Opinie o Biedronka

1.8 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 201
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ELA
link | zgłoś
2018-08-26
*.254.132.*
Witam. Byłam w Biedronce na Gagarina19 we Wrocławiu i muszę przyznać że byłam mile zaskoczona. Zostałam wręcz bardzo miło obsłużona i pan do którego zwróciłam się z zapytaniem o pomoc w znalezieniu produktu bez żadnych problemów udzielił mi pomocy. Bardzo dziękuję i polecam ten sklep bo miło się w n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fisz
link | zgłoś
2018-08-20
*.30.90.*
BIEDRONKA to nic więcej jak nie porozumienie , byłem w tym sklepie w Jastrzębiu Zdroju na ul Harcerskiej, szukałem pewnego produktu ,znalazłem jedną sztukę , ale że potrzebowałem więcej więc poszedłem zasięgnąć języka u jednej z Pań która wówczas pracowała na sklepie , lecz nie sprawdziło sie to że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ag
link | zgłoś
2018-08-19
*.115.87.*
Sklep Biedronka ul. Piłsudskiego w Będzinie - porażka. Panią pracujacym tam przysługuje chyba dodatek za nieuprzejmą obsługę. Standard 1 kasa otwarta a prośby o otwarcie drugiej (o trzeciej nie ma co marzyć) są lekceważone. Panie są obrażone , klienci zdenerwowani i tak się kręci machina nienawiści. [rozwiń/zwiń]
Brak
kolejki, ceny niezgodne z ofertą, bałagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Itan
link | zgłoś
2018-08-17
*.57.165.*
Jestem zszokowany lato full gazetek rabatów brak wszystkie czytniki na sklepie zepsute zamiast 6 kas działają dwie lub po wielkiej bitwie trzy porażka biedronka schodzi na psy jak tak dalej pójdzie trzeba zmienić sklep bo kłamią w żywe oczy oszukując klijentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-08-12
*.178.238.*
Jestem pracownikiem biedronki. I fakt jest taki że bałagan robią klienci a nas jest za mało żeby to wszystko ogarnąć. Dopiero wieczorem sprzatamy albo na nocce podczas wykladania towaru. W ciągu dnia siadamy na kasę i też rozkladamy towar. Przecież musi coś być na półkach żeby klient kupił. Nie może [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klient Gdańsk
link | zgłoś
2018-08-11
*.254.226.*
Witam. Chciałbym powiedzieć że biedronka na zaspie to jest smród, bród, i oszustwo. Ponieważ: wyposażona jest ona w 2 czytniki w których, ten 1 pokazuje 3,99 a ten 2gi 5,99zł. Jednakże przy kasie jest cena 10,99zł. Tak naprawdę jest tam taka blondynka która chyba nie ma życia że mieszka w biedronce. [rozwiń/zwiń]
Nic
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-08-10
*.8.218.*
Moja ocena dotyczy sklepu Biedronki w Inowrocławiu przy ulicy Konopnickiej. Pomimo tego że sklep jest po remoncie kasy sà tak małe że nie ma możliwości na spokojne spakowanie zakupów gdyż produkty promocyjne zajmujá miejsce na ladzie w miejscu gdzie powinny leżeć moje zakupione produkty. Nie wspomnę [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2018-08-10
*.7.31.*
Witam.opinia dotyczy sklepu Biedronka w kowalach k.gdańska.sklep jest brudny tz. Podłogi są niedomyte ,leży mnóstwo śmieci między regałami ,odpadków opakowań,resztek jedzenia,tak jest cały czas bez względu na porę.koszyki zakupowe chyba nigdy nie są myte.sklep jest odrażający.wystarczy wejść do Lidl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-08-09
*:4524:b430:*
Powoli przekonuję się do innych sklepów dlatego że ceny już nie są niskie a promocje mało atrakcyjne i często trzeba kupić więcej żeby zapłacić mniej, to nie dla mnie. Zawsze sprawdzam czy ceny sìę zgadzają na paragonie i często muszę interweniować bo są z tym problemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gośka
link | zgłoś
2018-08-09
*.244.241.*
No i nie będę oryginalna niestety. Szklarska Poręba + sezon=dużo klientów, a w sklepie 1 kasa czynna! Na prośbę otwarcia drugiej lekceważące spojrzenie Pani z kasy i.....cisza. Po 5 min. ponownie prośba i....patrz jak wyżej. Oczywiście po sklepie przemyka reszta personelu. Wreszcie doczekałam się ob [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Danuta
link | zgłoś
2018-08-08
*.185.81.*
Brak uruchomienia kas, przy dużych kolejkach dwie tylko kasy.W Lidlu nie dopuszczają do kolejek.W szybkim tempie kasjerki są obsadzane na stanowiska kasowe.Makabra w Biedronkach brak pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-08-08
*.0.40.*
Biedronka Mińsk Mazowiecki ul. Dąbrówki: Gazetka ważna od 2.08.2018 do 8.08.2018. Piwo Leżajsk 550 ml kup 2x4pak a 1 puszka 1.79 zl. Niestety. Na kasie o godzinie 18.00 dnia 8.08 promocja juz nie aktualna a zapasy na regałach spore. Na kasie wbija się cena 2.29 zl/puszka. Po wezwaniu koerownika P. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-08-07
*.146.230.*
Poziom obsługi reklamacji fatalny ,przekraczany czas na rozpatrzenie reklamacji nie 14 dni roboczych a ponad 20 to norma i BOK twierdzi że jest OK . Wiertarka reklamowana już 5 razy na to samo uszkodzenie ,serwis chyba tylko pieczątki stawia i oddaje nie naprawiony . Prośba o wzrot gotówki w ramac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...