Opinie o internet Airmax.pl

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 216
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Misza
link | zgłoś
2014-07-03
*.73.221.*
Polecam! Mam szybkość 48Mbitów, co prawda wieczorami jest ok 42, ale to i tak w tej cenie najlepsza oferta w Wałbrzychu.
Prędkość jak na umowie, niska cena
Wieczoremi spada prędkość o ok. 5%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2014-06-26
*.199.232.*
Podoba mi się opcja prepaid. Jak chce net to place i mam jak nie chce to nie place :))). Żadnych podpisów, żadnej ściemy, proste jasne zasady.
Żadnej ściemy, jasne zasady.
dla mnie nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2014-06-26
*.78.2.*
Podoba mi się opcja prepaid. Jak chce net to place i mam jak nie chce to nie place :))). Żadnych podpisów, żadnej ściemy, proste jasne zasady.
Żadnej ściemy
Dla mnie nie ma takich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pan Tadeusz
link | zgłoś
2014-06-17
*.239.57.*
Kupiłem 64 Mb mam 64 Mb.
Parametry zgodne z umową
Brak umowy 3 lata dla nowego klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emeralda
link | zgłoś
2014-06-13
*.248.62.*
Również polecam, bardzo solidna firma, dobry stosunek cen do jakości usług, ogólnie same plusy, zresztą duzo pozytywnych opinii w necie: http://www.operatorzy.net.pl/opinie/AirMAX.pl
solidność, dobry stosunek ceny do jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
wiesiek
link | zgłoś
2014-06-12
*.206.31.*
Ja polecam opcję prepaid w firmie airmax, idealne rozwiązanie, z jednej strony łącze stałe, nielimitowane, z drugiej brak konieczności podpisywania lojalek, niedrogo, same zalety
brak limitów, brak umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miły
link | zgłoś
2014-05-26
*.72.191.*
od wielu lat korzystam z tego operatora i jestem zadowolony z ich usług. polecam!
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
netmaniak
link | zgłoś
2014-05-12
*.98.248.*
Internet dobry a nawet bardzo dobry, codziennie wysyłam po 150-200 gigabajtów danych (tak GB) i to jedyna taka oferta łącza stałego w którym nie ma żadnych ograniczeń i limitów realnie. Jeżeli ktoś potrzebuje serio bardzo dużo korzystać, bo u innych dostawców jest to technicznie nierealne, lub są [rozwiń/zwiń]
brak limitów spore prędkości
nie przypominam sobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2014-04-28
*.226.43.*
Polecam firme. Rzetelna i konkretna. Tego oczekuje od tej branży. W dzisiejszym świecie brak internetu to zacofanie a posiadanie to standard, natomiast ta firma to podwyższony standard :D
jak wyżej
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gosia z Kłodzka
link | zgłoś
2014-04-15
*.95.29.*
Jestem szczerze zadowolona z jakości usług firmy, internet nie zamula, filmy nawet oglądam na bieżąco, nie trzeba czekać aż się załadują. polecam z czystym sumieniem
szybko i sprawnie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
mala910
link | zgłoś
2014-04-09
*.54.117.*
Gorąco polecam wszystkim ! Internet mam od kilku miesięcy i śmiga jak oszalały :) Miły kontakt i bardzo szybka obsługa ! Polecam i pozdrawiam :)
Szybkość, Obsługa, Kontakt
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Studentka
link | zgłoś
2014-04-05
*.152.191.*
Świetne rozwiązanie dla ludzi którzy nie wiedzą jak długo będą wynajmować dane mieszkanie. Internet bez umowy - to chyba jedyna taka firma na rynku.
bez zobowiązań
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria Janowska
link | zgłoś
2014-04-05
*.246.102.*
Ja to się na tym nie znam za bardzo ale mąż mówi że nie ma porównania w stosunku do innych firm. Oprócz internetu korzystamy też z monitoringu naszego obiektu i faktycznie jest super!
profesjonalna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...