Opinie o internet Airmax.pl

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 210
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomek Walczak
link | zgłoś
2017-01-18
*.111.148.*
Chciałbym zwrócić uwagę na jedną, istotną cechę tego dostawcy. Chodzi mi o profesjonalną infolinię, gdzie można bezpośrednio porozmawiać z prawdziwymi fachowcami. Wydaje mi się, że jest to ważna zaleta, ponieważ moje doświadczenia z innymi operatorami kończyły się przeważnie na rozmowie z pomocny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odin
link | zgłoś
2017-01-02
*.111.192.*
Napiszę coś z perspektywy ok 10-letniej współpracy z siecią airmax. To kawał czasu i przyznam, że różnie bywało, raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej denerwująca była konieczność wymiany sprzętu co jakiś czas, który choć dobrej jakości, to zazwyczaj lubi paść po upłynięciu okresu gwarancji. Czyli w [rozwiń/zwiń]
Bardzo korzystna oferta dla stałych klientów, b. dobra jakość usług
Konieczność inwestowania w urządzenia do odbioru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mutra
link | zgłoś
2016-12-09
*.111.150.*
Odnośnie działania internetu to krótko - jest ok, 6 miesięcy i do tej pory wszystko działa bez zarzutu ale z bardziej obiektywną oceną jeszcze się wstrzymam, ostatecznie w ciągu 2 lat wiele może się zdarzyć. Napiszę tylko dlaczego się zdecydowałem na podpisanie umowy z Airmaxem - płacę tyle ile ja [rozwiń/zwiń]
Możliwość negocjowania cen, dobra jakość usług
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Smoluch
link | zgłoś
2016-11-23
*.111.150.*
Krótko - negocjujcie i jeszcze raz negocjujcie, podłączyłem testowo internet w airmax po zebraniu dobrych opinii wśród znajomych, faktycznie usługa na wysokim poziomie bez żadnych przerw i problemów. A odnośnie ceny, to jest tak jak napisałem na początku - owszem jest jakiś cennik na stronie ale nie [rozwiń/zwiń]
Elastyczne podejście do klienta, negocjowalne warunki umowy, wysoka jakość
Jak na razie żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Kowalski
link | zgłoś
2016-11-06
*.180.65.*
Dzień dobry Państwu. Moja opinia na temat tej firmy jest ogólnie pozytywna. Wymienię w moim mniemaniu zalety: 1) prosta instalacja, 2) zachęcająca cena [w porównaniu do ofert typu cyfrowy polsat itd.], 3) dobre parametry transmisji (prędkość, pingi, jitter), 4) prosta umowa bez załączników itp. Moje [rozwiń/zwiń]
przystępna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Piotr Nowak
link | zgłoś
2016-10-20
*.168.153.*
Rewelacyjny operator, naprawde się cieszę że ich znalazłem. Przy tym internecie gsmy i orange po prostu odpadają! jeśli ktoś nie może żyć bez internetu tak jak ja to polecam te firme.
+cena +jakość +prędkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2016-10-06
*.111.142.*
Po wielkich bataliach z LTE i innymi cudami od GSMów wreszcie stabilne i szybkie łącze za rozsądne pieniadze + duzy wachlarz usług dodatkowych jeśli ktoś potrzebuje :) a mój brat zadowolony z opcji prepaid wsam raz dla sudenta :) Polecam z czystym sumieniem
szybki,niezawodny,tani,małe pingi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert
link | zgłoś
2016-09-19
*.111.148.*
jestem w tej sieci od kilku lat i jestem zadowolony z usług. wcześniej byłem abonentem małych i wielkich telekomów i zawsze miałem jakieś problemy albo sie nie dało skontaktować albo sie dało ale w kółko ta sama śpiewka a internet nie działał. w AirMAX jest wszystko w porządku, polecam.
działa poprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natasza Tarnawska
link | zgłoś
2016-09-13
*.111.156.*
Jako, że nie mam stałego zameldowania w Polsce skorzystałam z wersji internetu jaką firma Airmax mi poleciła bez umowy, wszystko działa bardzo dobrze, szybko strony się wczytują, mam komunikację z rodziną przez skype, youtube działa bez zacięć i nie ma limitów danych jak miała wcześniej majac intern [rozwiń/zwiń]
Miła obsługa, dobrze działa, nie trzeba zameldowania stałego, niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARTSOFT
link | zgłoś
2016-09-07
*.234.157.*
Firma nasza jest pod wrażeniem, zdecydowaliśmy się na internet od www.Airmax.pl, ponadto okazało się ze nasz budynek jest objęty promocją o szybkości 900Mb/s za 29.99zł, podłączenie z użyciem najnowszej technologii światłowodowej. Mamy w firmie dużo komputerów i łącze działa niewiarygodnie, z tak sz [rozwiń/zwiń]
niewiarygodnie duża szybkośc i stabilność łacza
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
KK
link | zgłoś
2016-09-05
*.172.29.*
Dobry i solidny dostawca, duża sieć światłowodów (czasy do największych polskich portali 100 Mb. Duże rabaty dla stałych klientów (12 lat w sieci). Sieć godna polecenia.
Duża sieć światłowodów, niskie czasy dostępu, bez limitu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid Lewandowski
link | zgłoś
2016-08-30
*.111.148.*
Witam, z airmax zacząłem współprace 12mcy temu od prepaida po przygodach z GSMami nie chcialem się wiązać umową... Teraz mam łacze w domu od airmaxa, w firmie łacze symetryczne także od airmax.. i streaming do monitoringu...od airmax wszystko w bardzo dobrych cenach wszystkim polecam firmę pro [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, stabilne łacze, elastyczna oferta, szeroki wachlarz usług
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zigi
link | zgłoś
2016-08-13
*.111.148.*
W ramach podpisanej umowy, odstałem w Airmaxie darmowy hosting dla kilku moich stron w opcji "premium" bez żadnych limitów, dotychczasowy koszt roczny ok 200 zł - dla kogoś kto dopiero zaczął prowadzić działalność, spora oszczędność, dostęp do internetu też bardzo korzystny, za symetryczne łącze pła [rozwiń/zwiń]
Indywidualnie przygotowana oferta, bezkonkurencyjne ceny
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...