Opinie o Atramentówka Oleg Bashynskyi

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 40
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.atramentowka.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Arek Filipiak
link | zgłoś
2017-04-19
*.47.38.*
Rewelacyjny Towar w Atrakcyjnej Cenie!!! Dodatkowy Plus za Błyskawiczną Przesyłkę!! GORĄCO POLECAM SPRZEDAWCĘ!!!
Jakościowy produkt w rewelacyjnej cenie
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej Motyka
link | zgłoś
2017-04-14
*.47.38.*
Telefoniczna obsługa merytoryczna i profesjonalna i tak trzymać. Jest to wzór do naśladowania, błyskawiczna wysyłka i jakościowy produkt. Polecam sprzedającego.
Jakościowa obsługa telefoniczna, kompetentność, doświadczenie
Nie mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław Orzechowicz
link | zgłoś
2017-04-13
*.254.140.*
Transakcje z takim kontrahentem to sama przyjemność. Wszystko przebiegło wzorowo, szybko i w miłej atmosferze, doskonały kontakt, poważne i odpowiedzialne podejście do sprawy. Gorąco polecam sprzedawcę!
Jakość obsługi, doradztwo, błyskawiczna dostawa
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Białek Włodzimierz
link | zgłoś
2017-04-13
*.47.38.*
Bardzo fajnie się na tym drukuje. Epson WF-3620DWF 4w1 Wifi Duplex, Wieczne tusze, FV. Polecam sprzedawcę. Dobry kontakt i wsparcie.
Szybka dostawa jakościowych produktów
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław Fijałkowski
link | zgłoś
2017-04-12
*.47.38.*
Duży pozytyw. Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam serdecznie:)
rewelacyjna obsługa, szacunek wobec klienta
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adam Lorentowski
link | zgłoś
2017-04-11
*.47.35.*
Mogę powiedzieć jedno - życzę więcej takich sprzedawców w internecie. Bardzo dobra obsługa klienta, odpowiedź na maile oraz telefony bez żadnych ograniczeń, jeśli są jakieś pytania, to Panowie wyjaśniają co i jak. Zakupiłem u nich wieczne kartridże do HP 8610 i jestem bardzo zadowolony. Polecam na 1 [rozwiń/zwiń]
szybko, sprawnie, świetny kontakt
nie dostrzegłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek Dębka
link | zgłoś
2017-01-23
*.47.39.*
Polecam na 100%. Realizacja zamówienia bardzo szybka, produkt też rewelacyjny, działa bez zarzutów. Więcej takich sprzedawców w internecie.
Szybka dostawa, instrukcja obsługi produktu, działajace oraz resetujące się tusze
Nie dostrzegłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona Fiałkowska
link | zgłoś
2017-01-15
*.184.163.*
Znalazłam w internecie wieczne kartridże do Epson WF3620 od atramentówki. Pojęcia nie miałam co to jest. Lecz na stronie produktu wszystko jest opisane. Zamówiłam, a jak otrzymałam paczkę byłam zaskoczona: profesjonalnie zapakowana, żadnych uszkodzeń. W środku instrukcja obsługi tuszy. Świetny i bez [rozwiń/zwiń]
jakość obsługi, szybka dostawa, profesjonalne pakowanie
Nie dostrzegłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał M.
link | zgłoś
2017-01-14
*.47.41.*
Dostarczony sprzęt w pełni jest zgodny z opisem. Działa rewelacyjnie. Tusze polecone do mojej drukarki też odpowiadają opisowi oraz w pełni zastępują oryginalne. Polecam atramentówkę. Teraz jestem ich fanem.
Szybka realizacja, profesjonalizm, tylko pozytywne emocje
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadar13
link | zgłoś
2017-01-14
*.47.41.*
Gorąco polecam firmę. Przy wyborze tuszu do drukarki doradzili, pomogli z serwisem, zainstalowali system CISS. Pełen profesjonalizm. Polecam na 100%
Szybko, sprawnie, jakościowo, profesjonalnie
Zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Seed
link | zgłoś
2016-06-22
*.243.117.*
Gorąco polecam. Szybko, sprawnie i na temat. Paczka dotarła po 24 godzinach cała i zdrowa. System CISS oszczędzą nie tylko pieniądze ale i masę czasu w wymianami wkładów.
Bardzo dobry kontakt i pomoc w instalacji urządzenia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2015-11-17
*.71.205.*
Pocztex Kurier 48!!! taki sklep taki kurier?żenada a co do sklepu to piszą mała ilość a się okazuje że towaru nie ma piszą że będzie dostawa czekałem 2 tygodnie za towarem i jeszcze wpiepszyli mi Pocztex Kurier 48 który w opiniach kliętów jest dnem Poczty polskiej,niewiem może jestem pierwszym kl [rozwiń/zwiń]
brak
nie uczciwi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek
link | zgłoś
2015-04-26
*.77.34.*
Polecam sklep atramentowka.com. Zakupiłem tu wieczne nano-kartridże do drukarki Canon Mg5550. Są to bardzo eleganckie wkłady w wiecznym chipem, które resetują się po wyjęciu i napełnieniu. Rewelacyjny produkt i w bardzo atrakcyjniej cenie. Pozdrawiam.
Nowy chip, jakościowa nowa obudowa, atrakcyjny wygląd
Nie zauważam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...