Opinie o internet Airmax.pl

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
robert
link | zgłoś
2016-09-19
*.111.148.*
jestem w tej sieci od kilku lat i jestem zadowolony z usług. wcześniej byłem abonentem małych i wielkich telekomów i zawsze miałem jakieś problemy albo sie nie dało skontaktować albo sie dało ale w kółko ta sama śpiewka a internet nie działał. w AirMAX jest wszystko w porządku, polecam.
działa poprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natasza Tarnawska
link | zgłoś
2016-09-13
*.111.156.*
Jako, że nie mam stałego zameldowania w Polsce skorzystałam z wersji internetu jaką firma Airmax mi poleciła bez umowy, wszystko działa bardzo dobrze, szybko strony się wczytują, mam komunikację z rodziną przez skype, youtube działa bez zacięć i nie ma limitów danych jak miała wcześniej majac internet z telefonu, wszystkim serdecznie polecam firmę Airmax.
Miła obsługa, dobrze działa, nie trzeba zameldowania stałego, niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARTSOFT
link | zgłoś
2016-09-07
*.234.157.*
Firma nasza jest pod wrażeniem, zdecydowaliśmy się na internet od www.Airmax.pl, ponadto okazało się ze nasz budynek jest objęty promocją o szybkości 900Mb/s za 29.99zł, podłączenie z użyciem najnowszej technologii światłowodowej. Mamy w firmie dużo komputerów i łącze działa niewiarygodnie, z tak szybkiego internetu nigdy wcześniej nie korzystałem ani prywatnie ani firmowo. Dziękuję firmie Airmax za tak wspaniały internet. Wysyłamy dużo plików co ułatwiło nam bardzo pracę. a ping tak wygląda: wp.pl (212.77.98.9): 56 data bytes 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=0 ttl=61 time=8.702 ms 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=1 ttl=61 time=8.814 ms Zasłużona maksymalna ocena firmy. POLECAMy!
niewiarygodnie duża szybkośc i stabilność łacza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KK
link | zgłoś
2016-09-05
*.172.29.*
Dobry i solidny dostawca, duża sieć światłowodów (czasy do największych polskich portali 100 Mb. Duże rabaty dla stałych klientów (12 lat w sieci). Sieć godna polecenia.
Duża sieć światłowodów, niskie czasy dostępu, bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid Lewandowski
link | zgłoś
2016-08-30
*.111.148.*
Witam, z airmax zacząłem współprace 12mcy temu od prepaida po przygodach z GSMami nie chcialem się wiązać umową... Teraz mam łacze w domu od airmaxa, w firmie łacze symetryczne także od airmax.. i streaming do monitoringu...od airmax wszystko w bardzo dobrych cenach wszystkim polecam firmę profesjonalne i elastyczne podejście do klienta Pozdrawiam
profesjonalizm, stabilne łacze, elastyczna oferta, szeroki wachlarz usług
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zigi
link | zgłoś
2016-08-13
*.111.148.*
W ramach podpisanej umowy, odstałem w Airmaxie darmowy hosting dla kilku moich stron w opcji "premium" bez żadnych limitów, dotychczasowy koszt roczny ok 200 zł - dla kogoś kto dopiero zaczął prowadzić działalność, spora oszczędność, dostęp do internetu też bardzo korzystny, za symetryczne łącze płacę połowę tego co u konkurencji, plus telefon za symboliczne 5 zł/m-c. Ogólnie dzięki podpisaniu umowy w Airmax, jestem rocznie do przodu jakieś 2 tys - naprawdę bardzo dobra oferta na łącza biznesowe.
Indywidualnie przygotowana oferta, bezkonkurencyjne ceny
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim
link | zgłoś
2016-07-15
*.111.148.*
Może zacznę od tego, że jestem w sieci airmax już od 6 lat - 3 umowy i właśnie świeżo podpisaniu kolejnej na 2 lata, miałem spory wybór w swojej okolicy, ale zawsze dawali mi najciekawszą ofertę na przedłużenie umowy, w tej chwili 96 Mb za 10 zł, żadna inna firma nie mogła tego przebić. Internet działa bardzo dobrze, sporadyczne przerwy, dosłownie raz w roku na ok godzinkę. W mojej okolicy najlepsza oferta.
