Opinie o Bella Sisi

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.bellasisi.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Gabrysia
link | zgłoś
2016-06-01
*.231.63.*
Bardzo pozytywna opinia, na pewno to nie był mój ostatni zakup w tym sklepie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-05-27
*.113.109.*
Przesyłka szła bardzo dlugo, zamowilam pocztową i to był bład. Interwencja w sklepie wyjasnila przyczynę, i choc bylam zła, to zlosc minęła gdy chustki w koncu przyszly...byly super.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2016-04-13
*.10.79.*
Mój drugi zakup na Bella Sisi,zdecydowanie polecam ,duży wybór i świetna jakość !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2016-01-17
*.160.52.*
szal i chusta bardzo ładne, dobra jakość, ładne kolory
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2016-01-09
*.79.152.*
Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry,zakup udany,jezeli chodzi o jakość i gatunek chusty jest ok, kolory bardzo żywe,zgodne ze zdjęciem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Monika
link | zgłoś
2015-12-28
*.230.79.*
śliczna chusta, zgodna ze zdjęciem na stronie, miła obsługa i szybka wysyłka,także jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim:).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOGUMIŁA
link | zgłoś
2015-12-07
*.208.93.*
Świetne,ciekawe wzory,kolory i fasony. Błyskawiczna dostawa, porzyteczna porada telefoniczna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2015-11-12
*.18.219.*
Szal w szkocką kratę wykonany bardzo starannie, pięknie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka szybka. na pewno jeszcze skorzustam. Pozdrawiam serdecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DANA
link | zgłoś
2015-10-03
*.65.19.*
Komin ekstra. odzwierciedla zdjęcie. Tanio i nie wychodzisz z domu. Polecam komin i Firmę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ulka
link | zgłoś
2015-09-21
*.152.19.*
Jesteśmy razem z córką wielkimi fankami szalików chust i kominów. Nigdzie dotychczas nie spotkałyśmy tak atrakcyjnych towarów jak w Bella Sisi. Do tego bardzo przystępna cena i świetny gatunek. Z niecierpliwością czekamy na nowości. Cieszy nas również szybka i niekonfliktowa dostawa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
anka08
link | zgłoś
2015-07-10
*.178.34.*
Zdecydowanie na TAK. Ceny przystepne dla każdego, jakoś produktów bardzo dobra, dlatego polecam sklep każdemu, kto chce zrobić szybkie i przyjemne zakupy bez wychodzenia z domu ;)
duży wybór, szybka realizacja zamówień, miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi997
link | zgłoś
2015-07-10
*.178.34.*
Fantastyczny sklep! Kupiłem super komin dla swojej mamy, a przemiła właścicielka dobrała dla mnie kolor i wzór :)
miła obsługa, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JJ
link | zgłoś
2015-06-23
*.61.136.*
Bella Sisi to przykład niemal idealnego sklepu internetowego. Już pominę szybkośc wysyłki, a skupię się tylko na samej stronie internetowej - sklep przygotowany bardzo profesjonalnmie, wszystko szybko się ładuje, po prostu miodzio.
sklep super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...