Opinie o Allianz

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
Allianz.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2016-10-27
*.156.117.*
Allianz w ramach swoich wyjątkowo drogich ubezpieczeń, oferuje swoim Klientom dostęp do opieki medycznej w X placówkach w całej Polsce (podobno również za granicą). Raz czy dwa razy do tej pory zdarzyło mi się skorzystać z oferty ubezpieczyciela i muszę przyznać, że nie traktują mnie gorzej (tego si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2016-02-18
*.65.0.*
Trudno znaleźć pozytyw. Dużo biurokracji.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa30
link | zgłoś
2015-10-07
*.231.22.*
Jestem zadowolona z obsługi klienta, szybko otrzymałam pieniądze za urodzenie dziecka na konto. Minus to strona przez ktorą zgłasza się szkode, a mianowicie miałm problem z wysłaniem formularza, ogólnie to jestem zadowolon.
Kompleksowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2015-02-28
*.207.245.*
zawsze zazdrościłem niemieckiej organizacji
bo niemieckie
bo niemieckie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hanusia
link | zgłoś
2015-02-27
*.160.100.*
miałam stłuczkę, samochód wstawiłam do ASO, naprawili bezgotówkowo, dali samochód zastępczy, samochód jak nowy
szybko i sprawnie, uprzejmie
nie mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2014-11-03
*.207.245.*
świetna firma, wypłata odszkodowania w dwa dni, a właściwie po 42 godzinach
miło ,szybko ,profesjonalnie i zrozumiale
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2014-09-06
*.190.192.*
Sąsiad miał mały pożar od kominka. Pewny siebie zadzwonił do Allianz i sympatyczny rzeczoznawca przyjechał, wycenił straty. A potem przyszło pismo, że "nie biorą odpowiedzialnosci za szkody wyrządzone przez ogień urzytecznosci domowej". Kasę chętnie biorą, aly tylkożeby dywidendy udziałowcą wypłacać [rozwiń/zwiń]
znana marka, mili przedstawiciele
dużo kruczków w umowach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewulcia 1984
link | zgłoś
2014-04-10
*.158.24.*
Zgadzam się z poprzednią opinia ze firma jak kazda inna. Nie robia wałków i dbają o swoich klientów. Nie ma co sie podniecac ich oferta mozna ja zaliczyć do sredniaków, wiec wszystko mysle ze jest oki.
uczciwi i pomocni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
janeczek19
link | zgłoś
2014-04-10
*.242.85.*
W Allianzie uubezpieczony jest dom mojego wójka i nie słyszałem zeby miał jakiekolwiek problemy. Co roku przychodzi do niego ubezpieczyciel, sciaga kase i wsio w porzadku. Umowa obejmuje wiele wypadków losowych takie jak pozary itp. wiec frma jak kazda inna. Polecam
solidna marka, niskie składki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2014-04-10
*.53.221.*
O umiejetnościach ich pracowników szybko się przekonałam. Doskonali negocjatorzy!:) ale generalnie polecam
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2014-04-10
*.71.157.*
Takie sobie choć słyszałem, że mocny nacisk kładą na szkolenie pracowników, więc przypuszczam, że kadrę mają silną.
mocny zespół pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?