Opinie o internet Airmax.pl

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 216
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł Jaroński
link | zgłoś
2018-01-27
*.167.108.*
Airmax internet to chyba najbardziej stabilna usługa z jaką miałem do czynienia, nie przypominam sobie aby kiedyś była jakaś przerwa w usłudze. Nawet w czasie długotrwałych braków prądu sieć działa bez zarzutu.
Negocjowalna umowa, negocjowalne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Heniek
link | zgłoś
2018-01-18
*.111.145.*
Jeśli chodzi o Airmax to solidny operator mający dobrą obsługę na infolinii, prędkość jest w porządku trochę cene mogliby zniżyć ale w sumie nie ma tragedii bo przy drugiej umowie dali mi fajne warunki
Obsługa i prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna Gxxx
link | zgłoś
2018-01-15
*.137.131.*
Podłączyłam internet w centrum Legnicy, tego nie da się porównać do internetu z orange, strony otwierają się natychmiast, jakość obrazu na youtube jest doskonała, na orange nie dość, że buforowało to tragiczny obraz był, polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz Grzyb
link | zgłoś
2018-01-07
*.111.150.*
Zdecydowanie polecam Airmaxa od roku korzystam z ich usług teraz nawet zaproponowali mi lepsze warunki z uwagi na przedłużenie umowy o kolejny rok. Przez cały czas użytkowania żadnych problemów ;)
Bardzo dobra jakość usługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2018-01-04
*.111.145.*
firma Airmax jest jak najbardziej godna polecania, dba o klienta a nie o kieszeń swoją, mają wysokie predkości za przestepne ceny.
cena, predkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomasz Kokoszka
link | zgłoś
2017-12-27
*.111.244.*
Szkoda, że firma airmax nie ma zasięu w moim mieście, a mam okazję w przerwie świątecznej korzystać z airmax u rodziców w rodzinnym mieście, jest pod ogromnym wrażeniem, że internet dotarczany drogą napowietrzną może osiądać szybkości powyżej 100Mb/s. Z takiego internetu to sama przyjemność korzyst [rozwiń/zwiń]
Doskonała jakość.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2017-12-21
*.126.180.*
Serdecznie polecam tą opcję ! Airmax - internet to najbardziej solidna praca ludzi jaka mi się przytrafiła. Nigdy nie zawodzą człowieka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław Nowicki
link | zgłoś
2017-12-15
*.111.193.*
Jestem w Airmaxie już od około 1,5 roku i jestem zadowolony. W tym czasie przerw praktycznie nie ma. Jak byłem w lte to każdy wieczór był jedną wielką przerwą, nie wspominając o limitach danych. W Airmax mam jasne zasady, żadnych doładowań, żadnych limitów, wiem za co płacę.
Wszystko super
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek_Nowacki
link | zgłoś
2017-12-11
*.111.145.*
Również daje łapke w góre dla Airmax, głównie za osiągi prędkości i za bezawaryjność . Polecam
Bezawaryjność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2017-12-07
*.111.156.*
W firmie miałem łącze z Orange i szukałem zapasowego dostępu do internetu z uwagi na częste przerwy, wybór padł na AirMAx po pierwszym przełączeniu na zapas już tak zostało i to Orange jest teraz łączem zapasowym z którego muszę zrezygnować. Od 6 miesięcy korzystania ciągłego nie było dnia aby int [rozwiń/zwiń]
Stabilność, niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Cafe2
link | zgłoś
2017-12-02
*.197.170.*
Dobra firma airmax internet, szybka i uprzejma obsługa. Polecam wszystkim
Dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Programista w firmie programistycznej
link | zgłoś
2017-12-01
*.166.60.*
potwierdzam wszystkie pozytywne opinie, internet posiadam od www.airmax.pl zarówno w domu jak i w firmie, w której pracuję, tworząc aplikacje na smartfony w wrocławiu, jakość usług doskonała, pingi w grach ponizej 15ms, do portali znanych w polsce ok 10ms, czy można chciceć coś więcej? pozdrawiam
świetna pomoc tech, super cena, wysoka jakość, brak usterek
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Kowal
link | zgłoś
2017-12-01
*.194.12.*
Uczciwa i solidna firma, korzystam od kilkunastu miesięcy i wszystko jest w porządku. Niskie pingi to główna przesłanka dla której pozostaję związany z tym dostawcą. Polecam.
bardzo dobry ping
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...