Opinie o internet Airmax.pl

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 210
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paulina
link | zgłoś
2017-12-21
*.126.180.*
Serdecznie polecam tą opcję ! Airmax - internet to najbardziej solidna praca ludzi jaka mi się przytrafiła. Nigdy nie zawodzą człowieka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław Nowicki
link | zgłoś
2017-12-15
*.111.193.*
Jestem w Airmaxie już od około 1,5 roku i jestem zadowolony. W tym czasie przerw praktycznie nie ma. Jak byłem w lte to każdy wieczór był jedną wielką przerwą, nie wspominając o limitach danych. W Airmax mam jasne zasady, żadnych doładowań, żadnych limitów, wiem za co płacę.
Wszystko super
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek_Nowacki
link | zgłoś
2017-12-11
*.111.145.*
Również daje łapke w góre dla Airmax, głównie za osiągi prędkości i za bezawaryjność . Polecam
Bezawaryjność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati
link | zgłoś
2017-12-07
*.111.156.*
W firmie miałem łącze z Orange i szukałem zapasowego dostępu do internetu z uwagi na częste przerwy, wybór padł na AirMAx po pierwszym przełączeniu na zapas już tak zostało i to Orange jest teraz łączem zapasowym z którego muszę zrezygnować. Od 6 miesięcy korzystania ciągłego nie było dnia aby int [rozwiń/zwiń]
Stabilność, niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cafe2
link | zgłoś
2017-12-02
*.197.170.*
Dobra firma airmax internet, szybka i uprzejma obsługa. Polecam wszystkim
Dobra obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Programista w firmie programistycznej
link | zgłoś
2017-12-01
*.166.60.*
potwierdzam wszystkie pozytywne opinie, internet posiadam od www.airmax.pl zarówno w domu jak i w firmie, w której pracuję, tworząc aplikacje na smartfony w wrocławiu, jakość usług doskonała, pingi w grach ponizej 15ms, do portali znanych w polsce ok 10ms, czy można chciceć coś więcej? pozdrawiam
świetna pomoc tech, super cena, wysoka jakość, brak usterek
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Kowal
link | zgłoś
2017-12-01
*.194.12.*
Uczciwa i solidna firma, korzystam od kilkunastu miesięcy i wszystko jest w porządku. Niskie pingi to główna przesłanka dla której pozostaję związany z tym dostawcą. Polecam.
bardzo dobry ping
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bacha
link | zgłoś
2017-11-29
*.111.156.*
Bardzo dobra usługa w dobrej cenie, brak awarii, dobry wybór dla domu.
Cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia R.
link | zgłoś
2017-11-29
*.111.145.*
Internet zadowalający za dobrą kasę, pracuje na internecie pare godzin dziennie , nie zacina i szybko wysyła pliki o dużych rozmiarach poprzez maila. Polecam
Prędkość, cena, brak awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wodzirej
link | zgłoś
2017-11-24
*.111.156.*
Lokalny dostawca jest lepszy niż ogólnopolski - to się sprawdza w przypadku airmaxa, obsługą zajmują się pracownicy firmy, a nie jakieś callcenter, warunki finansowe można indywidualnie wynegocjować, jakość usługi bez zastrzeżeń. Oby tak dalej.
Indywidualne podejście do klienta, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janeczka
link | zgłoś
2017-11-24
*.111.156.*
Dwa lata bez jakichkolwiek problemów w odbiorze internetu i bardzo atrakcyjna oferta na przedłużenie, mogę zdecydowanie polecić.
Dobry internet, bezawaryjny
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rudy_rydz
link | zgłoś
2017-11-23
*.111.145.*
Operator godny polecenia, brak jakichkolwiek zarzutów wobec firmy Airmax
Szybkość, cena, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-11-19
*.111.145.*
bardzo dobry operator wszystko świetnie śmiga polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...