Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2524
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Beata Pach
link | zgłoś
2020-04-24
*.79.98.*
W razie jakichkolwiek pytań, czy wątpliwości zawsze mogę liczyć na konsultację i zawsze uzyskuję pomoc. Polecam
duża pomoc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bratecki
link | zgłoś
2020-04-24
*.94.192.*
Na jednym koncie może logować się kilka osób, o czym też warto wiedzieć, nam się przydało.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz B.
link | zgłoś
2020-04-24
*.162.229.*
Profesjonalne informacje i doradztwo. Posiadam ten serwis od kilku miesięcy i mogę go polecić.
Bardzo dobry
nie widzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Donatan
link | zgłoś
2020-04-24
*.232.21.*
ciekawy portal, wszystkie informacje pod ręką
artykuły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamill
link | zgłoś
2020-04-24
*.64.127.*
Staram się być na bieżąco ze zmianami w prawie, dlatego portal, który oferuje firma jest bardzo potrzebny dla osób takich jak ja.
ciekawe artykuły, porady prawne
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Monika
link | zgłoś
2020-04-24
*.99.144.*
Świetnie wykonany portal, uważam, że najlepszy jaki możemy znaleźć na rynku.
świetny zakres
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miki
link | zgłoś
2020-04-24
*.47.47.*
Kiedy zakładamy stowarzyszenie poszkodowanych i idziemy do sądu. A może już takie sprawy się toczą. Piszcie. Będziemy się wymieniać informacjami jak walczyć z tą firmą.
oszuści
złodzieje !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
miki
link | zgłoś
2020-04-24
*.47.47.*
Oszuści, naciągacze. Wszusykie opinie negatywne są prawdziwe a pozytywne sami sobie piszą. Firma działa od stycznia a opinie pozytywne są w większości od marca kiedy został wyemitowany materiał z intewrwencji w Polsat.
oszuści
złodzieje !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2020-04-24
*.47.39.*
Nie polecam kontaktu z firmą, nieuczciwe i niemoralne podejście do klienta. Celowe wprowadzanie w błąd + wystawianie faktur za usługę z zerową wartością.
brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-04-24
*.221.158.*
OSZUŚCI , UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brak
świństwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?