Opinie o Allegro.pl

3.1 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.allegro.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
miak22
link | zgłoś
2016-03-17
*.105.239.*
nie polecam sprzedawca arogancki towar sprzedać i mieć klienta z głowy czekam na zwrot roweru już dwa miesiące nie działają ani prośby ani grozby
brak
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
medkoz
link | zgłoś
2014-11-08
*.22.88.*
Zakup kartą ogranicza konieczność odblokowania karty w banku. Poza tym zakupy dokonane bezproblemowo
realizacja bardzo szybka, kompetentne wyjaśnienie telefoniczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazimierz
link | zgłoś
2014-09-22
*.255.118.*
opinia dotyczy samego serwisu internetowego allegro, a nie jego użytkowników (sprzedających i kupujących): serwis jako taki jest znakomity, ale oczywiście trzeba zachować zdrowy rozsądek przy wyborze sprzedawców oraz towarów sprzedających należy chyba oceniać oddzielnie od allegro
serwis internetowy świetny
jak w życiu użytkownicy mogą być różni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wodnica79
link | zgłoś
2014-09-04
*.60.161.*
Ludzie obniżają tu ceny produktów, zeby nie płacić wiecej za ich wystawienie, a zawyżają cenę przesyłki. Samo Allegro oczywiście może nie miec na to wpływu, ale warto uczulić, że nie zawsze "co w necie, to taniej"
dostęp z domu
ceny przesyłek, często brak rozwiązań konfliktów przez pracowników Allegro
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anonim
link | zgłoś
2014-07-25
*.45.73.*
sprzedający na Allegro są różni, większość OK, na niektórych trzeba uważać, a pewną część omijać z daleka. Samo Allegro jako firma i to ich własne Agito to wg. mnie banda cwaniaków żeby nie użyć słowa oszustów. Program Ochrony Kupujących to fikcja !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Damian Lisowski z Osowca
link | zgłoś
2014-05-20
*.70.5.*
Rzeczywiście allegro w naszym kraju zupełnie zdominowało rynek, choć z tą opieką nad używkonikami to bym nie przesadzał. Często zbywają pytania cytowanym regulaminem i niby ma to wyjaśnić wszystko. Ostatnio zmieniona szata graficzna mocno obnizyla funkcjonalność serwisu. NIe zmienia to faktu, że [rozwiń/zwiń]
ogólnie ok, ale bez zachwytów, duzo przedmiotów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefano
link | zgłoś
2014-05-20
*.62.71.*
Dziwi mnie dlaczego Allegro ma tak mało opinii;) Więc, tak z allegro korzystam już od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Nie chodzi mi o samych sprzedający, ale głównie o poziom wykonania strony oraz support. Nie dziwi mnie, że inne serwisy aukcyne sa daleko w tyle. Allegro po prostu jest najleps [rozwiń/zwiń]
dobra opieka nad transakcjami, wygodna obsługa, największa liczba towarów!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2014-04-05
*.242.29.*
Ja jestem zadowolona z zakupów ale trzeba wiedzieć co sie kupuje i od kogo. Trzeba sprawdzać sprzedawców i zwracać uwagę na zbyt niskie ceny produktów.
bez wychodzenia z domu
Bez mierzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krul
link | zgłoś
2014-04-03
*.191.200.*
Kupiłem pierścionek zaręczynowy przez allegro, miałbyć złoty był z tombaku, allegro pomogło mi namierzyć sprzedawce, udało się odzyskać pieniądze.
Szybka pomoc w razie problemów
Bardzo duże prowizje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...