Opinie o Apteka Melissa

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.apteka-melissa.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2017-12-13
*.0.86.*
ponad 20 dni oczekiwania, w tym czasie głuchy telefon i ironiczny czat. Niewiarygodne te pozytywne opinie, ja odradzam, proszę spojrzeć na podobne ceny w innych aptekach, które nie blokują realnych komentarzy, ale też dbają o prawidłową obsługę klienta
zero
fatalna obsługa, brak kontaktu, kłamstwa ze strony pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-12-13
*.0.86.*
Jestem nie tylko zawiedziona, ale oburzona 8 dni czekam na leki, które nawet nie zostały przygotowane do wysłania. Zapłaciłam 350 zł, apteka przestała odbierać telefony, mailowo i na czacie dostałam za każdym razem te same informacje, jutro, najpóźniej pojutrze nadamy paczkę. Zostaje mi chyba interw [rozwiń/zwiń]
bark
brak kontaktu, brak zamówienia, brak leków po 9 dniach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mama
link | zgłoś
2017-10-05
*.135.33.*
To chyba żarty z tą szybką realizacją zamówienia. Swoje zamówienie założyłam w poniedziałek, dziś w czwartek zadzwoniłam o 10 rano i paczka w ogóle jeszcze nie trafiła do pakowania! Pan zapewnił, że dopilnuje żeby dziś wyszła. Ponieważ zależy mi bardzo na tej paczce, to zadzwoniłam jeszcze raz o 15 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata.nowak
link | zgłoś
2017-06-28
*.191.4.*
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Szybki czas realizacji zamówień, szeroki wybór leków i kosmetyków. Rewelacja. Polecam.
obsługa, ceny, asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
patrycja.kacprzak
link | zgłoś
2017-04-19
*.191.4.*
Bardzo szybki czas realizacji zamówień. Częste i atrakcyjne promocje na leki i kosmetyki. Profesjonalne podejście do klienta. Szczerze polecam :)
ceny, obsługa, asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2017-01-10
*.112.98.*
Nie polecam! Brak kontaktu (głuchy telefon). W centrali byłem osobiście z potwierdzeniem przelewu po odbiór osobisty ale nic nie można załatwić bo biuro nie ma chęci zaksięgowania wpłaty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria
link | zgłoś
2016-02-14
*.182.57.*
Wszystko super, moja apteka od ponad 3 lat. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agula
link | zgłoś
2016-02-02
*.60.146.*
Bardzo łatwa w przeglądaniu, intuicyjna strona internetowa, mnóstwo atrakcyjnych promocji cenowych, szybki czas realizacji przesyłek. Z czystym sumieniem polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hebanowy
link | zgłoś
2014-11-24
*.154.144.*
Rewelacyjne produkty, w bardzo konkurencyjnych cenach, profesjonalna obsługa, która sprosta wymaganiom nawet wybrednych klientów. Przesyła błyskawiczna, towar starannie i bezpiecznie zapakowany. W skal od 1 do 10, daję 11!
dla mnie bomba!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hubercik38
link | zgłoś
2014-10-14
*.42.211.*
Nie pamiętam już jak długo robię zakupy w aptece, ale jeszcze niegdy nie spotkałem się z żadną przykrą sytuacją. Zamawianie jest banalnie proste i nawet osoby starsze mogą sobie z tym poradzić tak jak moja babcia. Od pewnego czasu kupuje leki tylko przez internet, co jest bardzo dobrą rekomendacją [rozwiń/zwiń]
duży wybór leków, szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Claudia
link | zgłoś
2014-10-06
*.42.211.*
Z czystym sumieniem polecam apteke Melissa. Realizacja zamówienia szybka, informacja na sms, towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dopasowane formy dostawy oraz platnosci. Cena również atrakcyjna i konkurencyjna.Polecam.
Bardzo szybka przesyłka, towar bez zastrzezeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2014-10-06
*.42.211.*
Jedna z niewielu aptek przyjaznych klientowi. Do tej pory nie miałam z nimi żadnych problemów, leki docierały bardzo szybko. Od pewnego czasu jednak na ich stronie pojawiła się informacja, że realizują zamówienia dopiero po 5 dniach,. Moim zdaniem świadczy to że apteka jest bardzo popularna i ma duż [rozwiń/zwiń]
apteka na medal
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?