Opinie o internet Airmax.pl

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 270
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Programista w firmie programistycznej
link | zgłoś
2017-12-01
*.166.60.*
potwierdzam wszystkie pozytywne opinie, internet posiadam od www.airmax.pl zarówno w domu jak i w firmie, w której pracuję, tworząc aplikacje na smartfony w wrocławiu, jakość usług doskonała, pingi w grach ponizej 15ms, do portali znanych w polsce ok 10ms, czy można chciceć coś więcej? pozdrawiam
świetna pomoc tech, super cena, wysoka jakość, brak usterek
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Kowal
link | zgłoś
2017-12-01
*.194.12.*
Uczciwa i solidna firma, korzystam od kilkunastu miesięcy i wszystko jest w porządku. Niskie pingi to główna przesłanka dla której pozostaję związany z tym dostawcą. Polecam.
bardzo dobry ping
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bacha
link | zgłoś
2017-11-29
*.111.156.*
Bardzo dobra usługa w dobrej cenie, brak awarii, dobry wybór dla domu.
Cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia R.
link | zgłoś
2017-11-29
*.111.145.*
Internet zadowalający za dobrą kasę, pracuje na internecie pare godzin dziennie , nie zacina i szybko wysyła pliki o dużych rozmiarach poprzez maila. Polecam
Prędkość, cena, brak awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wodzirej
link | zgłoś
2017-11-24
*.111.156.*
Lokalny dostawca jest lepszy niż ogólnopolski - to się sprawdza w przypadku airmaxa, obsługą zajmują się pracownicy firmy, a nie jakieś callcenter, warunki finansowe można indywidualnie wynegocjować, jakość usługi bez zastrzeżeń. Oby tak dalej.
Indywidualne podejście do klienta, wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janeczka
link | zgłoś
2017-11-24
*.111.156.*
Dwa lata bez jakichkolwiek problemów w odbiorze internetu i bardzo atrakcyjna oferta na przedłużenie, mogę zdecydowanie polecić.
Dobry internet, bezawaryjny
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rudy_rydz
link | zgłoś
2017-11-23
*.111.145.*
Operator godny polecenia, brak jakichkolwiek zarzutów wobec firmy Airmax
Szybkość, cena, obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-11-19
*.111.145.*
bardzo dobry operator wszystko świetnie śmiga polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ZimerArtMant
link | zgłoś
2017-11-13
*.111.155.*
Airmax to jeden z lepszy operatorów jaki trafił się nam w domu, najważniejsze dla nas to brak limitów danych, teraz wszyscy w domu gdzie jest 3 tablety 5 smartfonów komputery i 3smart TV mogą bez stresu oglądąć YT, ponadto kolejna niespotykana wazna cecha, to airmax jako jedyna firma w mojej okolicy [rozwiń/zwiń]
brak limitu, publiczne ip, szybkie, stabilne, super obsługa, pełen profesjonalizm techniczny w konfiguracji kamer
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2017-11-08
*.172.241.*
Jest mi bardzo żal, że wcześniej nie znałem tej firmy i nie wiedziałem, jak może działać internet. Internet jak internet, myślałem, i dopiero po spróbowaniu poczułem różnicę, ten internet jest jak wiatr w żagle zamiast mozolnego wiosłowania. Prawdziwe i wspaniałe surfing experience.
ultra mega hiper szybki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Alladyn
link | zgłoś
2017-11-02
*.111.156.*
Witam, ponad rok czasu szukałem operatora do domu i monitoringu, gsmy to tragedia polsat to samo, wszedzie były problemy. Kolega ze studiów polecił mi airmax.pl i mogre powiedzieć że to jest to czego szukałem. Profesjonalne podejście do klienta, monitoring i internet na najwyższym poziomie... Ni [rozwiń/zwiń]
brak awarii, szybkość,cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2017-10-27
*.36.24.*
Profesjonalny dostawca internetu dla biznesu, zaczęliśmy współpracę w 2014 roku od dwóch lokalizacji i podłączaliśmy systematycznie kolejne w miarę rozrostu sieci airmax i zakładania kolejnych placówek naszej firmy. W tej chwili kilkanaście punktów na terenie 4 województw, stabilne i szybkie łącza, [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jozef
link | zgłoś
2017-10-27
*.111.140.*
Jako stały klient mogę tylko pochwalić tego dostawcę, przez ponad 10 lat zdarzyło się tylko kilka krótkich przerw, bardzo szybko usuniętych, jakość usługi i obsługi na najwyższym poziomie, no i naprawdę doceniają mój staż, niedawno podpisałem już 5 umowę i płacę 30 zł za 300 megabitów, solidnie i ta [rozwiń/zwiń]
Poważne traktowanie lojalnych klientów
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...