Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2483
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Danuta
link | zgłoś
2020-06-26
*.102.16.*
Portal Egpp.pl jest w naszej firmie narzędziem pracy na co dzień. Używa go prawniki księgowa. Są długoletnimi pracownikami z ogromną wiedzą, ale portal bardzo chwalą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andriej
link | zgłoś
2020-06-26
*.51.225.*
OSZUSCI ZARAZ SKASUJA TO OPINIE ALE WIDAC ILE JEST UDAWANYCH KOMENTARZY TUTAJ, JAK SIE PLACI ZA POZYCJONOWANIE TO SIE MA UWAZAJCIE NA NIC SIE NIE ZGADZAC BO WYSTAWIAJA FAKTURY NA 1800ZL
OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Badecki W.
link | zgłoś
2020-06-26
*.83.3.*
Mam ten portal od kilku tygodni. Porównywalny z konkurencyjnymi.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystek Janik
link | zgłoś
2020-06-26
*.154.197.*
Mam bardzo pozytywną opinię na temat tego portalu. mam go co prawda od niedawna, ale cały czas czytam i codziennie jakąś nową funkcję tu znajduję
dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna, Niepołomice
link | zgłoś
2020-06-26
*.236.201.*
Znalazłam tu wszystko czego potrzebuję w pracy na co dzień. Wszystko też na bieżąco aktualizowane. Super.
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kazan, Goszcze
link | zgłoś
2020-06-26
*.132.138.*
Jako właściciel jednoosobowej firmy, myślałem, że ten serwis raczej mi się nie przyda. Okazało się zupełnie odwrotnie. Myślę, że teraz we własnym zakresie mogę się też zająć rozliczaniem swojej firmy.
b. dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kacek
link | zgłoś
2020-06-26
*.109.240.*
Ustawy, rozporządzenia i wszystkie aktualizacje przepisów w jednym miejscu. bardzo fajnie
dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antax, Wołomin
link | zgłoś
2020-06-26
*.58.44.*
Podpatrzyłem ten portal u znajomego, który mówił, że czesto korzysta z porad ekspertów. Tez zakupiłem i też nie raz mi się już przydał. Pewnie przedłużę sobie na kolejny rok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Morawski
link | zgłoś
2020-06-26
*.59.56.*
O ramowych przepisach w nauczaniu szkół dowiedzieliśmy się właśnie z tego portalu. Niezbędne i aktualne informacje.
rzetelna informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ulka Waś
link | zgłoś
2020-06-26
*.58.46.*
Należę do grona stałych klientów. Jestem w 100% zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno. Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam serdecznie
przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?