Bardzo dobra jakość, bezkonkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WiesioCzesio
link | zgłoś
2016-06-29
*.111.149.*
Byłem klientem Airmaxa przez kilka lat, a później za namową sąsiada, zrezygnowałem i przeszedłem do multiplaya i niestety żałuję, miało być szybko i tanio, wyszło kiepsko i przeciętnie cenowo, zostały mi jeszcze 3 miesiące w multi i wiem że na pewno zrezygnuję, w międzyczasie zadzwoniłem do airmaxa, bo został mi od nich sprzęt i zdziwiłem się bo pomimo prawie dwuletniej przerwy, dostałem ofertę jak stali klienci, wystarczyło że kiedyś już byłem ich klientem. Polecam tego operatora i ogólnie firmy działające lokalnie, nie tylko w branży internetowej, żadna duża korporacja nie ma tak indywidualnego podejścia do klienta
Indywidualne podejście do klienta, bardzo miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stały Klient
link | zgłoś
2016-06-07
*.111.149.*
Jestem związany z tym operatorem już od kilku ładnych lat, różnie bywało, czasem lepiej, czasem gorzej ale bilans wychodzi ogólnie na plus, ostatnio zadzwonił ktoś z obsługi i w związku ze zmianą cennika zaproponowali mi naprawdę super warunki, mimo iż moja umowa jeszcze się nie zakończyła, 96 Mb za 5 zł, oczywiście bez żadnych limitów, obecnie testuję proponowaną taryfę i muszę przyznać że działa świetnie, moim zdaniem tak powinno się traktować stałych klientów wszędzie.
Korzystny program lojalnościowy dla stałych klientów, super jakość usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Calisia#0
link | zgłoś
2016-05-20
*.111.144.*
A oto jak śmiga Airmax w Kaliszu, taryfa 300 Mb, coś dla fanów rekordów prędkości: https://www.youtube.com/watch?v=J86FDyH_VeU
Bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Czerkawski
link | zgłoś
2016-04-06
*.111.148.*
Airmax internet bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, zakupiłem zestaw na testy sugerując się opiniami i nie żałuję wyboru, dlatego potwierdzam to co pisza przedmówcy. Korzystam z internetu już 3 miesiąc i jak narazie wszystko działa wręcz doskonale, szybkość w cenie ok 70zł mam 100Megabitów i taka się utrzymuje, router Asusa ASUS RT-AC88U kupiłem sobie sam na allegro w technologii AC i nawet w domu po WiFi mam po 100mega, tu wynik mojego testu: http://www.speedtest.net/my-result/5229196510 a jak u was to wypada? pozdrawiam i polecam
stabilnie, miła obsługa, krótki ping w grach po 10ms do wawy,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GrześK
link | zgłoś
2016-02-28
*.111.149.*
Dobre bo bez limitu, potrzebuje załadować 600 GB w dzień to ładuje i nie muszę się przejmować jak u komórek, że mi się limit skończy i trzeba doładowanie kupić! Przez te dopłaty w LTE traciłem majątek, teraz mam stałą prędkość i cenę - to jest uczciwe!
Dobre bo bez limitu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radzio
link | zgłoś
2016-02-10
*.69.201.*
Trafiłem na Airmax, dzięki portalowi operatorzy.net.pl, zadzwoniłem, sympatyczny pracownik w kilku zdaniach wytłumaczył mi jak mogę zostać ich klientem, że mogę bez zobowiązań przetestować świadczone usługi przez miesiąc czasu, więc postanowiłem spróbować. Przetestowałem opcję przedpłatową, bo kusiła mnie perspektywa dostępu bez umowy, jednak okazało się że potrzeby w rodzinie dotyczące transferu są znacznie wyższe (dwa TV, kilka komputerów i opcjonalnie jeszcze kilka urządzeń mobilnych), więc poprosiłem o uruchomienie szybszej taryfy - dostałem 150/3 Mbps i przyznam że usiadłem z wrażenia, nie sądziłem że internet radiowy daje takie możliwości - prędkość jaką udało mi się osiągnąć oscylowała w okolicach 145-153 mega przy ściąganiu i ok 4-5 przy wysyłaniu. Szok, zwłaszcza jak porównałem to do łącza u sąsiada na światłowodzie, który przy deklarowanej 100 Mbps osiągał ok 60 %. Po okresie testowym zawarłem umowę na 48 Mbps - nie byliśmy w stanie w pełni wykorzystać tych 150 mega, i jestem naprawdę zadowolony, łącze działa stabilnie, prędkość waha się od 95-105 % deklarowanej - tak to nie pomyłka, są momenty kiedy prędkość pobieranie jest ok 50 Mbps! Polecam tego operatora.
jw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?