Opinie o internet Airmax.pl

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 158
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojtek
link | zgłoś
2017-09-14
*.111.140.*
Przeniosłem się do sieci airmax rok temu, podpisałem umowę na pakiet internet + telefon. Zdecydował łączny koszt miesieczny o połowę niższy niż w TP/orange, prędkośc internetu 150 Mbps - rzezywiście tyle osiągam, dla porównania w tp miałem deklarowane 24, realnie 2-4. W airmax łącze jest stabilne, n [rozwiń/zwiń]
Super jakość w bardzo dobrej cenie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz Kowalczyk
link | zgłoś
2017-09-05
*.111.156.*
Internet jest i działa jak talala:D, więc jestem zadowolony. Prędkości zgodne z umową. Awarii nie uświadczyłem. To ważne, ponieważ potrzebuję internetu do pracy, a i po godzinach zawsze ktoś z rodziny korzysta, takie czasy XDDD.
superszybki bezwaryjny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
POlelum
link | zgłoś
2017-08-11
*.40.152.*
Internet działa całkiem nieźle - nigdy nie było większych problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tedex
link | zgłoś
2017-08-09
*.159.202.*
Internet działa bardzo dobrze. Przez parę lat miałem lokalną kablówkę - w tej chwili mam Internet Airmax. Wszystko w dobrej cenie. Generalnie miażdzą konkurencję lokalną i krajową. Awarii ani spadków prędkości nie zauważyłem, co mnie bardzo cieszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-08-08
*.19.20.*
Witam internet mam od prawie dwóch miesięcy i sprawuje się świetnie mam nadzieje że zwiększycie zasięg i podniesiecie prędkość do 1000Mbps :-)
super jakość
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LordDarthVader
link | zgłoś
2017-08-06
*.252.160.*
Mam internet od 5 lat w tej sieci. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Działa niezawodnie i szybko. Nigdy się nic nie buforuje ani nie przycina wszczegolnosci jak żona ogląda Youtuba ;). Brawo. Człowiek wie na czym stoi.
niski ping
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bernard Wiśniewski
link | zgłoś
2017-08-04
*.205.246.*
Mam ten internet od niedawna. Nie ma żadnych problemów - działa w porządku. Prędkości realne a nie wyssane z palca. Nie ma limitów ani degradacji usług. Można tylko narzekać, że zasięg sieci nie dociera do wszystkich miejsc. Wcześniej przez 5 lat miałem Neostradę i Netię i też nie mogłem bardzo narz [rozwiń/zwiń]
dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
seba_wro
link | zgłoś
2017-08-03
*.165.154.*
Najlepszy operator w miescie. Swietny kontakt z obsluga techniczna -Panowie sa bardzo pomocni i w kazdej sprawie pomagaja. Poza tym jako nieliczni nie pobieraja pieniedzy za pomoc techniczna. W odroznieniu od konkurencji nie klamia i nie sciemniaja. Jak cos ma kosztowac 50zl to kosztuje a nie ze roz [rozwiń/zwiń]
ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MArtin
link | zgłoś
2017-08-01
*.99.208.*
Dają radę. W tej chwili mam od nich Internet 96Mbit i śmiga świetnie. Speedtesty średnio pokazują ponad 90Mbit/s więc naprawdę mogę uznać to za rewelację zważywszy, że wcześniej z Netii miałem niby 50Mbit po światłowodzie i ledwo było w godzinach szczytu 10. Poza tym niskie pingi do niemal każdego s [rozwiń/zwiń]
cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2017-07-30
*.223.33.*
Internet z AIRMAX działa po prostu świetnie. Osobiście nie znam nikogo kto mógłby być niezadowolony z ich usług, a poleciłam te firmę wielu znajomym. Generalnie jakość Internetu bez najmniejszych zarzutów. Odkąd go mam zainstalowanego a korzystam od 5 lat - awarii nie uświadczyłam. W umowie mam do 9 [rozwiń/zwiń]
jakość przede wszystkim
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebek
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.148.*
Internet dla każdego "i starszego i młodego" :) Korzystamy w domu w kilka osób, dzieciaki coś ściągają i grają online, ja, dzięki podglądowi na żywo z kamer, mogę przypilnować obejścia jaki nikogo nie ma w domu, a dziadkowie mogę za śmieszne pieniądze rozmawiać z rodziną rozsianą w kraju i za granic [rozwiń/zwiń]
Dobry niedrogi internet
żadnycj
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof gniew
link | zgłoś
2017-07-28
*.111.156.*
W moim mniemaniu to dobry, profesjonalny operator sieci. Współpracujemy w kilku lokalizacjach i w żadnej z nich pracownicy nie zgłaszają problemów z internetem, oferta jest konkurencyjna i jest z kim o niej porozmawiać. Polecam tę sieć.
dobra oferta dla przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-07-28
*.93.201.*
W mojej miejscowości (Grzybiany, dolnośląskie) to obecnie najlepszy internet. Cieszy zwłaszcza niski ping w grach. Wcześniej miałem u nich 48Mb, a teraz przeszedłem na 300Mb i jestem zadowolony.
meganet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?