Opinie o internet Airmax.pl

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 210
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
anonim
link | zgłoś
2016-07-15
*.111.148.*
Może zacznę od tego, że jestem w sieci airmax już od 6 lat - 3 umowy i właśnie świeżo podpisaniu kolejnej na 2 lata, miałem spory wybór w swojej okolicy, ale zawsze dawali mi najciekawszą ofertę na przedłużenie umowy, w tej chwili 96 Mb za 10 zł, żadna inna firma nie mogła tego przebić. Internet dzi [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobra jakość, bezkonkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WiesioCzesio
link | zgłoś
2016-06-29
*.111.149.*
Byłem klientem Airmaxa przez kilka lat, a później za namową sąsiada, zrezygnowałem i przeszedłem do multiplaya i niestety żałuję, miało być szybko i tanio, wyszło kiepsko i przeciętnie cenowo, zostały mi jeszcze 3 miesiące w multi i wiem że na pewno zrezygnuję, w międzyczasie zadzwoniłem do airmaxa, [rozwiń/zwiń]
Indywidualne podejście do klienta, bardzo miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stały Klient
link | zgłoś
2016-06-07
*.111.149.*
Jestem związany z tym operatorem już od kilku ładnych lat, różnie bywało, czasem lepiej, czasem gorzej ale bilans wychodzi ogólnie na plus, ostatnio zadzwonił ktoś z obsługi i w związku ze zmianą cennika zaproponowali mi naprawdę super warunki, mimo iż moja umowa jeszcze się nie zakończyła, 96 Mb za [rozwiń/zwiń]
Korzystny program lojalnościowy dla stałych klientów, super jakość usług
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Calisia#0
link | zgłoś
2016-05-20
*.111.144.*
A oto jak śmiga Airmax w Kaliszu, taryfa 300 Mb, coś dla fanów rekordów prędkości: https://www.youtube.com/watch?v=J86FDyH_VeU
Bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Czerkawski
link | zgłoś
2016-04-06
*.111.148.*
Airmax internet bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, zakupiłem zestaw na testy sugerując się opiniami i nie żałuję wyboru, dlatego potwierdzam to co pisza przedmówcy. Korzystam z internetu już 3 miesiąc i jak narazie wszystko działa wręcz doskonale, szybkość w cenie ok 70zł mam 100Megabitów i taka się [rozwiń/zwiń]
stabilnie, miła obsługa, krótki ping w grach po 10ms do wawy,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomasz Kwiatkowski
link | zgłoś
2016-03-17
*.66.41.*
Tak polecam wlasnie znajomemu airmaxa bo korzystam a on mówi zeby zobaczyć opinie na opiniuj. o powiem, ze jestem zaskoczony bo mam 100mega od airmaxa juz dluższy czas i nigdy nie było problemu, skąd te opinie na stronie opiniuj.pl>> to mój wynik, czy to nie aby opinie konkurencji ? zobaczcie sami [rozwiń/zwiń]
wszystko działa super, tanio, szybko, stabilnie pingi po 10ms
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2016-03-11
*.54.75.*
Ja jestem z radości tak szczęśliwy ze w pale się nie mieści pinga mam PING wp.pl (212.77.98.9): 56 data bytes 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=0 ttl=60 time=8.911 ms 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=1 ttl=60 time=9.162 ms 64 bytes from 212.77.98.9: icmp_seq=2 ttl=60 time=9.023 ms a co [rozwiń/zwiń]
SUper wszystko śmiga
brakk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GrześK
link | zgłoś
2016-02-28
*.111.149.*
Dobre bo bez limitu, potrzebuje załadować 600 GB w dzień to ładuje i nie muszę się przejmować jak u komórek, że mi się limit skończy i trzeba doładowanie kupić! Przez te dopłaty w LTE traciłem majątek, teraz mam stałą prędkość i cenę - to jest uczciwe!
Dobre bo bez limitu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radzio
link | zgłoś
2016-02-10
*.69.201.*
Trafiłem na Airmax, dzięki portalowi operatorzy.net.pl, zadzwoniłem, sympatyczny pracownik w kilku zdaniach wytłumaczył mi jak mogę zostać ich klientem, że mogę bez zobowiązań przetestować świadczone usługi przez miesiąc czasu, więc postanowiłem spróbować. Przetestowałem opcję przedpłatową, bo kus [rozwiń/zwiń]
jw.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marianna
link | zgłoś
2015-09-21
*.111.148.*
Po prostu solidny dostawca, ceny OK, obsługa OK - nie jakieś studenty bez pojęcia. Godna polecenia jest oferta 100 i 150 Mb - to lepsze oferty niż światłowodem dają duże telekomy. Na wiosce mam szybkość jak w środku miasta w bloku.
Dobra pomoc techniczna
Brak systemu szybkich przelewów w prepaidzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marian
link | zgłoś
2015-07-23
*.111.148.*
a to moj wynik : http://www.speedtest.net/my-result/4525751845 u mnie tez jest super a mam 48Mb/1,5Mb haha oby tak było na stałe i pingi mega wyrąbane PING allegr.pl (212.91.7.33): 56 data bytes 64 bytes from 212.91.7.33: icmp_seq=0 ttl=59 time=6.528 ms 64 bytes from 212.91.7.33: ic [rozwiń/zwiń]
lepiej jak na światłowodzie z śląskiej firmy :)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
prawdziwy odbiorca neta
link | zgłoś
2015-06-22
*.123.106.*
Polecam usługi tej firmy. Bardzo dobry zasięg i jakość internetu, nie mam zastrzeżeń !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2015-04-24
*.126.252.*
Od czasów studenckich jestem związany z tym dostawcą, czyli już parę ładnych lat, cały czas w systemie prepaidowym - wiadomo czemu, nie trzeba było podpisywać żadnej umowy, a zdarzało się, ze zmieniałem mieszkania kilka razy w roku - te studenckie czasy :) Teraz tez korzystam z tego systemu, bo nigd [rozwiń/zwiń]
elastyczna oferta, zmieniająca się w zależności od potrzeb klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...