Opinie o Amronet.pl

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 229
Kategoria:
Konta bankowe

Strona internetowa:
www.amronet.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lamparcik
link | zgłoś
2017-11-30
*.191.195.*
Uważam, że jest to najlepszy kantor internetowy w Polsce. Polecam serdecznie :)
atrakcyjne kursy, szybkie transakcje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
deskejt
link | zgłoś
2017-11-26
*.0.125.*
Platforma na medal:) Bardzo ułatwia mi codzienne płatności w firmie, z opcję ekspres nigdy nie spóźniłem się z przelewem ponieważ w niespełna pół godziny jest na koncie za granicą.
rewelacyjna szybkość przelewów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ninka
link | zgłoś
2017-11-20
*.0.123.*
Bez problemu przewalutowałam środki w sobotę, w poniedziałek już otrzymałam je z powrotem na moje konto w banku. Praktyczna usługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cocker
link | zgłoś
2017-11-17
*.0.122.*
Ogólnie OK, co do jakości przewalutowań i wartości kursów o nic nie można się przyczepić, szkoda tylko że ekspresowe przelewy swoje kosztują. Ponadto nie mam zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krokodyl
link | zgłoś
2017-11-16
*.191.21.*
Średnio na jeża
odbieraja tel
oczekiwanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
gucio
link | zgłoś
2017-11-15
*.254.161.*
Zawsze moze byc lepiej.
jakosc
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lepeto
link | zgłoś
2017-11-14
*.182.81.*
Nie ma to jak smaemu sobie pierdyknać opinie, zaoranie właściciela..
sami sobie wystawia
klamstwka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tinky667
link | zgłoś
2017-11-09
*.0.126.*
Czytelne warunki współpracy, uczciwe podejście do klienta. Bardzo to cenię w Amronet i polecam również z racji korzystnych kursów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WioletaCent
link | zgłoś
2017-11-08
*.172.232.*
Najwyższy komfort i bezpieczeństwo e-transakcji, minimalny koszt wymiany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
abs54
link | zgłoś
2017-10-31
*.0.127.*
Kilka miesięcy korzystania z Amronet przekonało mnie, że wymiana waluty online to super wynalazek. Bardzo jestem zadowolony z kursów i szybkości z jaką to się odbywa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tadeusz
link | zgłoś
2017-10-30
*.221.122.*
Moim zdaniem jest to najlepszy kantor w Polsce, ponieważ oferuje bardzo atrakcyjne kursy oraz jakość usług :)
Szybkie transakcje, atrakcyjne kursy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
allcosby34
link | zgłoś
2017-10-30
*.0.125.*
Platforma jest praktycznym rozwiązaniem dla każdego kto korzysta z wymiany walut.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ekolinek
link | zgłoś
2017-10-26
*.248.153.*
Realnie przewalutowanie trwa moment po kursie dostępnym. Super jak dla mnie.
błyskawiczne transakcje niezależnie od dnia i godziny:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...