Opinie o Biedronka

1.8 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 179
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
EWA
link | zgłoś
2018-04-03
*.248.26.*
Nie działa karta moja biedronka i nie można skorzystać z promocji 100% rabatu w dniach 3 i 4 kwietnia2018roku(Łosice mazowieckie).
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kimunjest
link | zgłoś
2018-03-28
*.0.123.*
Biedronka u.Hlonda w Bytomiu jakaś porażka od kilku miesięcy syf kiła i mogiła. Kolejki aż do samych lodówek wiecznie czynna tylko jedna kasa na której siedzi albo starsza pani która zanim skasuje towar musi go pooglądać, albo jakaś nowa pani która kodów nie zna i co chwile kogoś woła. Z koszykiem n [rozwiń/zwiń]
beznadziejna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient B-stok
link | zgłoś
2018-03-26
*.172.255.*
Biedronka – oszustwo Sobota 24.03.2018 W sklepie wielki plakat – 50% taniej 2-ga butelka wina ze zdjęciami kilku butelek. Po upewnieniu się u ekspedientki, których win dotyczy obniżka, odp. tych które są na zdjęciu. Więc z bulelkami PROSECCO (20zł za but) udałem się do kasy. Z doświadczeń wcześn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xxx
link | zgłoś
2018-03-25
*.230.44.*
Witam Państwa, spotkała mnie dzisiaj ciekawa przygoda w sklepie Biedronka w Kędzierzyn-Koźle na ul. Władysława Łokietka 4 uznano mnie za złodzieja, Pani pracująca w tym sklepie zaprosiła mnie na zaplecze do rewizji, jak stwierdziła bo ma swoje typy i podejrzenia, może dlatego że posiadam zarost ;) [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaz
link | zgłoś
2018-03-21
*.167.108.*
Poraz kolejny spotykam się z oszustwem w sklepach Biedronka.Kasjerki naliczają ceny nie uwzględniając cen promocyjnych. Np: sklep w Gdyni ul. Opata Hackiego (21. marca) mleko 3,2 w gazetce 1,67, w kasie już 2,09. Do tego jeden kpt pojemników plastikowych za 5,99 kasjerka liczy razy dwa! Na kierowni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
:-(
link | zgłoś
2018-03-19
*.193.208.*
Biedrnka w Chorzowie ŻENADA !!! Kolejka na pól sklepu i tylko dwie kasy czynne w godzinach szczytu.Reklamy w telewizji kłamią twierdząc że wszystkie kasy będą czynne ;-)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2018-03-19
*.100.86.*
Na pewno fajnie że sklep jest blisko i ma spory asortyment. Czasami utrafią promocjami w moje potrzeby, nie narzekam. Ceny raczej średnie. Momentami irytuje mnie, że nie dostawiają towaru, lub stoją palety czy jakieś paczki i blokują dostęp do półek.
blisko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konstancja
link | zgłoś
2018-03-17
*.23.138.*
Robiłam zakupy wczoraj w piątek i dzisiaj zakupy w Biedronce na ul. Zielonej w Starogardzie. Długa kolejka do tylko dwóch kas (podobno nie było więcej pracowników), w sklepie ogromny bałagan: brak wielu towarów na półkach, brak cen, a przejścia między rzędami zastawione paletami, że nie można przeje [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kris
link | zgłoś
2018-03-10
*.254.128.*
Dziś nie odczułem zwiększonej obsady na kasach w biedronka na ulicy Przed boskiej w Radomsku a poza tym byłem zaskoczony tym ze nie mogłem kupić o godz. 10 kilku pozycji z mojej i tak skromnej listy zakupów. A jednak nie można wierzyć reklamom
miła obsluga
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-03-10
*.123.217.*
Biedronka Gliwice ul. Żurawia - ogromny bałagan, brak cen, nietaktowna obsługa. Na półkach "radosna twórczość" - brak logiki w układaniu towarów. Zakupy są tam dla mnie stresem.
na ten moment trudno je zauważyć
brak cen wielu produktów, bałagan, nietaktowna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marko
link | zgłoś
2018-03-07
*.64.29.*
Trzeba podejść inaczej do tematu. Nie wolno robić zakupów i polecać firm czy sklepów, które nie szanują pracowników. Za te numery z obejściem ustawy o niedzielach NIGDY WIĘCEJ zakupów w biedronce.
brak
złe traktowanie pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Inka
link | zgłoś
2018-03-05
*.146.161.*
Biedronka sklep-Gdansk Główny vis a vis dworca Głównego.ogromne kolejki na co dzień.Mala ilość kasjerów,brak cen produktów,balagan i nagminny brak koszyków.Ostatnio zapytałam pracownika czy mogę dostać koszyk? Odpowiedział że nie ma,ale może dać mi karton na zakupy.Żenada...Brak słów...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-03-03
*.147.231.*
Witam bardzo często jak jest na coś promocja to porostu tego nie ma. Np. ostatnio były chusteczki 150 sztuk w kartonie podczas promocji ich nie było w następny dzień po promocji były. W nie długim czasie znowu na nie jest promocja i znowu ich nie ma i tak jest z wieloma różnymi artykułami. Po jaką c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...