Opinie o Biedronka

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 484
Średnia ocen:
1.7 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.biedronka.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Malwina
link | zgłoś
2019-10-22
*:62a2:d7ac:*
Teściowa po zakupach dostała kupon na wartość 14 zł do wykorzystania na zakup dowolnych produktów z wyjątkiem alkoholu wyrobów tytoniowych i produktów początkowych żywienia dla dzieci. Na następnych zakupach chciała wykorzystać ten kupon po czym kasjerka poinformowała ją ze musi zakupić 2 paczki pap [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel suwalki
link | zgłoś
2019-10-18
*.241.85.*
Firma hoffen tragedia. Kupiłem bezprzewodowy odkurzacz firmy hoffen w biedronce po naladowaniu bateri okazało się że nie działa odwiozłem go do reklamacji wpisano mi status że używany bo go włączyłem.Po tygodniu zdecydowałem sie zadzwonić usłyszałem że odkurzacz jest w serwisie I słowa prosze o cie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2019-10-14
*.30.32.*
Moja ogólna opinia o Biedronce jest dość dobra, ale chciałbym tylko podzielić się pewną uwagą. W ostatnią sobotę widziałem w sklepie garnki do gotowania w cenie 3,49 zł za 100g. Najpierw trzeba sobie zważyć garnek, żeby wiedzieć ile on kosztuje. Co za bzdura ! Ciekawe czy gdybym zażądał 400 g g [rozwiń/zwiń]
Mam blisko do Biedronki, a rano nie ma tyle kolejek.
Sprzedaje się garnki na wagę. Hahahaha
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kunegunda
link | zgłoś
2019-10-14
*:7b10:6ce5:*
Szatynka Monika w biedronce raszków jest bardzo nie miła odstrasza klientów patrzy w inną stronę i mnie nie słucha gdy coś do niej mówię. Nie mam ochoty korzystać z biedronki i proszę o zwolnienie jej z pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2019-10-14
*:8cce:bca5:*
Pracowniczka najprawdopodobniej Monika młoda szatynka włosy zazwyczaj związane w kitkę jest nie miła i odstrasza klientów nie miłym wzrokiem i obracającymi i już nie mam ochoty chodzić do biedronki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
moni
link | zgłoś
2019-10-13
*:d458:4436:*
odpowiedź do Mala21 Chyba jesteś osobą z grona pracowników Biedronki skoro nie widzisz problemu i mówisz,ze ludziom trudno dogodzić. Nie...ludzie nie chcą być oszukiwani i nabijani w butelkę, a Biedronka właśnie to robi. Ceny w sklepach nie zgadzają się często z oferta i problem w tym, że sklep nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slawekp
link | zgłoś
2019-10-13
*:d458:4436:*
Oszukują na każdym kroku. Kupiłem śliwki za 1,99/kg, a zapłaciłem 7,99/kg. Oczywiście napisałem reklamację na infolinie, ale najpierw tego samego dnia otrzymałem odpowiedź, żebym podał nr karty i czy jako uznanie reklamacji może być kod rabatowy, a jak udzieliłem odpowiedzi i nie podałem nr karty, t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2019-10-11
*.176.221.*
Jestem zawiedziony i rozczarowany obsługą (zostałem oszukany). Kupiłem kamerkę Grundig, ekspediętka przy kasie poinformowała mnie że będę mógł dokonać zwrotu w terminie 14-tu dni z paragonem, mam na to świadka. Niestety regulamin sklepu jest troszkę inny, o czym dowiedziałem się od pana z centrali B [rozwiń/zwiń]
Blisko domu
Nieprofesjonalna obsługa, brak cen przy towarach, brud którym powinieny się zainteresować odpowiednie służby...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-10-09
*:ceb1:37d5:*
UWAGA!!! Za nim zrobisz zakupy w Biedronce.... Przeczytaj Ich REGULAMIN. Dostępny jest u kierownika sklepu, bądź na stronie internetowej!!!!! Dlaczego? W dniu wczorajszym zakupiłam buty, dla córki. Dziś, z uwagi, na fakt, że są za małe, pojechałam je wymienić. Niestety większego rozmiaru nie było [rozwiń/zwiń]
już żadne
BOK - chamskie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mała21
link | zgłoś
2019-10-06
*.159.133.*
Po przeczytaniu kilku opinii stwierdzam, że ludziom jest coraz ciężej dogodzić. Szukacie problemu tam gdzie go nie ma.... Faktem jest że w biedronkach jest mało personelu ale dlaczego nie zgłaszacie tego na Biuro Obsługi Klienta??? Jak Wam kasjerka podniesie ciśnienie to potraficie wziąć za telefon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kara
link | zgłoś
2019-09-29
*:9ef8:8960:*
Dzwonię dziś na infolinie i rozmawiam z Agnieszka .J. Panienka z infolinii nie zna przepisów i nie jest mi w stanie odpowiedzieć jakie przepisy obowiązują w przypadku reklamacji mało tego powiedziała ze ONI maja swoje przepisy .Reklamacja dotyczyła produktu Masło Mleczna Dolina na którym nie ma poda [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-09-29
*.154.249.*
Taki sklep powinni zamknąć zanim go otworzyli. Masakra. Oszumują ludzi gdzie się da. Dziwię się że jeszcze jej nie zamkli.
Brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2019-09-29
*.91.17.*
Oszuści!!! Sprzedają zepsute rzeczy. Stracili klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?