Opinie o Biedronka

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 484
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
strazak z osp
link | zgłoś
2019-01-17
*.41.82.*
Kiedys bylo lepiej. Teraz jest okropnie. W Malo które biedronce jest porządek. Wszedzie pudelka, palety, duzo zniszczonych koszyczkow. Towary-ceny wcale nie sa atrakcyjne, bo okazuje sie ze produkt zamiast 1l ma 950ml pojemności lub 890 itd , co do wagi tez jest lipa. Przez to mimo niby niskiej ceny [rozwiń/zwiń]
brak
ciasno, balagan-pudelka , palety. ceny malo atrakcyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-01-15
*.1.33.*
Zakupy w Biedronkach robiłem można powiedzieć "od zawsze" można było zaopatrzyć się we wszystkie produkty spożywcze potrzebne w domu na co dzień, szeroka gama produktów, porządek, dobra i czytelna ekspozycja....ale to już było , od dłuższego czasu obserwuję totalny spadek jakości na wszystkich pozio [rozwiń/zwiń]
były kiedyś
są od pewnego czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-01-15
*.99.100.*
Po pierwsze uwazajcie na ceny i na artykuły na paragonie. Nie dosc, ze sie ceny różnią to zdarza sie, ze panie sobie cos nabija dodatkowo. Po drugie każda Biedronka w której jestem to jest tragedia tak jak wszyscy pisza. Coraz częściej omijam ten sklep, bo ile razy wchodze po 2 rzeczy to mam zderzen [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
leszek
link | zgłoś
2019-01-13
*.248.154.*
jestem mieszkańcem Zebrzydowic.To co dzieje sie ostatnio w tutejszej Biedronce to koszmar.Jest ogolnie brudno. Towar jest wystawiany byle gdzie.Wafelki obok zup w proszku , kosmetyki pomieszane z słodyczami.Nie można nic znależć.Klienci krążą szukając wybranych towarow.Coraz częściej myslę o zakupac [rozwiń/zwiń]
Trudno się dopatrzeć
Po zmaianach personalnych panuje chaos i bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zyta
link | zgłoś
2019-01-13
*.156.133.*
Koszmar w biedronce w kamiennej górze przy ul.Waryńskiego zgniłe owoce nie są zabierania A są tak wymieszane z dobrymi że kiedy się je nabiera to dopiero w domu się to zobaczy brud i bałagan ni mówiąc że nie można zobaczyć ile modyfikowany towar bo albo nie ma ceny albo jest tak zasłonięte ze nic ni [rozwiń/zwiń]
0
Balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin
link | zgłoś
2019-01-11
*:813:b04:*
Biedronka Tychy Bielska 7 piątek po południu. nagminnie otwarte dwiekasy, personel oburzony prośbą o otwarcie nastepnej kasy, niegrzeczny, w lodówce z mięsem smród. zakupy to koszmar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2019-01-09
*.197.88.*
Zakupy w Biedronce to dramat nie polecam. Ceny na ulotkach inne a przy kasie inne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Biedronka
link | zgłoś
2019-01-08
*:a758:43a9:*
Nie polecam zakupów w sklepie przy ul. 1 Brygady w Nowym Sączu. Ceny produktów niezgodne ze stanem rzeczywistym. Dotyczy to bardzo często cen promocyjnych-pod etykietą promocyjna na półce znajduję się inne towary w cenie standardowej. Taka sytuacja jest na porzadku dziennym. Panie na kasach nieumiej [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2019-01-07
*.64.168.*
Jeszcze chcę dodać , 20 lat pracowałam w handlu . Nigdy nie pozwoliłabym pracownikowi odzywać się w taki sposób do klienta.Rozumiem że pracownicy czasem są zmęczeni , klienci są różni . Ja staram się jak mogę żeby Pań z Biedronki nie denerwować . Miałam kiedyś taką sytuację ... kolejka była oczywiśc [rozwiń/zwiń]
dobry asortyment
terminy ważności , niestety trzeba sprawdzać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwona
link | zgłoś
2019-01-07
*.64.168.*
Lubię robić zakupy w Biedronce , ale obsługa masakra !!!! Ostatnio byłam na zakupach na Zaspie w Gdańsku , oczywiście była kolejka , jak zwykle w Biedronce ?? . Zauważyłam z radością że druga kasa " się otworzy " . Zapytałam Panią , chyba Ania miała na imię , która kasa będzie za chwilę czynna . Pan [rozwiń/zwiń]
różnorodny towar , wiekszość produktów które kupuję mają dobrą jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek82
link | zgłoś
2019-01-07
*.2.10.*
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. W każdym z oolicznych sklepów Biedronka panuje syf i bałagan. Palety z towarem blokujące przejścia, nieład na półkach i braki w podstawowym asortymencie. Nieświeże owoce i brudne stroje załogi sklepu.. Diś rano, zaaz po otwarciu Biedronku w Toruniu na ul. Turys [rozwiń/zwiń]
hmmm.. brak?
syf, nieuprzejmi pracownicy, nieład w sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2019-01-06
*.214.32.*
Zgadzam się z opiniami o cenach i jakości towaru,dodam jeszcze że obsługa jest okropna, o czym zresztą też piszecie.Wspominam czasy początków Biedronki, personel był miły,od jakiegoś czasu jest nieprzyjemnie,panie są bardzo opryskliwe, niegrzeczne, strach się odezwać, myślałam że może tylko dla mnie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2019-01-05
*.156.128.*
W dniu 19 .12 .2018 zakupiam karpie ,niby filety ,niby platy sami chyba nie wiedzieli co sprzedaja ale nie tu problem ,ktory zreszta toczy sie do dnia dzisiejszego czyli 5,stycznnia .Reklama telewizyjna,gazetki,jak rowniez obsluga skklepu poinformowali mnie o promocji czylijesli zrobie zakupy za min [rozwiń/zwiń]
brak
cale mnostwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?