Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1908
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karol
link | zgłoś
2020-06-01
*.102.16.*
Bardzo dobra zawartość tego portalu wraz z atrakcyjna ceną. Można wiele z tego wynieść, porady, szkolenia i sporo innych jeszcze możliwości.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mały.83
link | zgłoś
2020-05-31
*.215.205.*
Nie polecam, to oszuści.
Brak
Złodzieje i nieudacznicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2020-05-31
*.215.205.*
Żałosne usługi za ogromne pieniądze. Spółka-śmieć. Oby ktoś się za nich zabrał
Nie ma żadnych
Naciągają ludzi, małych przedsiębiorców na ogromne opłaty za beznadziejny i nic nie warty serwis informacyjny. Patologia gospodarcza!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA
link | zgłoś
2020-05-30
*.95.201.*
UWAGA!!!! JESTEŚMY OSZUSTAMI !!!!! CHCEMY TWOJEJ KASY Z GÓWNIANY PORTAL!!!!
ZERO
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-05-30
*.102.16.*
Moja opinia o tym serwisie jest bardzo pozytywna Myślę, że jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Edik
link | zgłoś
2020-05-30
*.83.3.*
Bardzo pomogły nam wyjaśnienia ekspertów on - line w zakresie prawa podatkowego. Nie mamy już w zasadzie z tym problemów.
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena Kronak
link | zgłoś
2020-05-30
*.58.46.*
Jako właścicielka nowo powstałej firmy zrobiłam sobie szkolenie BHP i inne korzystając z takiej możliwości na portalu. Oszczędność czasu i pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek M.
link | zgłoś
2020-05-30
*.216.35.*
Zakupiłem portal w ubiegłym tygodniu i jestem pod dużym wrażeniem. Na pewno się przyda, bo jest tu wszystko co jest mi potrzebne.
przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adecka
link | zgłoś
2020-05-30
*.79.98.*
Narzędzie godne polecenia, czy to w dużej czy małej firmie.
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Ek
link | zgłoś
2020-05-30
*.94.192.*
Z portalu doradczego firmy egpp.pl bardzo często korzystamy w naszej firmie. Szczególnie go chwali sobie nasza księgowa, która na c odzień z niego korzysta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?