Opinie o Biedronka

1.8 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 135
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Niezadowolony klijent
link | zgłoś
2018-07-19
*.179.60.*
Beznadziejny sklep obsługa do zamknięcia oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-07-18
*.41.177.*
Dzisiaj klienci Biedronki dostali SMS o otwarciu w Łodzi nowego sklepu na Traktorowej 52, byłam jednym z nich, pojechałam i wielu innych też i poczułam się jak te balony nadmuchane w sklepie bo sklep byl zamknięty błędna data. Smsa z przepisami nie było, ubaw mieli tylko pracownicy patrząc na kolejn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Del
link | zgłoś
2018-07-16
*.254.180.*
Sklep biedronka ul główna w Częstochowie tragedia, obsługa nie pomocna kasa 1 czynna kolejka do lodówek zapytanie o cenę przysparza wielu problemów kadrze kierownik do wymiany
Miejsce
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
staszek3064
link | zgłoś
2018-07-11
*.254.250.*
Taboret- Stołek firmy SMUKKE dla dzieci wyprodukowany dla Biedronki to totalna tandeta a w dodatku jest bardzo niebezpieczny , nózki przymocowane są płyty pilśniowej , Moja Córeczka o mało nie rozbiła sobie głowy przez ten bubel , jak możecie sprzedawać przedmioty nie testowane o tak lichej jakości [rozwiń/zwiń]
Ładny
jakość wykonania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadeo265
link | zgłoś
2018-07-11
*.207.69.*
JESTEM CIEKAWY CZY KTOŚ Z BIUROKRATÓW TYCH PORTUGALSKICH "BIEDRONEK"CZYTA TE OPINIE NIEZADOWOLONYCH KLIENTÓW BO JA MAM TAKIE WRAŻENIE ŻE NIE!OLEWAJĄ KLIENTÓW,DLATEGO MAM TAKĄ PROŚBĘ BY NIE KUPOWAĆ W TYCH SKLEPACH.MAMY POLSKIE ŁADNE SKLEPY,I TAM RÓBMY ZAKUPY OLEJMY BIEDRONKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
antosw
link | zgłoś
2018-07-10
*.78.108.*
Radzę na miejscu sprawdzać wydruki z kas fiskalnych. Dzisiaj 10.07.2018r paczkę mięsa na gulasz policzono mi X6 w krakowskiej Biedronce przy ulicy Beskidzkiej. Ile osób oszukali do momentu mojej interwencji.A ile osób w skali kraju, bo podobno tym steruje centralny komputer Biedronki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tadeo265
link | zgłoś
2018-07-09
*.207.69.*
Opinia moja dotyczy biedronki po remoncie w Cieszynie (43-400) na ul.Kossak. Towar przed remontem sklepu był ułożony w miarę normalnie po remoncie totalny bałagan,wszędzie palety w przejściach, wózkiem nie można przejechać,asortyment towarów niezadowalający, np.proszków do prania jak na lekarstwo, [rozwiń/zwiń]
brak-
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
telmut
link | zgłoś
2018-07-07
*.173.156.*
Co za debil wymyślił reorganizacje produktów w Biedronce. Teraz wszystko jest wszędzie i nic nie można znaleźć.Kompletna porażka. Nie robię już tak zakupów. Kiedyś Biedronka kojarzyła się z szybkimi tanimi zakupami i z jakością było całkiem nieźle. Teraz po rewolucji nic nie można odnaleźć.Chemia je [rozwiń/zwiń]
tanio
chaos z towarami.wszystko jest wszędzie. wszystkiego trzeba szukać. Nie polecam tych sklepów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-07-06
*:d41d:c611:*
Złe traktowanie przez konsultantoów biedronka nie załatwiają interwencji wydzwonią się po kilka razy i zero reakcji w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MISTRZ
link | zgłoś
2018-07-05
*.99.105.*
Ech kiedyś to była Biedronka.... Korzystam z usług sklepu przy ul. Grotta Roweckiego w Sosnowcu od początku jego istnienia i coraz rzadziej robię w nim zakupy. Po remoncie sklep zszedł na psy, a wydaje się, że powinno być całkiem odwrotnie. Potwierdza się to co piszą inni w swoich opiniach-ogólny ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paweł
link | zgłoś
2018-07-04
*.146.100.*
Ludzie dajcie sobie spokój z zakupami w tej . Od prawie miesiąca czekam na odpowiedz w sprawie reklamacji nożyc do żywopłotu, u których po pierwszym użyciu pojawił się ogień na szczotkach przy wyłączaniu. Sklep mnie olewa, wysłałem list do BOK i cisza. Wczoraj wiadomość tutaj i po odpowiedzi w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniela
link | zgłoś
2018-07-01
*.7.232.*
rezygnuje z zakupów pomimo zapewnień że wszystkie kasy będę czynne w sobotę jedna czynna kasa kolejka 20 metrowa kasjerka opryskliwa powolne biedronka w szczawnie zdroju koło tesco
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAMIL
link | zgłoś
2018-07-01
*:8981:2ba5:*
BIEDRONKA CZELADŻ DEHNELÓW.WCZORAJ BYŁEM ŚWIADKIEM DZIWNEJ SYTUACJI,BARDZO OPRYSKLIWA KASJERKA ZWRACAŁA UWAGĘ STARSZEMU MĘŻCZYŻNIE ŻE BLOKUJE JEJ KASĘ,NA CO KIEROWNICZKA ZWRÓCIŁA JEJ UWAGĘ,POWIEDZIAŁA JEJ"ŻANETA"WYMOWNIE SPOJRZAŁA I ODESZŁA ,A PANI KASJERKA CO?ZAMIAST PRZEPROSIĆ TO POD NOSEM ODGRAŻA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...