Opinie o AMS - Akademia Mistrzostwa Sportowego

3.9 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.ams.wroclaw.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Syla
link | zgłoś
2020-02-03
*.31.214.*
Wszystko super. Byłam na kursie trenera osobistego w styczniu. Dużo się nauczyłam, wykładowcy mili i pomocni. Atmosfera na kursie przyjazna. Kontakt z biurem i wysyłka dokumentów szybka. Dają zniżki na inne szkolenia po odbyciu u nich kursu. Ja jestem zadowolona.
dużo się nauczyłam, dostałam skrypty, fajna atmosfera, mili wykładowcy
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2019-11-20
*.239.57.*
Ja brałam udział w kursie trenera personalnego we Wrocławiu. Jestem bardzo zadowolona, podejście wykładowców bardzo kompetentne. Dobry kontakt z biurem, mogłam osobiście odebrać uprawnienia. Dla mnie wszystko ok, dostałam to czego oczekiwałam. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Ktoś napisał, że na f [rozwiń/zwiń]
dobry kurs, miła atmosfera, dużo się nauczyłam
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-11-06
*.66.114.*
Uczestniczyłam w kursie na trenera personalnego w Warszawie we wrześniu, ogólnie jestem bardzo zadowolona całą wiedzą jaka została nam przekazana. Natomiast nie uważam żeby do rym pomysłem było robienie kursów tygodniowych a jak już maja być to chociaż żeby egzamin był tydzień czy 2 tygodnie później [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek
link | zgłoś
2019-10-31
*.173.241.*
Zajęcia kursu trenera personalnego studenci! Kpina. Żałuję wybrania AMS. Nie wiem skąd na Facebooku tyle dobrych opinii. Może kiedyś było dobrze. Teraz tragedia. Już wiem dlaczego ciągle mają jakieś zniżki.
Cena
Jakość wiedzy tragedia. Jedynie Pan Skóra jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-08-11
*.155.41.*
Niedawno ukończyłam kurs trenera personalnego w Akademii mistrzostwa sportowego i szczerze powiem, że totalnie się zawiodłam. O ile blok crossa z Martą i Jarkiem jak i trening siłowy z Bartkiem były na wysokim poziomie, tak reszta programu leżała. Kurs potwierdził tezę, że trenerem może zostać byle [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Łukasz B.
link | zgłoś
2019-07-03
*.70.240.*
Chciałem zrezygnować w trakcie kursu. Pani Sylwia z obsługi delikatnie mówiąc mnie olała. Oczywiście zwrotu gotówki nie dostałem.
-
nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kinga
link | zgłoś
2018-08-06
*.254.179.*
Kurs sam w sobie ok, ale... Pracownicy w administracji niekompletni! Najpierw wprowadzono mnie w błąd (powiedziano, że nie mogę odebrać zaświadczenia, po kilku godzinach i kilkuset kilometrach od Wrocławia okazało się, że jednak mogłam...). Po tygodniu i po kontakcie z Akademią poinformowano mnie, [rozwiń/zwiń]
Szkolenie samo w sobie ok
Kompetencja z biurem, niekompetęcja pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
trenbolone
link | zgłoś
2018-03-28
*.110.195.*
Ja jak najbardziej polecam. Kurs trenera zdecydowanie dla osób, które już coś kumają. Tak zresztą AMS ma napisane na stronie. Jak coś kumasz i chcesz podszlifować wiedzę to miejsce idealne. Ja polecam zdecydowanie.
wysoka jakość, fajne miejsca, super atmosfera
cena mogła by być niższa, ale za to co dają to w sumie ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iamfit96
link | zgłoś
2018-03-22
*.110.195.*
Ogólnie spoko. Fajna kadra, przynajmniej u mnie w warszawie gdzie kurs prowadził min Paweł Głuchowski. Jeśli takie osoby są wykładowcami w amsie to chyba o czymś świadczy. Zrobiłem u nich personala i ze swojej strony szczerze polecam. Jak ze cene 1500 zł to kurs na mega wysokim poziomie. Byłem te [rozwiń/zwiń]
Cena i jakość
Przydałby się jakiś catering, bo mało czasu na jedzenie w czasie kursu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-03-19
*.47.173.*
Byłam w amsie na dwóch szkoleniach z dietetyki. Na poziomie I i II. Raz we Wrocławiu, a drugi raz w Katowicach, ponieważ jeden termin się nie odbył w Poznaniu. Na początku trochę mnie to zdenerwowało, bo zaplanowałam sobie weekend. Ale trudno, takie rzeczy sie zdarzaja. W tym samym terminie nato [rozwiń/zwiń]
wysoki poziom szkoleń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]