Opinie o BONAMI

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.bonami.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Kasia
link | zgłoś
2019-09-11
*.173.224.*
Nie dosc, że sprzedaja beznadziejnej jakosci meble to jeszcze tuszuja niewygodne opinie. Na opineo zglosili moj komentarz bo napisalam prawde :D To chyba mowi samo przez siebie, że zdaja sobie sprawe, że ich meble sa marnej jakosci. Uwazajcie na te firme.
Brak
Meble zle wykonane, zla instrukcja obslugi, krzywo wywiercone dziury, obite fronty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-08-27
*.185.87.*
Chodniczki śliczne. Obsługa super, wszelkie potwierdzenia wysyłane na e-maila. Sklep podał termin dostawy 27-30.08. Towar otrzymałam już 27.08. Musiałabym mieć dużo złej woli, aby wystawić inną niż pozytywną ocenę. Polecam sklep w 100%.
Profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-08-05
*.173.177.*
Znaczne opóźnienie w dostawie, obsługa klienta poniżej wszelkich standardów - chamska i nieuprzejma. Komoda kosztowała 1400 zł - sposób wykonania pozostawia wiele do życzenia. Ponadto o tym, że nie będzie można jej dostarczyć z opcją wyboru terminu dostawy dowiedziałam się po MIESIĄCU czekania. Stan [rozwiń/zwiń]
opóżnienia w dostawie, obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-07-29
*.146.230.*
Tragedia nie polecam brak podtwierdzenia zakupu zerowy kontakt .
Zero
Chłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-07-05
*.221.134.*
W życiu nie widziałam takiego badziewia! Szafka za 500 zł cała postrzępiona, brakujące strony w instrukcji, nie wyrobione dziurki na śruby (wszystko trzeba było wkręcać na sile!) a na koniec szafka wyglada ohydnie. Front szuflady wystaje poza obudowę całej szafki. Za darmo bym takiego badziewia nie [rozwiń/zwiń]
Brak
Jakość koszmarna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
SNA
link | zgłoś
2019-06-04
*.11.142.*
Jestem zawiedziona!Stół wystawiony na stronie jako stół rozkładany w rzeczywistości taki nie jest,staje się nim jeśli dokupimy do niego blaty (zaznaczę, że zajedyne 689 zł).Nigdzie nie było wzmianki,że tak należy zrobić.Na stronie BONAMI widniał opis "stół rozkładany",do którego niezgodnie z prawdą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2019-04-11
*.185.83.*
zamówiłam fotel uszak za 2300 . czekałam miesiąc . Parę dni przed dostawą dostałam meila , gdzie poinf. mnie ze dostanę meila od dostawcy z dokładnym terminem doręczenia.Niestety byłam w pracy i pan dostawca stał pod domem z fotelem , dzwonił i pytał co ma zrobic. Żadnego meila nie otrzymałam . [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2019-02-18
*.40.122.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej kanapy, która jest dokładnie taka jak wynikało z opisu.Jest bardzo dobrze i estetycznie wykonana a materac i poduszki rewelacyjne. Polecam.Jestem również zadowolona z pozostałych produktów, zakupionych w bonami.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2019-02-03
*.21.251.*
Zamówienie zrealizowane sprawnie. Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2019-01-11
*.73.131.*
Pościel kolorystycznie bardzo różni się od zdjęć sklepu!Prześcieradło postrzepione po bokach,nawet raz nie przeszyte.Po praniu pewnie będą jeszcze większe strzępy.Material nie nadaje się na pościel -przewaga sztucznego, sztywnego badziewia. Pościel miała być dla osoby chorej,leżącej.W tym czymś to c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2018-10-31
*.146.167.*
Nie polecam zakupów mebli!Najpierw czekałam na nie 2 miesiące,po czym okazało się, że witryna jest uszkodzona.Zglosolam reklamacje i w ciągu 2 m-cy miałam dostać nową, ale niestety minęły już 3 i dalej czekam.Sa to meble Mycor hiszpańskiej firmy,która nie potrafi się określić kiedy w końcu witryna d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2018-10-12
*:624a:df42:*
Jestem bardzo zawiedziona obsługą sklepu. Ponad miesiąc temu zamówiłam u nich dywan, kilka razy upominałam się o informację kiedy przyjdzie. W ub. tygodniu zapewniono mnie, że niebawem. Termin dostawy wczoraj minął, więc znów odezwałam się do sklepu. Jakie było moje zdziwienie, kiedy dowiedziałam si [rozwiń/zwiń]
-
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2018-08-10
*.87.151.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, zamówione artykuły spełniły moje oczekiwania - pokrowce na ubrania i organizery starannie wykonane, estetyczne, w przystępnej cenie. Realizacja zamówienia bardzo szybka - dziękuję!
bardzo ciekawa i szeroka oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...