNETACH. TO DOPIERO POCZĄTEK.
PIERDOLE
JEBAC ICH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fanatyk
link | zgłoś
2018-07-03
*.0.124.*
Utrzymywałem u nich domeny, chciałem przenieśc jedną do innego rejestratora, to mi ją zablokowali przez co nowy rejestrator nie mógł jej przenieść, w rezultacie straciłem domenę, na moje maile nie odpisują, Nie polecam !!!!
Brak Zalet
Bardzo dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
dyabeu
link | zgłoś
2018-04-13
*.65.97.*
Państwo z AfterMarket.pl wysyłają maile przez zbanowany system mailowy dlatego ich powiadomienia o tym że udało się przechwycić domenę trafiają do folderu SPAM (Gmail). Kiedy jednak z oczywistego powodu nie opłacimy domeny (bo nie wiemy że mamy to zrobić) otrzymujemy maila wysłanego tak że trafia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fom
link | zgłoś
2017-10-16
*.112.154.*
Niewygodny interfejs strony, zagmatwany panel po zalogowaniu. Pieniądze biorą za wszystko. Wysoka prowizja 10% od sprzedaży domeny. Samo wystawienie 2zł, ale żaby domenę było widać trzeba słono płacić. Aby zapłacić za usługę trzeba mieć doładowane konto w portalu (powinna być płatność za faktyczne u [rozwiń/zwiń]
chyba popularne - choć bardzo mnie to dziwi
cała opisana wyżej opinia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czajnik
link | zgłoś
2017-06-25
*.254.232.*
Sklep charakteryzuje się bardzo szeroką ofertą, a jego pracownicy dpradzą we wszystkim czego potrzebują klienci. Przekonałem się, że jak coś kupować to tylko u nich.
masa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2015-05-27
*.172.247.*
Zdecydowanie najlepsza giełda domen na naszym rynku. Można tu kupić wartościowe domeny, bądź sprzedać z dużym zyskiem domeny które się zakupiło.
dużo kupujących
trudny w obsłudze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malinka19
link | zgłoś
2014-05-19
*.9.44.*
Rzeczywiście można znaleźć u nich fajne i unikalne domeny, jednak ceny zwalają z nóg. Jeśli komuś bardzo zależy na unikalnej i wartościowej domenie to nie ma problemu, jednak jeśli nie jest to priorytet, to raczej lepiej zdecydować się na coś z pierwszej ręki.
duży wybór domen
wysoka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
KrzychuD
link | zgłoś
2014-04-06
*.141.25.*
Idealna dla osób, które poszukują unikalnych domen dla swojego biznesu. Ja znalezalem tam swietna domene ale swojego warsztatu samochodwego, jednak musiałem za nią sporo zabulic. Jesli komus zalezy na dobrej nazwie dla wlasnej firmy to z pewnoscia za nia zaplaci tyle ile trzeba. Ja polecam i nie nar [rozwiń/zwiń]
mozna znalezc ciekawe domeny
drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...