Opinie o Biedronka

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 515
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klientka
link | zgłoś
2020-04-03
*.173.159.*
Biedronka Jugosłowiańska Poznań. 03.04.,godz.22 z minutami a w sklepie folwark zwierzęcy :-(Obostrzenia rządu, a Klientow tłumy. Pytam się gdzie jest kierownictwo sklepu, kto bierze odpowiedzialność za tych bezmyslnych ludzi, którzy stoją sobie na plecach w kolejkach do jednej kasy? W drzwiach rękaw [rozwiń/zwiń]
brak
Zero organizacji, totalny chaos i nieodpowiedzialnosc w dobie pandemii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2020-04-01
*.49.57.*
W Biedronce w Michałowie panuje chaos. Sprzedawczynie są nie miłe, krzyczą na klientów, nie pilnują ile jest klientów w sklepie. Otwarte dwie kasy A reszta kasjerów rozkłada towar, który jest porozwożony w paletach po całym sklepie że wózkiem nie przejedziesz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia1
link | zgłoś
2020-03-31
*.60.132.*
Biedronka LUBRANIEC tragedia. Kultura kasjerek na poziomie ''0'' bo niżej się nie da. Bezpieczna odległość Pań pracujących w sklepie 0,5m( tyle im wystarczy żeby komentować zakupy cyt. "zobacz ile uni żrą") Na sklepie syf i raczej to nie kupujący zbudowali slalom z palet na środku sklepu wysoki pod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-03-30
*.47.233.*
Biedronka w Rumii, ul. Starowiejska 13. Tragedia - Panie na kasie i Szefowa zmiany krzycza na klientow. Klient ma siedziec vicho, sie nie odzywac. Klient przeszkadza i absolutnie nie moze zglaszac uwag. Chamstwo, krzyk na klienta i zero pomocy. Odradzam wizyte w tym i innych sklepach tej sieci. Zglo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Betty
link | zgłoś
2020-03-29
*.31.229.*
W Biedronce w Warszawie-Wesołej przy ul. Jana Pawła II widziałam, jak pan z personelu sklepu dezynfekował wózek seniorce w trakcie zakupów mimo jej prośby, żeby nie pryskał preparatem na produkty żywnościowe, które ma w wózku. Pan w odpowiedzi poinformował klientkę, że ją wyprosi ze sklepu. Chyb [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krystyna
link | zgłoś
2020-03-28
*.22.117.*
Porażka w porównaniu z Lidlem i Emmą.W wymienionych slepach czyste koszyki,całość pieczywa pakowana - nawet pojedyńcze bułeczki.Biedronka kojarzy mi się z totalnym bałaganem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stanisław
link | zgłoś
2020-03-27
*.72.160.*
Szanowni Państwo Nie wiem Po co podałem meila bo opinia, pytanie pozostało bez odzewu I znowu sklep Kraków Stańczyka - chyba najgorszy. Poprzednio inna cena na półce, inna wg informacji kasjera a inna na paragonie i chamskie zachowanie sprzatajacego, który przedstawił sie jako kierownik Następne mło [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lola
link | zgłoś
2020-03-27
*:5ae5:1582:*
W Biedronkach panuje bałagan. Sprzedawcy nie zwracają uwagi klientom nie zachowującym bezpiecznej odległości od innych klientów w czasie panującej pandemii. Ani wezwany kierownik sklepu, ani ochrona nie reagują w przypadkach zagrożenia zdrowia i życia klientów. W dotychczas odwiedzonych przeze mn [rozwiń/zwiń]
żadna
całkowity brak reakcji personelu na zachowania klientów zagrażające zdrowiu i życiu innym klientom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-03-23
*.10.246.*
W Krapkowicach (47-300) przy ul.Słowackiego jest taki syf w sklepie, że Wuhan to mało. Pracownicy w brudnych, obleśnych rękawiczkach, nikt nie przestrzega bezpiecznej odległości a cena na paragonie inna, niż na cenniku przy warzywach/owocach.O koszykach już nie wspomnę.Podłoga się lepi z brudu. Może [rozwiń/zwiń]
okropny brud,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KONSUMENTKA
link | zgłoś
2020-03-23
*.21.1.*
Dzisiaj ( 23.03.20)rano przed ósmą robiłam zakupy w Biedronce w Szczecinie przy ul. Lelewela. Pracownica sklepu kilkakrotnie zbliżała się do mnie na niebezpieczną odległość bo akurat w tym momencie musiała coś zrobić. Poprosiłam, żeby pozwoliła mi zabrać mandarynki i ja odejdę. Usłyszałam w odpowied [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2020-03-21
*.151.43.*
Kwasne pomaracze z Hiszpani powinny byc slodkie jeszcze za ta cene 5 zl za kg, i kiedy to w hiszpani odbywaja sie zbiory
jakosc produktu owoce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2020-03-20
*.0.67.*
Biedronka u mnie już nie źyję.Zapomniałem o tym sklepie tam NAJŁATWIEJ SIĘ ZARAZIĆ KORONAWIRUSEM. A LUDZIE PRACUJĄCY NA KASIE TWARZĄ W TWARZ Z TYŁU MA KLIENTAMI NAPEWNO SĄ JUZ ZARAŻENIA. BARDZO MI ICH SZKODA. DLACZEGO PREZESI BIEDRONKI NIE SIADA ZA KASAMI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2020-03-20
*:ca0a:6206:*
Skandal, żeby w czasie epidemii była w całym sklepie uruchomiona tylko jedna kasa!!! Dodam, że po sklepie szwędały się bezproduktywnie osoby z personelu, ale na kasę siąść nie chciały, bo cytuję "szef im nie pozwolił"; ludzie stali 40 minut do kasy, zakrywając twarz chusteczkami do nosa!!! Biedronka [rozwiń/zwiń]
NIC
WSZYSTKO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?