Opinie o internet Airmax.pl

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 34
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Calisia#0
link | zgłoś
2016-05-20
*.111.144.*
A oto jak śmiga Airmax w Kaliszu, taryfa 300 Mb, coś dla fanów rekordów prędkości: https://www.youtube.com/watch?v=J86FDyH_VeU
Bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Czerkawski
link | zgłoś
2016-04-06
*.111.148.*
Airmax internet bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, zakupiłem zestaw na testy sugerując się opiniami i nie żałuję wyboru, dlatego potwierdzam to co pisza przedmówcy. Korzystam z internetu już 3 miesiąc i jak narazie wszystko działa wręcz doskonale, szybkość w cenie ok 70zł mam 100Megabitów i taka się utrzymuje, router Asusa ASUS RT-AC88U kupiłem sobie sam na allegro w technologii AC i nawet w domu po WiFi mam po 100mega, tu wynik mojego testu: http://www.speedtest.net/my-result/5229196510 a jak u was to wypada? pozdrawiam i polecam
stabilnie, miła obsługa, krótki ping w grach po 10ms do wawy,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GrześK
link | zgłoś
2016-02-28
*.111.149.*
Dobre bo bez limitu, potrzebuje załadować 600 GB w dzień to ładuje i nie muszę się przejmować jak u komórek, że mi się limit skończy i trzeba doładowanie kupić! Przez te dopłaty w LTE traciłem majątek, teraz mam stałą prędkość i cenę - to jest uczciwe!
Dobre bo bez limitu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radzio
link | zgłoś
2016-02-10
*.69.201.*
Trafiłem na Airmax, dzięki portalowi operatorzy.net.pl, zadzwoniłem, sympatyczny pracownik w kilku zdaniach wytłumaczył mi jak mogę zostać ich klientem, że mogę bez zobowiązań przetestować świadczone usługi przez miesiąc czasu, więc postanowiłem spróbować. Przetestowałem opcję przedpłatową, bo kusiła mnie perspektywa dostępu bez umowy, jednak okazało się że potrzeby w rodzinie dotyczące transferu są znacznie wyższe (dwa TV, kilka komputerów i opcjonalnie jeszcze kilka urządzeń mobilnych), więc poprosiłem o uruchomienie szybszej taryfy - dostałem 150/3 Mbps i przyznam że usiadłem z wrażenia, nie sądziłem że internet radiowy daje takie możliwości - prędkość jaką udało mi się osiągnąć oscylowała w okolicach 145-153 mega przy ściąganiu i ok 4-5 przy wysyłaniu. Szok, zwłaszcza jak porównałem to do łącza u sąsiada na światłowodzie, który przy deklarowanej 100 Mbps osiągał ok 60 %. Po okresie testowym zawarłem umowę na 48 Mbps - nie byliśmy w stanie w pełni wykorzystać tych 150 mega, i jestem naprawdę zadowolony, łącze działa stabilnie, prędkość waha się od 95-105 % deklarowanej - tak to nie pomyłka, są momenty kiedy prędkość pobieranie jest ok 50 Mbps! Polecam tego operatora.
jw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna
link | zgłoś
2015-09-21
*.111.148.*
Po prostu solidny dostawca, ceny OK, obsługa OK - nie jakieś studenty bez pojęcia. Godna polecenia jest oferta 100 i 150 Mb - to lepsze oferty niż światłowodem dają duże telekomy. Na wiosce mam szybkość jak w środku miasta w bloku.
