Opinie o Aparts.pl

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.aparts.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojciech
link | zgłoś
2018-10-22
*.173.136.*
Przestrzegam każdego przed zakupami. Firma wysłała uszkodzona część. Zasłania się nie podpisaniem protokołu uszkodzenia. Przesłali zdjęcia jak towar opakowaniu. Ewidentnie widać że wysłano uszkodzony towar aby zrzucić odpowiedzialność na przewoźnika. Mój błąd że nie sprawdziłem opinii wcześniej. Fin [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Slawek
link | zgłoś
2018-06-22
*.101.35.*
Najlepsza firma z częściami samochodowymi w Polskim internecie. Jak czytam opinie oszołoma LEGBIO że wysłał reklamację za pobraniem to myśłę że niezły frustrat z niego. Czysty polaczek-cebulaczek.
szybka przesyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ariel
link | zgłoś
2017-08-09
*.206.245.*
kupiłem olej samochodowy, w który miał już odkręcane nakrętki i oklejono je taśmą klejącą. W jednej z dwóch baniek rozlało się po kartonie ok 1l oleju. Po wysłaniu kilku maili zadzwonili z informacją, że nie mają jak odpisać na maile i na tym się skończyło. Zostałem totalnie olany...
olewanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mlmar
link | zgłoś
2017-07-03
*.72.200.*
Jestem niezadowolony ze współpracy z firmą aparts.pl. Bardzo rozczarowujące jest podejście do klienta. Zamówiona część z katalogu na stronie nie pasowała do mojego samochodu i chciałem ją wymienić na inną - droższą, za moją dopłatą oczywiście. Sklep odpowiedział że minęło 14 dni od zakupu (byłem na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dudek
link | zgłoś
2017-04-13
*.101.35.*
Najlepszy sklep motoryzacyjny w sieci. Bardzo duży wybór cześci samochodowych i ekspresowa dostawa.
części dostępne od ręki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
mietek
link | zgłoś
2015-12-14
*.146.74.*
duzy wybor czesci, ale ceny bez rewelacji
duży wybór części, kontakt
mało konkurencyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vq
link | zgłoś
2015-12-07
*.146.8.*
W miarę sklep, ceny nie należą do najtańszych co jest minusem, plus to w miarę pomocni konsultanci na czacie
obsługa
ceny, brak towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dudek
link | zgłoś
2015-09-22
*.101.35.*
Zakupy tylko na www.aparts.pl Żaden inny sklep z częściami samochodowymi
Ogromna ilosć części w bardzo dobrych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaguar37
link | zgłoś
2015-03-04
*.154.144.*
Solidny sprzedawca. Nie wciskają kitu, mają badzo dobry towar, nowy, widać że szybko schodzi i nie lezy na magazynie miesiącami.
jak dla mnie świetny sklep
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2014-11-16
*.42.208.*
Jak dla mnie sklep nie ma sobie równych. Wszystkie zakupy zaliczam do bardzo udanych. Szybka wysyłka, możliwośc reklamacji towaru. Polecam
jak dla mnie wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jarek Białystok
link | zgłoś
2014-10-14
*.42.211.*
Kupuję w sklepie od dwóch lat i jeszcze nie zdarzyła mi się żadna przykra niespodzianka. Częsci dojeżdzają na czas, sa dobrze zapakowane i jeszcze nigdy nie zdarzyła się żadna pomyłka. Sklep jak najbardziej godzien polecenia.
możliwość rozmowy z konsultatnetm poprzez komunikator na stronie internetowe
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...