Opinie o Aratta

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 102
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.arattahome.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
zadowolony klient
link | zgłoś
2016-09-27
*.178.205.*
Nie rozumiem dlaczego ktoś tak źle pisze o firmie Aratta. Ja jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi oraz z narożnika, który kupiłam. POLECAM!!!
PROFESJONALIZM
NIE MA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2016-09-02
*.72.52.*
Kupiłam niedawno zestaw do mojego domu. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi ale również z jakości narożnika.
Doskonała jakość, oryginalny, bardzo wygodny
zawsze mogłoby być taniej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ARATTA Sp. z o.o.
link | zgłoś
2016-08-05
*.6.184.*
Komunikat ARATTA Sp. z o.o. Firma ARATTA Sp. z o.o. oświadcza, że według jej najlepszej wiedzy podane na portalu negatywne opinie i informacje o Firmie są w zdecydowanej większości fałszywe, a ich autorem w większości są osoby, które nigdy n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguslawski
link | zgłoś
2016-06-22
*.47.71.*
Spodziewalem sie wiekszego salonu . Nic specjalnego . Raczej twarde
brak
nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Honkoponko
link | zgłoś
2016-06-19
*.25.238.*
Uzytkuje sofe tej firmy od 2 lat i jestem zadowlony bardzo z jakosci materialow - nie ma zadnych zniszczen a uzytkuja ja rowniez 2 koty i pies co dla mnie jest bardzo wazne. Oprocz tego sofa jest super wygodna i wiekszosc dnia na niej mozna lezec wygodnie. Dodatkowo po wczeniejszym nieporozumieniu [rozwiń/zwiń]
Wysoka jakosc sofy, bardzo wygodna i wytrzymala
W tej chwili BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
laia
link | zgłoś
2016-06-09
*.47.78.*
Byliśmy z mężem w salonie i strasznie twarde siedzenia
5
5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof : oszukany
link | zgłoś
2016-05-26
*.47.205.*
Nadal nie otrzymaliśmy naszego zamówienia. Mija juz 15 tygodni. Nie odbierają telefonów . Firma ma tylko telefony komórkowe . Nie możemy odzyskać wpłaconych środków . Ostrzegam i przestrzegam .
0
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniuska
link | zgłoś
2016-05-25
*.6.185.*
Super obsługa, bardzo dobra jakość wykonania rogówki. Opłacało się czekać te 10tygodni. Ja gorąco polecam:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa32
link | zgłoś
2016-05-24
*.6.173.*
Zamowienie i realizacja bez wiekszych zastrzezen,w ciągu umowionych 7 tygodni dotarło do mnie zamowienie... jakosć zgodna z przedstawoonymi próbakmi.... ocena jak najbardziej pozytywna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asteri
link | zgłoś
2016-05-15
*.218.200.*
Narożnik Bugatti jest juz Nasz. Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń! Sofa zgodna z opisem, czas realizacji 8,5 tygodnia. Gorąco POLECAM! Dziękuję!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zadowolony klient
link | zgłoś
2016-05-15
*.36.19.*
Narożniszek dokładnie taki o jakim zawsze marzyłem! Wszystko zgodnie z zamówieniem. Super! Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2016-05-15
*.234.38.*
Wlasnie otrzymalem swoja sofe na czas ( 8 tygodni) i jest poprostu rewelacyjna, Kontakt z Pania ze sklepu bardzo dobry - panowie z transportu również pomocni:-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2016-05-10
*.111.25.*
Sofa Miami jest CUDOWNA i komfortowna!! Prze--- mila Pani ktora pomogla w doborze kolorow;-) Polecam każdemu kto lubi Szybko , Sprawnie i Profesjonalnie !!! Tyle na temat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...