Opinie o AMS - Akademia Mistrzostwa Sportowego

4.5 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.ams.wroclaw.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
trenbolone
link | zgłoś
2018-03-28
*.110.195.*
Ja jak najbardziej polecam. Kurs trenera zdecydowanie dla osób, które już coś kumają. Tak zresztą AMS ma napisane na stronie. Jak coś kumasz i chcesz podszlifować wiedzę to miejsce idealne. Ja polecam zdecydowanie.
wysoka jakość, fajne miejsca, super atmosfera
cena mogła by być niższa, ale za to co dają to w sumie ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iamfit96
link | zgłoś
2018-03-22
*.110.195.*
Ogólnie spoko. Fajna kadra, przynajmniej u mnie w warszawie gdzie kurs prowadził min Paweł Głuchowski. Jeśli takie osoby są wykładowcami w amsie to chyba o czymś świadczy. Zrobiłem u nich personala i ze swojej strony szczerze polecam. Jak ze cene 1500 zł to kurs na mega wysokim poziomie. Byłem te [rozwiń/zwiń]
Cena i jakość
Przydałby się jakiś catering, bo mało czasu na jedzenie w czasie kursu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-03-19
*.47.173.*
Byłam w amsie na dwóch szkoleniach z dietetyki. Na poziomie I i II. Raz we Wrocławiu, a drugi raz w Katowicach, ponieważ jeden termin się nie odbył w Poznaniu. Na początku trochę mnie to zdenerwowało, bo zaplanowałam sobie weekend. Ale trudno, takie rzeczy sie zdarzaja. W tym samym terminie nato [rozwiń/zwiń]
wysoki poziom szkoleń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleks
link | zgłoś
2018-03-06
*.110.205.*
Właśnie ukończyłem szkolenie z treningu medycznego z Markiem Purczyńskim i jestem pod wrażeniem! Ams tak trzymajcie mocne 5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
@fitlady996
link | zgłoś
2018-03-01
*.110.205.*
Przed kursem przeczytałam mnóstwo opinii i ams na ich fejsie, a później trafiłam na te tutaj. Na poczatku się zaczalam zastanawiać skad tu taka róznica ale zaryzykowalam i zapisalam sie na kurs. Teraz dodam od siebie opinie rownie tutaj, bo moje obawy były niepotrzebne. Super kurs i mega atmosfera. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał Piątek
link | zgłoś
2018-02-19
*.110.205.*
Wlasnie skończyłem kurs w akademii i jestem bardzo zadowolony. Cena moglabyc nizsza ale płaci się za jakość. Długo sie zastanawiałem ale to był dobry wybór!
wykładowcy, zajęcia, program
może cena, ale też nie jestem pewien czy to wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2018-02-14
*.110.205.*
Ja tez robiłem kurs w ams i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie wiem skąd tu takie opinie sie wzieły. Byłem też na dodatkowych 3 szkoleniach i tam również było wszystko tiptop. Jak dla mnie jedna z najlepszych szkół w polsce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-02-12
*.110.205.*
Zrobiłem kurs trenera w amsie i byłem z niego bardzo zadowolony. Mam uprawnienia od akademi i to właśnie na nich pracuje w siłowni w UK. Poza tym co wy piszecie ludzie? Przecież teraz żadna szkoła nie licząć AWF nie wydaje uprawnień men, bo w 2013 roku była deregulacja zawodów trenera. Tym sam [rozwiń/zwiń]
wysoko poziom szkolenia, super prowadzący
nie znalazłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skowron
link | zgłoś
2017-03-02
*.249.82.*
Kursy są prowadzone na dość wysokim poziomie, ale ich papierów nikt nie będzie brał na poważnie, bo nie są absolwenci wpisywani do żadnego rejestru jak w przypadku kursów w szkołach, AWF-ach itp. Żaden pracodawca nie zatrudni osoby bez uprawnień potwierdzonych przez Ministerstwo.
wartość merytoryczna samego kursu
nikt po tych kursach nie dostanie pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-01-08
*.114.64.*
Kurs całkiem ok, ale strasznie drogo.
Kurs odbywa się we Wrocławiu
Cena...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...