Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3070
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin Kramak
link | zgłoś
2020-05-21
*.149.250.*
Ciekawy serwis, http://egpp.pl/. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
buzyk
link | zgłoś
2020-05-21
*.70.34.*
Bardzo dobry serwis dla przedsiębiorców, mnóstwo informacji i opis bieżących ważnych wydarzeń. Ja polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bialecki
link | zgłoś
2020-05-21
*.149.255.*
serwis bardzo mi pomógł w pierwszych etapach istnienia mojej firmy. Na każde pytanie miałem odpowiedź i wskazówkę jak mam postępować nadal. Naprawdę bardzo dobra pomoc. Polecam.
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K. Modzelewska
link | zgłoś
2020-05-21
*.60.97.*
Mam teraz pomoc księgową oraz doradztwo inwestycyjne. Z każdym problemem czy zagadnieniem zwracam się teraz do doradców na tym portalu.
doradcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-05-21
*.51.92.*
Widzę, że nowa propozycja firmy: http://egpp.pl/ Super
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
W.B.
link | zgłoś
2020-05-21
*.72.254.*
Serwis Business Management mam od kilku miesięcy. Jak mam potrzebę to tu zaglądam i jak do tej pory nie zawiodłem się.
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bona
link | zgłoś
2020-05-21
*.77.103.*
Dla mnie bardzo przydatna opcja, nie wyobrażam sobie go już nie mieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-05-21
*.216.220.*
Skorzystałam kilka razy z porad prawnych z portalu. Wyczerpująca informacja, rozwiane wszelkie wątpliwości.
księgowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-05-21
*.37.127.*
Nie raz już mi się przydał portal tej firmy, z pomocą porad księgowych sam sobie doskonale radzę ze swoimi rozliczeniami.
księgowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Plic
link | zgłoś
2020-05-21
*.149.253.*
Moja opinia o Business Management jest bardzo pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo,. Mam portal od miesiąca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?