Opinie o Agito.pl

3.8 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.agito.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rafal990
link | zgłoś
2015-12-01
*.231.52.*
ok, ale ostatnio w Agito jaki i w innych sklepach dłużej trzeba czekać na niektóry towar.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halinka
link | zgłoś
2014-07-29
*.42.213.*
Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko jak najbardziej w porządku. Pełen profesjonalizm. Szybka obsługa, towar dobrze zapakowany. Tego oczekuje się przy realizacji zakupów przez internet.
Lodówka ok, prosta w obsłudze i bardzo cicha. Na razie jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2014-07-12
*.191.136.*
Pomyłkowo zamówiliśmy komputer bez systemu windows i chcieliśmy zwrócić i zamienić na inny z systemem , na co odpowiedziano mi że zablokowani są przepisami.I tak stracili potencjalnego klienta,który teraz chciał 1 komputer a za chwilę firma potrzebiowała kolejnych 5 i kupiła gdzie indziej i wszyscy [rozwiń/zwiń]
brak
Podejście handlowe beznadziejne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alan
link | zgłoś
2014-04-08
*.166.133.*
Jeśli chcesz zaoszczedzić pieniądze kupuj w tym sklepie:) jest tanio! Polecam
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaska
link | zgłoś
2014-04-08
*.22.138.*
Mają fajne promocje, wiec mozna nawet cos kupić taniej. Nam się udało kupić lodówkę w rewelacyjnej cenie.
liczne promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Binek
link | zgłoś
2014-04-08
*.226.70.*
Doskonały sklep. Kupuję tam regularnie i nie narzekam. Można kupić naprawdę wiele produktów. Ostatni mój zakup to nawigacja GPS i również się sprawdza. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2014-04-05
*.249.57.*
Rewelacyjny sklep. Nie wiem czemu niektórzy narzekają. Ja kupiłam ostatnio tableta i sprawuje się bez zarzutów. Szybka przesyłka i świetny kontakt ze sprzedawcą.
szybko i tanio
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MarkyMark
link | zgłoś
2014-04-04
*.81.222.*
Nie wiem na co ludzie narzekają. Cyba najstarszy sklep internetowy w polskim internecie. Zawsze mają dobre ceny i szybko wysyłają towar. Zawsze tam kupowałem i dalej bede to robil. Jak dla mnie rewelacja, warto tam kupować.
duży wybór towarów, niskie ceny, szybka wysyłka, ogólnie rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
majkabajka
link | zgłoś
2014-04-04
*.197.122.*
Opinia o tym sklepie jest mocno przesadzona. Uważam ze są sklepy wysyłkowe znacznie lepsze z niższymi cenami. Nie miała jeszcze okazji w nim kupowac, ale mój mąz kupił w agito telefon i stwierdził ze jednak przepłacił. Zwrotu nie mozna bylo zrobic bo minal ponad miesiac od zakupu. Ja raczej tam nic [rozwiń/zwiń]
duzy wybor
nie mozna zwrocic towaru, mozna znalezc nizsze ceny w sklepach internetowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
predator94
link | zgłoś
2014-04-04
*.102.121.*
bardzo polecam najlepszy sklep w internecie Kupowałem tam juz kilka razy i nigdyn nie było żadnych problemów. Mają fajne promocje, wiec mozna nawet cos wyrwać taniej. Mi usało się kupid Fife 14 po niezlej cenie na plejaka 3ke.
fajne promocje, niskie ceny, duzy wybór
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...