Opinie o Biedronka

2.1 - poziom obsługi
2.2 - jakość usług / cena
2.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 71
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agata
link | zgłoś
2018-04-22
*:1df4:ed1b:*
Od jakiegoś czasu ,Biedronka, przeniosła pieczywo ,to najbardziej potrzebne,konsumowane co dziennie, zostało umieszczone na dole regału, chodzi o kajzerki i chleb krojony. W miejscu najbardziej dostępnym ,są jakieś wypieki smakowe. Jestem osobą niepełnosprawną poruszającą się o kuli, mam ogromne [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-04-18
*.239.222.*
Przy ul.Siewnej Kraków otworzono Biedronkę.Bardzo zła organizacja, ceny inne na artykułach inne w ksie., lub tez nie ma cen przy danym produkcie.Jesli sie klient kupi i przy kasie po skasowaniu i cenie na paragonie stwierdzi ,że produkt nie ten i miał inną cenę,Kierownik każe wziąźć ten produkt , po [rozwiń/zwiń]
dla mnie żadne
pomyłki w cenach , personel nie zorientowany i zastraszony nic sam z klientem nie załatwi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2018-04-15
*.49.30.*
A mięso mielone to macie z czego ? z psa , że tak gówniano jakoś czymś przyprawione a to zauważasz dopiero przy spożyciu.Co to za gówno sprzedajecie ? gówno do kwadratu ta bied(r)a
tani szit
tani szit
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rogal 12
link | zgłoś
2018-04-14
*.72.54.*
Witam super cena na pepsi kole w 4-paku z Kubą Błaszczykowskim,promocja trwa od 12.04 do 18.04.Szkoda że tylko w gazetce w Warszawie byłem w 6-ciu sklepach na pradze-południe.Fe bierdronka pisze bajki dla naiwnych mam gdzieś takich oszustów.
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesława
link | zgłoś
2018-04-13
*.64.13.*
Osobiście jestem zadowolona z asortymentu dostępnego i obsługi. Jednak Chciała bym zadać pytanie teoretyczne czy nie macie Państwo, stworzyć nowego oddziału supermarketu na Starym Żoliborzu w Warszawie.
Duży wybór asortumentu, atrakcyjne ceny
W moimprzypadku trochę za duża odległość do sklepu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rwa
link | zgłoś
2018-04-07
*.222.143.*
Zbyt wąskie przejścia i totalny bałagan na półkach,ten sam artykuł w wielu miejscach,palety z towarami przeszkadzają w poruszanie się dużymi wózkami. Strach chodzić z dziećmi obok przeładowanych półek aby nic na nie nie spadło. Reklama o szybkiej obsłudze ( 15 min stałem do kasy) i zatrudnieniu doda [rozwiń/zwiń]
promocje
Płacisz kartą lub bonem to masz problem z reklamacją. Niejasne ceny artykułów promocyjnych bo dopiero w kasie na paragonie widać co i ile kosztuje po bonifikacie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krystyna
link | zgłoś
2018-04-06
*.182.195.*
po zmianie wystroju to jedna wielka tragedia ,wąskie przejsci bałagan na połkach,ten sam artykuł w wielu miejscach,palety przeszkadzają klientom poruszanie się dużymi wózkami,było schludnie teraz totalny melanż łódź ul.kowalska2
zaopatrzenie
bałaban,kłopoty w przejściach,ten sam artykuł w wielu miejscach,ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2018-04-05
*.11.130.*
W Zabrzu również nie można skorzystać z promocji 100% rabatu w dniach 3 i 4 kwietnia2018roku. Sprawdzałam w kilku sklepach i nieźle się zdenerwowałam. W drugim specjalnie najpierw zapytałam czy drukują sie bony i usłyszałam ze tak, wszystko jest w pożądku a nie było. Na podany numer biedronki nie id [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-04-05
*.185.83.*
Biedronka w Kutnie przy ul Mickiewicza to jedna wielka tragedia , kiedyś ceny zawieszone przy produkcie odpowiadały cenom przy kasie a teraz to tylko sugestia. Obsługa tzn kierownictwo dno dna. Asortyment tylko rano jest w miarę i to dopiero po 10 bo wcześniej nikt się nie kwapi do wykładania towaru [rozwiń/zwiń]
brak
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2018-04-03
*.248.26.*
Nie działa karta moja biedronka i nie można skorzystać z promocji 100% rabatu w dniach 3 i 4 kwietnia2018roku(Łosice mazowieckie).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kimunjest
link | zgłoś
2018-03-28
*.0.123.*
Biedronka u.Hlonda w Bytomiu jakaś porażka od kilku miesięcy syf kiła i mogiła. Kolejki aż do samych lodówek wiecznie czynna tylko jedna kasa na której siedzi albo starsza pani która zanim skasuje towar musi go pooglądać, albo jakaś nowa pani która kodów nie zna i co chwile kogoś woła. Z koszykiem n [rozwiń/zwiń]
beznadziejna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient B-stok
link | zgłoś
2018-03-26
*.172.255.*
Biedronka – oszustwo Sobota 24.03.2018 W sklepie wielki plakat – 50% taniej 2-ga butelka wina ze zdjęciami kilku butelek. Po upewnieniu się u ekspedientki, których win dotyczy obniżka, odp. tych które są na zdjęciu. Więc z bulelkami PROSECCO (20zł za but) udałem się do kasy. Z doświadczeń wcześn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xxx
link | zgłoś
2018-03-25
*.230.44.*
Witam Państwa, spotkała mnie dzisiaj ciekawa przygoda w sklepie Biedronka w Kędzierzyn-Koźle na ul. Władysława Łokietka 4 uznano mnie za złodzieja, Pani pracująca w tym sklepie zaprosiła mnie na zaplecze do rewizji, jak stwierdziła bo ma swoje typy i podejrzenia, może dlatego że posiadam zarost ;) [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...