Opinie o Bergo Największy pomorski sklep jeździecki

2.0 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
sklep.bergo.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ava
link | zgłoś
2019-09-03
*:e0f:d6f4:*
Nie polecam. Należy trzymać się z daleka od sklepu. Nie maja towaru na stanie. Po tygodniu się zorientowali, że nie ma go w hurtowni! Nie odbierają telefonów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koniara1990
link | zgłoś
2019-04-09
*.53.240.*
UWAŻAJCIE NA ZAKUPY W TYM SKLEPIE !! Towar nie dochodzi albo jest wadliwy!! Znikomy kontakt z klientem! Brak odpowiedzialnosci
OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanley 1990
link | zgłoś
2019-04-09
*.53.240.*
Zgadzam się z poprzednimi negatywnymi opiniami.. mam wrażenie że te wszystkie "pozytywne" to chyba oni kupili... dosłownie... Obsługa fatalna - niemiła i bezczelna !!! Kłamią i oszukują !! Wystrzegajcie się tego sklepu !!
nie ma wcale
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek K.
link | zgłoś
2019-04-08
*.53.240.*
NIE POLECAM !! OSZUŚCI !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Amazonka 21
link | zgłoś
2019-04-08
*.53.240.*
Nie polecam robić zakupów w tym sklepie !! Na towar czekałam ponad tydzień z czego po tygodniu zamówienie zostało BEZ SŁOWA anulowane. Przesyłka miała być prezentem.. niestety. Obsługa kłamie .. traktuje klienta jak śmiecia !! Jeśli macie w sobie choć troszke godności radziłabym zrezygnować z zakup [rozwiń/zwiń]
BRAK
najgorsze w życiu potraktowanie mnie jako klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
amazonka
link | zgłoś
2018-08-09
*.191.162.*
Sklep nie zrealizował wysyłki w 24h tak jak to było określone. Podesłałam potwierdzenia płatności, jednak okazalo sie, że dział księgowy nie rozmawia w ogóle z zakupami i pakowaniem paczek. Pani obsługująca moje zamówienie była znudzona życiem i nie miała żadnej ochoty na rozwiązanie sprawy. Właścic [rozwiń/zwiń]
niemiła obsługa, zadufani w sobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-04-09
*.178.22.*
Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobra obsługa zwrotó i zamian rozmiarór. Polecam
Wszystko OK
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koniara321
link | zgłoś
2016-10-31
*.68.109.*
Jedyny sklep jeździecki, który spełnia moje oczekiwania. Przystępne ceny, miła i fachowa obsługa, szybka realizacja zamówień. Kupowałam klika raz produkty raz zwracałam - zwroty również bez zarzutu. Dodatkowo od niedawna prowadzą blog z poradami jeździeckimi - fajny i wydaje mi się trafiony pomysł : [rozwiń/zwiń]
nowoczesny, szybra realizacja zamówień, miła obłsuga,
szkoda że nie jest sieciówką w całym kraju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...