Opinie o Biedronka

1.8 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 179
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2018-08-31
*.163.252.*
W BIEDRONCE W tORUNIU NA UL.dZIEWULSKIEGO PANUJE BAŁAGAN CENOWY.pROMOCJE KTÓRE ZNAJDUJĄ SIĘ BA ETYKIETACH PRZY TOWARACH NIE ZAWSZE SĄ REALIZOWANE PRZY KASACH.Kierowniczka której zwrócono uwagę była niemiła i oświadczyła że klijent powinien znać regulamin promocji.
szeroki asortyment i dobra lokalizacja
często brak cen na towarach a i wiele razy czytnik nie może znależć ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-08-30
*.93.94.*
Dzisiaj w Krakowskiej suszonej znalazłem ogniska pleśni. To tylko potwierdza moje doświadczenie, w kwestii, iż przerywają tzw. łańcuch chłodniczy, przez co psują żywność którą nam sprzedają.... Nawet nie chce mi się pisać o poprzednich doświadczeniach.... Za to są mandaty, ale jak widać za małe sko [rozwiń/zwiń]
burdel w sklepie, brak oznaczenia cen
burdel w sklepie, brak oznaczenia cen
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2018-08-28
*.254.231.*
Owszem Dorotko masz rację nie da się przecież rozdwojci i być jednocześnie przy rozkładaniu towaru i przy kasie. To dlaczego nie powiecie o tym waszym kierownikom czy kimś tam innym kto tym wszystkim nadzoruje żeby zatrudnił więcej osób. Czy to takie trudne? Jeśli bojcie się że was zwolnia to znajdz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iga
link | zgłoś
2018-08-28
*.254.231.*
Witam moim zdaniem w biedronkach panuje porostu bałagan. Pracownicy są nie kulturalni. Chamsko odnoszą się do klientów lub poprostu ich ignorują. A czas spędzony przy kasie jest niemal dwukrotny niż same robienie zakupów. A to dlatego że mają z 5 kas czynna tylko jedna a to dlatego że mają za mało p [rozwiń/zwiń]
Dość tanio
Długi czas stania przy kasie oraz bałagan na sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ELA
link | zgłoś
2018-08-26
*.254.132.*
Witam. Byłam w Biedronce na Gagarina19 we Wrocławiu i muszę przyznać że byłam mile zaskoczona. Zostałam wręcz bardzo miło obsłużona i pan do którego zwróciłam się z zapytaniem o pomoc w znalezieniu produktu bez żadnych problemów udzielił mi pomocy. Bardzo dziękuję i polecam ten sklep bo miło się w n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Fisz
link | zgłoś
2018-08-20
*.30.90.*
BIEDRONKA to nic więcej jak nie porozumienie , byłem w tym sklepie w Jastrzębiu Zdroju na ul Harcerskiej, szukałem pewnego produktu ,znalazłem jedną sztukę , ale że potrzebowałem więcej więc poszedłem zasięgnąć języka u jednej z Pań która wówczas pracowała na sklepie , lecz nie sprawdziło sie to że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ag
link | zgłoś
2018-08-19
*.115.87.*
Sklep Biedronka ul. Piłsudskiego w Będzinie - porażka. Panią pracujacym tam przysługuje chyba dodatek za nieuprzejmą obsługę. Standard 1 kasa otwarta a prośby o otwarcie drugiej (o trzeciej nie ma co marzyć) są lekceważone. Panie są obrażone , klienci zdenerwowani i tak się kręci machina nienawiści. [rozwiń/zwiń]
Brak
kolejki, ceny niezgodne z ofertą, bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Itan
link | zgłoś
2018-08-17
*.57.165.*
Jestem zszokowany lato full gazetek rabatów brak wszystkie czytniki na sklepie zepsute zamiast 6 kas działają dwie lub po wielkiej bitwie trzy porażka biedronka schodzi na psy jak tak dalej pójdzie trzeba zmienić sklep bo kłamią w żywe oczy oszukując klijentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-08-12
*.178.238.*
Jestem pracownikiem biedronki. I fakt jest taki że bałagan robią klienci a nas jest za mało żeby to wszystko ogarnąć. Dopiero wieczorem sprzatamy albo na nocce podczas wykladania towaru. W ciągu dnia siadamy na kasę i też rozkladamy towar. Przecież musi coś być na półkach żeby klient kupił. Nie może [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient Gdańsk
link | zgłoś
2018-08-11
*.254.226.*
Witam. Chciałbym powiedzieć że biedronka na zaspie to jest smród, bród, i oszustwo. Ponieważ: wyposażona jest ona w 2 czytniki w których, ten 1 pokazuje 3,99 a ten 2gi 5,99zł. Jednakże przy kasie jest cena 10,99zł. Tak naprawdę jest tam taka blondynka która chyba nie ma życia że mieszka w biedronce. [rozwiń/zwiń]
Nic
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2018-08-10
*.8.218.*
Moja ocena dotyczy sklepu Biedronki w Inowrocławiu przy ulicy Konopnickiej. Pomimo tego że sklep jest po remoncie kasy sà tak małe że nie ma możliwości na spokojne spakowanie zakupów gdyż produkty promocyjne zajmujá miejsce na ladzie w miejscu gdzie powinny leżeć moje zakupione produkty. Nie wspomnę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2018-08-10
*.7.31.*
Witam.opinia dotyczy sklepu Biedronka w kowalach k.gdańska.sklep jest brudny tz. Podłogi są niedomyte ,leży mnóstwo śmieci między regałami ,odpadków opakowań,resztek jedzenia,tak jest cały czas bez względu na porę.koszyki zakupowe chyba nigdy nie są myte.sklep jest odrażający.wystarczy wejść do Lidl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-08-09
*:4524:b430:*
Powoli przekonuję się do innych sklepów dlatego że ceny już nie są niskie a promocje mało atrakcyjne i często trzeba kupić więcej żeby zapłacić mniej, to nie dla mnie. Zawsze sprawdzam czy ceny sìę zgadzają na paragonie i często muszę interweniować bo są z tym problemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...