Opinie o internet Airmax.pl

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 219
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ludwik Sobieraj
link | zgłoś
2019-01-24
*.111.142.*
Mam Airmaxa od kilkumiesięcy i jestem pozytywnie zaskoczony. Nawet w godzinach szczytu net chodzi na poziomie 90 proc. tego, co mam w ofercie. Ale ważniejsze – nie mam żadnych awarii. Wcześniej miałem internet mobilny. Kilka dni bez awarii internetu to było naprawdę święto a teraz zapomniałem o awa [rozwiń/zwiń]
cena, stabilność,szybkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabina
link | zgłoś
2018-12-29
*.111.246.*
Jak macie w zasięgu to nie ma co się zastanawiać, dużo lepszy net od mobilnego chłamu... zawsze można tez przetestować jak działa w kożdej lokalizacji pozdro
wszystko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2018-12-29
*.111.142.*
Witam, 3mce temu zmieniłem operatora i w końcu mam porządny internet przez całe święta prędkość nie spadła nawet o 10%. U poprzednich dostawców była to porostu masakra nic nie dało sie zrobić, oglądać, grać nie mówiąc już o monitoringu. Teraz wszystko działa ja pracuje normalnie a dzieci zadowolone [rozwiń/zwiń]
stabilność,cena,prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel Nawrocki
link | zgłoś
2018-11-07
*.111.156.*
Dobry bezwaryjny dostawca, godny polecenia.
szybko
brak widocznych wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2018-11-05
*.111.142.*
Korzystam z Airmax od 4 miesiecy, jestem bardzo zadowolony, wcześniej korzystałem z usługi dużego operatora i każdy kontakt z nin wiązał się ze stratą godziny aby w ogóle z kimś porozmawiać. W Airmax zawsze miło w biurze szybko odbierają i rzetelnie odpowiadają na pytania, udzielają pomocnych odpowi [rozwiń/zwiń]
stabilność ,niezawodność prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
WebKamerka
link | zgłoś
2018-11-05
*.111.246.*
śmigaja kamerki online na tym łączu na stronie www, bardzo polecam airmaxa, dają publiczne ip, widoki z Bieszczad teraz moi klienci mogą ogladać online :)
super świtna pomoc techniczna kamerki online działają jak należy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KaliszIT
link | zgłoś
2018-10-30
*.97.84.*
Potwierdzam wszystkie pozytywne, opinie, dla nas najważniejsze że od kilku miesięcy nawet najmniejszej przerwy w dostawie internetu nie było, stabilność na wysokim poziomie, bardzo polecam
brak awarii, dobra stabilność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian Adamiec
link | zgłoś
2018-10-30
*.111.142.*
Operator bardzo profesjonalny. Na etapie testów wszystko śmigało jak trzeba. Teraz, kiedy już kilka miesięcy jestem klientem to fakty są takie, że: 1 Transfer jest nawet ciut wyższy Rzeczywisty transfer jaki osiągam to 330Mb/s, podczas gdy na etapie testów osiągałem ponad 290Mb/s .) DO tego cena, pł [rozwiń/zwiń]
szybkośc, cena ,bezawatyjność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemysław Honcel
link | zgłoś
2018-10-29
*.111.156.*
Korzystam z Airmax w miejscowości Wrocław i nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o funkcjonowanie ich łącza. Polecam
Brak umowy, szybka prędkość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof_Białek
link | zgłoś
2018-10-22
*.111.156.*
Polecam operatora za rzetelność i możliwość korzystania z usługi bez umowy i zobowiązań opcją Prepaid
Brak umowy, szybka prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Juri966
link | zgłoś
2018-10-18
*:0:0:*
Branie w gry online z airmax nabrało sensu, przy LTE to była tragedia w airmaxie 0 lagów, serdecznie polecam YT w 4k śmiga na wypasie
podłączenie w 1 dzień, pingi po 7ms, wypasik
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niko Rxxx
link | zgłoś
2018-10-11
*:0:0:*
jestem mile zaskoczony, wcześniej miałem LTE blisko nadajnika, ale tutaj w airamx pinga mam do serwera z grą ulubioną 7ms, 0 lagów, bardzo polecam, obsługa techniczna na max poziomie! Polecam
krótki ping, super jakość, stabilę, 10000x lepsze od LTE i brak limitów
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WKS Wrocław
link | zgłoś
2018-10-01
*.111.145.*
Super wsparcie techniczne i bardzo dobra jakość usługi, można brać w ciemno polecam.
Bezawaryjność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...