Opinie o BENKIE CREATIVE ZBIGNIEW BENKIE

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
WWW.BENKIE-CREATIVE.PL
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2018-10-11
*.87.204.*
Chciałabym zauważyć, że ostatnia opinia jest dodana z identycznego adresu IP jak opinia dodana przez Benkie Creative. Pewnie przypadek , na pewno klient i wykonawca korzystają z tego samego komputera :)
Nie wiem
Nie wiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AJHC Ceo
link | zgłoś
2018-10-08
*.72.147.*
Od kilku lat współpracuję z Benkie Creative nad różnymi projektami i nadal będę to robić ze względu na profesjonalizm, dbałość o szczegóły oraz szybką realizację.
Dbałość o detale, wyczucie stylu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate P
link | zgłoś
2018-10-02
*.244.215.*
Branding, który Benkie Creative opracował dla mojego biznesu jest fantastyczny. Przeprowadziliśmy wiele poprawek i uważam, że dotarliśmy do idealnego rozwiązania. Współpraca z Benkie Creative była łatwa i przyjemna. Wspaniale było spotkać się i rozwinąć naszą współpracę.
Jakość projektów, Kreatywność i szybkość działania
Ciężko wskazać:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Benkie Creative
link | zgłoś
2018-10-02
*.72.147.*
Firma i Lukasz to typowy frustrat, któremu jedynie co wyszło, to włosy na głowie. Już po budowie zdań można wywnioskować, że ma się do czynienia z nieukiem, który nie potrafi normalnie w życiu funkcjonować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Benkie Creative
link | zgłoś
2018-10-02
*.72.147.*
Joanna - zapraszam na stronę. Znajdziesz tam dużo pozytywnych opinii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Firma
link | zgłoś
2018-10-02
*.133.35.*
Loga fatalne zero zrozumienia zrobione na odczep.Nie polecam firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2018-10-02
*.133.35.*
Nie polecam zero kontaktu z człowiekiem projekty fatalne.Brak zrozumienia koncepcji.Bierze się za pracę nie rozumiejąc czym firma się zajmuje.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-09-25
*.47.171.*
Czy ktoś z Pańtwa korzystał z usług BENKIE ? Jesteśmy ciekawi Państwa doświadczeń i poziomu wykonanej pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...