Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 1978
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomasz Jaworski
link | zgłoś
2020-04-27
*.162.229.*
Profesjonalne informacje i doradztwo. Posiadam ten serwis od kilku miesięcy i mogę go polecić.
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2020-04-27
*.232.21.*
Bardzo dobra propozycja, skorzystałem i zdecydowałem się na jakiś czas na abonament. Też polecam.
Ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymek Jabłoński
link | zgłoś
2020-04-27
*.64.127.*
Po okresie testowym zdecydowaliśmy w firmie, że przechodzimy na abonament. Korzystne rozwiązanie moim zdaniem.
Bogaty informacyjnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz, Poznań
link | zgłoś
2020-04-27
*:d3b4:37d6:*
Kontakt z firma mam bardzo dobry. Na wszystkie maile odpowiadają sprawnie, telefonicznie też mogę porozmawiać. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-04-27
*.238.122.*
Naciągacze, dobrze że przeczytałem tu wcześniej komentarze. Ustawowe 14 na odstąpienie od umowy zawartej na odległość oni nazywają u siebie "okresem próbnym". Pani przyciśnięta do muru wprost przyznała, jeśli ktoś nie złoży w czas rezygnacji to sory ale PŁACI FRYCOWE.
OSZUSTWO
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jarosław
link | zgłoś
2020-04-27
*.172.234.*
ZDECYDOWANIE ODRADZWM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, krótki telefon może się skończyć niechcianą usługą i fakturą na ok 1800 PLN, od której nie da się odstąpić. Nieuczciwe warunki współpracy i niemoralne podejście do innych przedsiębiorców.
NIE ZNALAZŁEM
NIEUCZCIWE DZIAŁANIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2020-04-27
*.172.234.*
UWAGA , PODSTĘP!!!!!!!! - moja sytuacja podobna jak w opinii poniżej ( telefon, propozycja testu po czym faktura na prawie 1800zł, maile i telefony z ponagleniami od WINDYKATORA .Żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej!
BRAK
NACIĄGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qube
link | zgłoś
2020-04-26
*.184.238.*
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marysia
link | zgłoś
2020-04-26
*.0.127.*
Potwierdzam opinie - NIE POLECAM , nie wchodź w żadną interakcje z pracownikami firmy -KRZAK !!!!!!!!!!
NIE ZNALAZŁAM
ŚWIŃSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2020-04-26
*.0.127.*
UWAGA OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MA
NIEUCZCIWE DZIAŁANIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?