Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2860
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bartek K.
link | zgłoś
2020-06-01
*.58.44.*
Moim zdaniem bardzo profesjonalny portal biznesowy. Wiele ciekawych funkcji, łącznie ze szkoleniami i poradami. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika Pazek
link | zgłoś
2020-06-01
*.162.229.*
W mojej opinii Bardzo dobra rzecz. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-06-01
*.102.16.*
Bardzo dobra zawartość tego portalu wraz z atrakcyjna ceną. Można wiele z tego wynieść, porady, szkolenia i sporo innych jeszcze możliwości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mały.83
link | zgłoś
2020-05-31
*.215.205.*
Nie polecam, to oszuści.
Brak
Złodzieje i nieudacznicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2020-05-31
*.215.205.*
Żałosne usługi za ogromne pieniądze. Spółka-śmieć. Oby ktoś się za nich zabrał
Nie ma żadnych
Naciągają ludzi, małych przedsiębiorców na ogromne opłaty za beznadziejny i nic nie warty serwis informacyjny. Patologia gospodarcza!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA
link | zgłoś
2020-05-30
*.95.201.*
UWAGA!!!! JESTEŚMY OSZUSTAMI !!!!! CHCEMY TWOJEJ KASY Z GÓWNIANY PORTAL!!!!
ZERO
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-05-30
*.102.16.*
Moja opinia o tym serwisie jest bardzo pozytywna Myślę, że jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edik
link | zgłoś
2020-05-30
*.83.3.*
Bardzo pomogły nam wyjaśnienia ekspertów on - line w zakresie prawa podatkowego. Nie mamy już w zasadzie z tym problemów.
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena Kronak
link | zgłoś
2020-05-30
*.58.46.*
Jako właścicielka nowo powstałej firmy zrobiłam sobie szkolenie BHP i inne korzystając z takiej możliwości na portalu. Oszczędność czasu i pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek M.
link | zgłoś
2020-05-30
*.216.35.*
Zakupiłem portal w ubiegłym tygodniu i jestem pod dużym wrażeniem. Na pewno się przyda, bo jest tu wszystko co jest mi potrzebne.
przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?