Opinie o Biedronka

1.8 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 276
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jestem w szoku
link | zgłoś
2019-03-14
*.30.25.*
Dramat!!!Co za mięso mielone z szynki sprzedają od Kanii!!!Śmierdzi strasznie, trudno coś z niego zrobić, takiego mięsa z szynki to jeszcze nie widziałam!!!Smród niemiłosierny!!!Dlaczego nie możecie sprzedawać dobrych, wysokiej jakości produktów???!!!Dlaczego to mięso z szynki a robi się z niego cia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ruda
link | zgłoś
2019-03-12
*.173.44.*
Dziś ukradlam za 60 zł jedzenie w sklepie. . Przyjechały 4 auta ochrony, szarpali, mnie grozili. Puznej przyjechała policja i chcieli w łapę w zamian za nie wypisanie mandatu.pytali ile mam Przy sobie pieniędzy W końcu wypisali mi 3 mandaty i sami zabrali towar. Takich mamy funkcjonariuszy byli bar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2019-03-08
*.147.34.*
UWAŻAJCIE LUDZIE BO TAM OSZUKUJĄ !!!!!!!!!!!!! Specjalnie poprzekładane ceny aby zmylić klienta, który przy kasie już nie wróci z powrotem , by za kilka groszy - złoty poszukać czegoś innego. Umieszczone etykiety promocyjne ze zniżką dawno już NIEAKTUALNE sterczą i oszukują klientów. Oczywiście jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-03-06
*.254.232.*
Sklep pozostawia wiele do życzenia.Promocje które obowiazują w gazetce nie sa widoczne w sklepie bądź nie ma ich na półce przeważnie z każdym wziętym towarem trzeba iść do czytnika cen żeby dowiedzieć się czy cena jest taka jak w gazetce.A tak pozatym to jest za dużo promocji i pracownicy nie daja r [rozwiń/zwiń]
blisko
brak asortymentu, brak etykiet z cenami, kolejki,zastawione przejścia paletami,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-03-04
*.147.44.*
To nie sklep, to magazyn. Przejechać między rzędami ciężko. Do tego łapanie klientów na lep. Czyli inne ceny na pułkach inne w rzeczywistości. Do tego jakieś śmieszne naklejki wciskają, a to się wiąże z tym że nie można zwrócić artykułu. Nie szanują klienta tylko z byle pierdołą każą dzwonić do biur [rozwiń/zwiń]
Brak
Opisałem wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Caro
link | zgłoś
2019-03-01
*.25.157.*
Ogolnie te sklepy powinny zniknac, Brud palety w przejsciach niemila obsluga nie liczenie sie z klientem arogancja . Pomimo ogromnrj kolejki do kasy to nie zostaje uruchomoiona druga kasa. No i smrod panujacy w sklepie. To chyba specyfika tego sklepu. Opinia dotyczy biedronki w toruniu przy ulicy FA [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-02-22
*.254.184.*
Może panie na kasach mogłyby być milszy i nie rzucac moimi produktami. Kolejnym razem zostawię i odejdę a pani może sobie odnieść. Łaska z obsługą straszna.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nati
link | zgłoś
2019-02-19
*.160.87.*
Witam opinia na Biedronkę w Czersku przy ul. Cmentarnej totalny brak porządku , wszędzie pełno kartonów , palet nie ma miejsca żeby przejechać dużym wózkiem między alejkami przez wyłożony towar na paletach . i mega duże kolejki do kas do tego po tym remoncie nie można nic znależć wszystkie produkty [rozwiń/zwiń]
Brak
Bałagan, w każdej alejce palety z towarem co uniemożliwiają wjazd dużym wózkiem , do tego kartony porzucane puste
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-02-16
*.173.40.*
Najgorsza biedronka jaka istnieje to w Rzeszowie na ulicy słowackiego, pracownicy na fatalnym poziomie, cały dzień tylko rozmowy z córką, kolegami, pracownikami a jak klienci proszą o podejście do kasy to głupie koemnatrze pod nosem, pozostała obsługa również tragedia, nie wychowani ludzie bez kultu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2019-02-16
*:b2c0:f7c9:*
Kalafiory w tym sklepie kosztują 7,99 zł za kg. Przeciętnie wychodzi ponad 16 zł za to warzywo. ŻENADA i DZIADOSTWO. Schab w Mili po 12 zł za kg. Warzywa na patelnie były po 3,99 za 750 gr. Obecnie 7,50 zł. Manipulują cenami i roią z ludzi durniów. Odradzam zakupy w tych sklepach.
brak
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
graska
link | zgłoś
2019-02-15
*.254.182.*
Uprzedzam wszystkich zmotoryzowanych klientów Biedronki w Ostrowie Wlkp. przy ul. Kolejowej, aby wykazali się czujnością i nie pozwolili sobie na chwilę nieuwagi, z powodu ustalonych na parkingu zasad parkowania. A mianowicie, w przypadku, nie włożenia do auta biletu parkingowego uprawniajacego do p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rodo
link | zgłoś
2019-02-13
*.173.184.*
najgorsza biedronka starachowice ul kolejowa
brak
brak uprzejmości do klijenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
s71
link | zgłoś
2019-02-12
*.29.38.*
OSTATNIO Z TYM DYSKONTEM MAN NIEMIŁE DOŚWIADZENIE TRZEBA UWAŻAĆ PROMOCJE A PRZY KASIE CENA NORMALNA DO RACHUNKU DZIWNYM TRAFEM DOLICZONY TOWAR KTUREGO SIĘ NIE KUPIŁO DZIŚ ŻONE CHCIELI NACIĄGNĄĆ NA 22 BAGIETKI ZAKUP DWÓCH
ŻADNE
BRUD I OSZUSTWA NA KASACH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...