Dobra pomoc techniczna
Brak systemu szybkich przelewów w prepaidzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2015-07-23
*.111.148.*
a to moj wynik : http://www.speedtest.net/my-result/4525751845 u mnie tez jest super a mam 48Mb/1,5Mb haha oby tak było na stałe i pingi mega wyrąbane PING allegr.pl (212.91.7.33): 56 data bytes 64 bytes from 212.91.7.33: icmp_seq=0 ttl=59 time=6.528 ms 64 bytes from 212.91.7.33: icmp_seq=1 ttl=59 time=6.350 ms 64 bytes from 212.91.7.33: icmp_seq=2 ttl=59 time=6.714 ms
lepiej jak na światłowodzie z śląskiej firmy :)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2015-04-24
*.126.252.*
Od czasów studenckich jestem związany z tym dostawcą, czyli już parę ładnych lat, cały czas w systemie prepaidowym - wiadomo czemu, nie trzeba było podpisywać żadnej umowy, a zdarzało się, ze zmieniałem mieszkania kilka razy w roku - te studenckie czasy :) Teraz tez korzystam z tego systemu, bo nigdy nie wiadomo co przyniesie jutro. Opinię o ofercie i samej firmie mam bardzo dobrą, to co najbardziej mi się podoba - podwyższają prędkość łącza, wychodząc na przeciw potrzebom rynku i klienta, bez zmiany opłaty.
elastyczna oferta, zmieniająca się w zależności od potrzeb klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bonie+
link | zgłoś
2015-04-23
*.236.163.*
Moim zdaniem dostawca jak każdy, nie widze powodów do szczególnych zachwytów, chociaż - może nie jak każdy - wcześniej byłem klientem "firmy" Arkadia i to była porażka. AirMAX mógłby jednak nieco przyciąć ceny za wyższe prędkości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur Jankowski
link | zgłoś
2015-03-17
*.78.234.*
Za namową użytkowników zamówiłem na testy internet od airmax.pl i jestem bardzo w szoku, nigdy by nie powiedział, ze ten internet jest lepszej jakości niż z światłowodu od lokalnego dostawcy pingi mam takie: PING jedynka.gazeta.pl (80.252.0.145): 56 data bytes 64 bytes from 80.252.0.145: icmp_seq=0 ttl=247 time=9.726 ms 64 bytes from 80.252.0.145: icmp_seq=1 ttl=247 time=9.627 ms 64 bytes from 80.252.0.145: icmp_seq=2 ttl=247 time=9.051 ms i to po radiu nigdy nic mi nie laguje, gra się rewelacyjnie, jakość naprawde wyśmienita polecam
super jakość, krótki ping
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
perla
link | zgłoś
2015-02-20
*.111.71.*
A ja mam łącze bez umowy i korzystam z ich neta w dwóch miejscach, mojego zamieszania i u rodziców jak jestem tam na weekend bez żadnych problemów i już od 2 lat, stała cena i stała prędkość, możne nie jest to tak szybkie jak u poprzednikach ale moje 10/1 Mbps w zupełności mi wystarcza ;)
stała cena, stabilne lącze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jedrula
link | zgłoś
2015-02-15
*.84.102.*
Załapałem się na miesiąc testów wydajnościowych w Airmax, mój wynik http://www.speedtest.net/my-result/4137119940 - to dla wszystkich, którzy mówią że łącze radiowe nie dorównuje kablowemu czy LTE, grunt to porządny sprzęt i dobry zasięg. Pozdrawiam i polecam Airmax
Porządna firma, która wie jak robić siec radiową
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Airmaxxxer
link | zgłoś
2014-12-23
*.211.186.*
Dobry net, polecam
śmiga
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian z Sycowa
link | zgłoś
2014-12-23
*.22.13.*
Mam Airmax od marca 2011 i powiem tak - jest to najszybszy Internet w Sycowie! korzystałem z Playa i z Orange i była to totalna porażka. W mojej miejscowości (wieś 2km od Sycowa) prędkość wacha się od 18-20 Mb/s , ale tak średnio w dzień w tyg mam ok 19. Wcześniejsze pakiety były mega słabe 12 i 16 Mb. Podsumowując Internet w Airmax jest godny polecenia (oczywiście jeśli ktoś jest w zasięgu, o co nie trudno), jest dość niezawodny (w domu nie miałem problemów), podejście do klienta mają na wysokim poziomie (możliwość zwiększenia pakietu, bez zwiększania kosztów i bez przedłużania umowy), prędkość naprawdę powala jeśli chodzi o Internet poza miastem, cena podobna jak konkurencji i ZERO LIMITU DANYCH
dobra prędkość, niedrogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?