Opinie o Biedronka

1.8 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 201
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
KAMIL
link | zgłoś
2018-07-01
*:8981:2ba5:*
BIEDRONKA CZELADŻ DEHNELÓW.WCZORAJ BYŁEM ŚWIADKIEM DZIWNEJ SYTUACJI,BARDZO OPRYSKLIWA KASJERKA ZWRACAŁA UWAGĘ STARSZEMU MĘŻCZYŻNIE ŻE BLOKUJE JEJ KASĘ,NA CO KIEROWNICZKA ZWRÓCIŁA JEJ UWAGĘ,POWIEDZIAŁA JEJ"ŻANETA"WYMOWNIE SPOJRZAŁA I ODESZŁA ,A PANI KASJERKA CO?ZAMIAST PRZEPROSIĆ TO POD NOSEM ODGRAŻA [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2018-07-01
*:4b1d:37c1:*
Beznadzieja i totalny balagan. Pracownicy nie panują nad towarem wszedzie palety i kartony a w dodatku na około 40% produktów bram ceny. Pracownicy odsylaja do czytników.jeszcze 2 lata temu lubiłam robić zakupy w Biedronce teraz odchodzę od tego sklepu Kolejki do kasy takie że zakup lodów i inn [rozwiń/zwiń]
Brak
Zla organizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
biedronkanick
link | zgłoś
2018-07-01
*:85f9:ee7:*
ochroniarze wyrzucili moja corke gdyz ona sprawdzala cene loda
zadne
ochroniarze, kolejki do kas, beznadziejne produkty oraz wstretni pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lena
link | zgłoś
2018-07-01
*.254.164.*
Witam, chce napisać parę słów o Biedronka - Włocławska 1, 88-220, Osięciny. Panuje tam nieustanny bałagan. Palety z towarem są na każdym praktycznie przejściu, wszystko trzeba obchodzic dookoła bo nie ma jak przejść. Dzis tj 1.06.2018 aby dojsc do kasy musiałam wziąć pełen ciężki koszyk do góry - bo [rozwiń/zwiń]
Balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roksana
link | zgłoś
2018-06-29
*.11.47.*
3. Opinia powinna być napisana w języku polskim i być poprawna pod względem ortograficznym i gramatycznym. Kto to wymyślił????? to popierwsze po drugie skoro jest taka zla opinia o sieci sklepow BIEDRONKA to moze najpierw trzeba zrobic porzadek na samym szczycie czyli w kierownictwie skoro s [rozwiń/zwiń]
dobry sklep
balagan
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Renata
link | zgłoś
2018-06-28
*.181.240.*
DALEJ BIURO OBSŁUGI KLIENTA NIE POTRAFI ROZWIĄZAĆ SPRAWY Z 10.05.2018 ROKU. NIEDŁUGO BĘDZIE 2 MIESIĄCE, A SPRAWA JEST W LESIE. MOŻE DO ŚWIĄT ZDĄŻĄ - DOTYCZY VOUCHERA - 10.04.2018 otrzymałam voucher podarunkowy na kwotę 39,00 do wykorzystania w miesiącu maj 2018. Będąc na zakupach w biedronce we Wroc [rozwiń/zwiń]
SAME WADY
BARDZO SZYBKO ROZWIĄZUJĄ SPRAWY - 2 MIESIĄCE I DALEJ NIC
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2018-06-28
*.175.163.*
Chcę napiswać kilka uwag o sklepie Biedronka w Tarnobrzegu przy ul.Kopernika. Lubiłam robić tam zakupy ale ostatnio przestałam tam chodzić bo wprowadzono tam zmiany dot.ekspozycji towarów.Jak można strzelać sobie w stopę.Jest taki bałagan,towary są poukładane byle jak,pomieszane asortymenty,nic nie [rozwiń/zwiń]
ogromny bałagan,towaqry pomieszane,nie ułożone asortymentami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2018-06-24
*.146.237.*
Z przykrością muszę stwierdzić,że staram się robić zakupy w biedronce w Ciechanowcu kiedy mole nie mają okresu lęgowego. W okolicach jest wiele sklepów ale to co się dziej w tej biedronce to bierze przerażenie. Trzeba niejednokrotnie się od moli oganiać, tyle ich krąży. Strach przynieść to do domu w [rozwiń/zwiń]
Duży asortyment
Mole i ich ilość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-06-22
*.30.124.*
W dniu dzisiejszym kupiłam płyn do prania Persil/butelka wyglądała jakby ktoś już korzystał ze środa piorącego zawartego w pojemniku/ ,nie wiem dlaczego nie jest zabezpieczony przed otwarciem w sklepie ? poprzednio kupiłam płyn do płukania i była podobna sytuacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-06-21
*:8c51:a5fc:*
Chciał bym napisać o biedronce w Szczecinie na Bezrzeczu zrobiło się wielkie dno nie miła obsługa pracownicy obrośli w piórka nie ogarniaja sklepu wszystkiego brakuje o godz 15 nie ma ziemniaków brud syf nikt nic nie wie dwie kasy w godzinach szczytu masakra na szczęście mamy obok stokrotke nie pole [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
SenySey
link | zgłoś
2018-06-21
*.78.57.*
Nie polecam Biedronki w Szczecinie na ul Bohaterów Warszawy. Ponieważ przyjmują oni obcokrajowców którzy nawet nie mają podstaw J.Polskiego i pracują oni na sali sprzedaży zapytując się go o coś w naszym języku ten pan odpowiada że nie rozumie Polskiego. Śmiech na sali !!!!!!
zatrudnianie obcokrajowców nie znających języka Polskiego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Han Ka
link | zgłoś
2018-06-21
*.108.53.*
W dniu 2.05.18 zlożyłam reklamacje w bok biedronki. Do 21.06.18 nie otrzymałam odpowiedzi, chociaż 2 razy przypominałam, że na nią czekam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Xeey
link | zgłoś
2018-06-20
*.231.12.*
Sok Witanella marchewkowy jest radioaktywny.Nie polecam.
T
T
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...