Opinie o Agencja For Fame

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 31
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.kurs.forfame.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2019-09-06
*.173.153.*
Genialny kurs
Ekstra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2019-09-01
*.254.232.*
Bardzo dziękuję za możliwość odbycia tak wartościowego kursu, dzięki któremu mogłam złożyć dokumenty aplikacyjne do pracy i to z pozytywnym skutkiem :) Bardzo dziękuję pracownikom, że zrozumieli mój pośpiech i w trybie ekspresowym otrzymałam tak ważną dla mnie dokumentację (mogłam złożyć dokumenty d [rozwiń/zwiń]
Sprawna obsługa i szybka, wygodna forma, wartosciowy kurs
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-07-16
*:fb7c:56b3:*
Byłem kursantem w tej placówce, jednak wszystkie złe opinie okazały się prawdziwe (a ja już zbieram grupę kursantów którzy wydali swoje pieniądze i zostali oszukani żeby złożyć zawiadomienie na policje) ... instytucja została zamknięta przez kuratorium oświaty w Olsztynie ze względu na wiele niepraw [rozwiń/zwiń]
brak
nielegalne kursy, omijać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wenda
link | zgłoś
2019-07-09
*.30.22.*
Polecam z całego serca!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
drymo
link | zgłoś
2019-04-18
*.40.75.*
Wczoraj zapomniałam dodać,że pomimo opłaty nie otrzymałam plastikowej legitymacji, której koszt to blisko 50 zł. Dodatkowo w związku z wczorajszą opinią dziś dostałam maila od firmy, że "skierowano sprawę na drogę sądową z art. 212 KK". Szkoda tylko,że na poprzednie moje maile firma nie reagowała a [rozwiń/zwiń]
brak
brak części dokumentów z kursu pomimo opłaty, próba "zastraszenia" sądem za poprzednią opinię, w której napisałam prawdę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
drymo
link | zgłoś
2019-04-17
*.40.75.*
Szczerze odradzam, zrealizowałam kurs "Instruktora gimnastyki korekcyjnej" wykupując dodatkowe dokumenty potwierdzające uprawniania, ale ku zaskoczeniu otrzymałam dokumenty potwierdzające ukończenie "Instruktora sportu, specjalność gimnastyka korekcyjna" i choć wydaje się to bez znaczenia to w rzec [rozwiń/zwiń]
brak
niewłaściwe dokumentacja nie dająca uprawnień pomimo zapewnień, że jest inaczej, kontakt z firmą bardzo zły, wyłudzenie pieniędzy za suplement który jest w rzeczywistości wydrukiem na rewersie, część materiałów kursowych nie działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2019-04-06
*.146.229.*
Panie Tomaszu, infolinia była tymczasowo nieczynna, o czym informowaliśmy na swojej stronie internetowej i prosiliśmy o kontakt poprzez czat lub e-mail. Jeśli kupił Pan kurs przez nasz sklep to dostęp do niego otrzymał Pan automatycznie, natomiast jeśli kupił Pan kurs przez portal zewnętrzny to nale [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-04-04
*.11.39.*
Tragedia nie ma żadnej możliwosci kontaktu telefonicznego. Brak jakiegokolwiek odzewu z ich strony,przelane pieniądze= zero kontaktu. Przykre
brak
brak jakiegokolwiek kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemyslaw
link | zgłoś
2019-03-30
*.173.153.*
Pomocna obsługa wytłumaczyła mi wszystko od A do Z. Sam kurs przebiegł bardzo sprawnie i przyjemnie, można go zrobić np. na tablecie i w ciągu kilku dni otrzymałem kurierem dokumenty. Co prawda nie potrzebuję więcej kursów, bo mam już dość sporo uprawnień, ale na pewno będę polecał moim znajomym nau [rozwiń/zwiń]
Prosta obsługa, sprawna realizacja dokumentów
brak praktyki ale nie jest ona wymagana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kriss
link | zgłoś
2019-03-26
*.146.228.*
Przyjemna obsługa platformy, a przede wszystkim honorowane dokumenty, to mi bardzo się podobało
zaświadczenie men-owskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
meliska
link | zgłoś
2019-03-19
*.30.16.*
Mieszkam za granicą i zrobiłam kurs, dokumenty przyszly normalnie poczta, uprawnienia mam wazne w europie, wiec wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Uprawnienia wazne w unii, wysylka za granice, mozna zrobic kurs w domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2019-03-19
*.173.153.*
To już kolejny kurs i jak zawsze zachowany jest wysoki poziom, kursy oplaca mi szkoła wiec na pewno będą kolejne :) pozdrawiam
merytoryczne kursy, szybka obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-03-16
*.172.188.*
super, polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...