Opinie o internet Airmax.pl

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 216
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
robert
link | zgłoś
2016-09-19
*.111.148.*
jestem w tej sieci od kilku lat i jestem zadowolony z usług. wcześniej byłem abonentem małych i wielkich telekomów i zawsze miałem jakieś problemy albo sie nie dało skontaktować albo sie dało ale w kółko ta sama śpiewka a internet nie działał. w AirMAX jest wszystko w porządku, polecam.
działa poprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natasza Tarnawska
link | zgłoś
2016-09-13
*.111.156.*
Jako, że nie mam stałego zameldowania w Polsce skorzystałam z wersji internetu jaką firma Airmax mi poleciła bez umowy, wszystko działa bardzo dobrze, szybko strony się wczytują, mam komunikację z rodziną przez skype, youtube działa bez zacięć i nie ma limitów danych jak miała wcześniej majac intern [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa, dobrze działa, nie trzeba zameldowania stałego, niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARTSOFT
link | zgłoś
2016-09-07
*.234.157.*
Firma nasza jest pod wrażeniem, zdecydowaliśmy się na internet od www.Airmax.pl, ponadto okazało się ze nasz budynek jest objęty promocją o szybkości 900Mb/s za 29.99zł, podłączenie z użyciem najnowszej technologii światłowodowej. Mamy w firmie dużo komputerów i łącze działa niewiarygodnie, z tak sz [rozwiń/zwiń]
niewiarygodnie duża szybkośc i stabilność łacza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KK
link | zgłoś
2016-09-05
*.172.29.*
Dobry i solidny dostawca, duża sieć światłowodów (czasy do największych polskich portali 100 Mb. Duże rabaty dla stałych klientów (12 lat w sieci). Sieć godna polecenia.
Duża sieć światłowodów, niskie czasy dostępu, bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid Lewandowski
link | zgłoś
2016-08-30
*.111.148.*
Witam, z airmax zacząłem współprace 12mcy temu od prepaida po przygodach z GSMami nie chcialem się wiązać umową... Teraz mam łacze w domu od airmaxa, w firmie łacze symetryczne także od airmax.. i streaming do monitoringu...od airmax wszystko w bardzo dobrych cenach wszystkim polecam firmę pro [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, stabilne łacze, elastyczna oferta, szeroki wachlarz usług
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zigi
link | zgłoś
2016-08-13
*.111.148.*
W ramach podpisanej umowy, odstałem w Airmaxie darmowy hosting dla kilku moich stron w opcji "premium" bez żadnych limitów, dotychczasowy koszt roczny ok 200 zł - dla kogoś kto dopiero zaczął prowadzić działalność, spora oszczędność, dostęp do internetu też bardzo korzystny, za symetryczne łącze pła [rozwiń/zwiń]
Indywidualnie przygotowana oferta, bezkonkurencyjne ceny
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim
link | zgłoś
2016-07-15
*.111.148.*
Może zacznę od tego, że jestem w sieci airmax już od 6 lat - 3 umowy i właśnie świeżo podpisaniu kolejnej na 2 lata, miałem spory wybór w swojej okolicy, ale zawsze dawali mi najciekawszą ofertę na przedłużenie umowy, w tej chwili 96 Mb za 10 zł, żadna inna firma nie mogła tego przebić. Internet dzi [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobra jakość, bezkonkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WiesioCzesio
link | zgłoś
2016-06-29
*.111.149.*
Byłem klientem Airmaxa przez kilka lat, a później za namową sąsiada, zrezygnowałem i przeszedłem do multiplaya i niestety żałuję, miało być szybko i tanio, wyszło kiepsko i przeciętnie cenowo, zostały mi jeszcze 3 miesiące w multi i wiem że na pewno zrezygnuję, w międzyczasie zadzwoniłem do airmaxa, [rozwiń/zwiń]
Indywidualne podejście do klienta, bardzo miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stały Klient
link | zgłoś
2016-06-07
*.111.149.*
Jestem związany z tym operatorem już od kilku ładnych lat, różnie bywało, czasem lepiej, czasem gorzej ale bilans wychodzi ogólnie na plus, ostatnio zadzwonił ktoś z obsługi i w związku ze zmianą cennika zaproponowali mi naprawdę super warunki, mimo iż moja umowa jeszcze się nie zakończyła, 96 Mb za [rozwiń/zwiń]
Korzystny program lojalnościowy dla stałych klientów, super jakość usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Calisia#0
link | zgłoś
2016-05-20
*.111.144.*
A oto jak śmiga Airmax w Kaliszu, taryfa 300 Mb, coś dla fanów rekordów prędkości: https://www.youtube.com/watch?v=J86FDyH_VeU
Bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jarosław Czerkawski
link | zgłoś
2016-04-06
*.111.148.*
Airmax internet bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, zakupiłem zestaw na testy sugerując się opiniami i nie żałuję wyboru, dlatego potwierdzam to co pisza przedmówcy. Korzystam z internetu już 3 miesiąc i jak narazie wszystko działa wręcz doskonale, szybkość w cenie ok 70zł mam 100Megabitów i taka się [rozwiń/zwiń]
stabilnie, miła obsługa, krótki ping w grach po 10ms do wawy,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Kwiatkowski
link | zgłoś
2016-03-17
*.66.41.*
Tak polecam wlasnie znajomemu airmaxa bo korzystam a on mówi zeby zobaczyć opinie na opiniuj. o powiem, ze jestem zaskoczony bo mam 100mega od airmaxa juz dluższy czas i nigdy nie było problemu, skąd te opinie na stronie opiniuj.pl>> to mój wynik, czy to nie aby opinie konkurencji ? zobaczcie sami [rozwiń/zwiń]
wszystko działa super, tanio, szybko, stabilnie pingi po 10ms
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2016-03-11
*.54.75.*
Ja jestem z radości tak szczęśliwy ze w pale się nie mieści pinga mam PING wp.pl (212.77.98.9): 56 data bytes 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=0 ttl=60 time=8.911 ms 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=1 ttl=60 time=9.162 ms 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=2 ttl=60 time=9.023 ms a co [rozwiń/zwiń]
SUper wszystko śmiga
brakk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...