Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 295
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2020-04-08
*.191.204.*
Zostałam bardzo dokładnie pokierowana we wszystkich czynnościach które powinnam wykonać żeby rozpocząć działalność. Wszystko poszło tak jak powinno.
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz L.
link | zgłoś
2020-04-08
*.154.197.*
Korzystam od niedawna i jestem zadowolona z usług, które oferuje firma. Mogę go polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita Puławska
link | zgłoś
2020-04-08
*.236.201.*
Dobre, sprawdzone informacje. Naprawdę przydaje się w początkowym okresie prowadzenia firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-04-08
*.132.138.*
Serdecznie polecam Egpp.pl Ciekawe możliwości i usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-04-08
*.221.149.*
UWAGA OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!! Pozytywne opinie piszą sami , te prawdziwe opinie o ich działaniu są tylko negatywne .
brak
UWAGA!!!!!!!!! naciągacze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
MD
link | zgłoś
2020-04-08
*.221.149.*
UWAGA, NIEUCZCIWE PRAKTYKI RYNKOWE, OSZUŚCI. Spółka żeruje na niewiedzy mikroprzedsiębiorców nt. sposobu zawierania umów w formie zdalnej. W pełni świadomie zawiera z przedsiębiorcami umowę przez telefon lub sms, oferując dostęp do portalu informacyjnego EGPP, którego wartość dla małego przedsiębior [rozwiń/zwiń]
brak
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika Napka
link | zgłoś
2020-04-08
*.58.44.*
Po dwutygodniowym teście portalu, zdecydowałam sie przedłużyć na abonament. Miesięczny koszt nie jest duży, a myślę, że skorzystać mogę tu dużo. Mogę polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek Jabłoński
link | zgłoś
2020-04-08
*:9a86:399c:*
Zakup nam się opłacił i już dawno zwrócił. Bardzo dobry doradca online.Oszczędność czasu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2020-04-08
*.59.94.*
zakupiliśmy ten serwis doradczy do naszej firmy po wcześniejszym sprawdzeniu. Nie żałujemy zakupu bo nam się przydaje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-04-08
*.58.46.*
Utworzyłam sobie konto na portalu Egpp.pl. Rzeczywiście jest to dobre rozwiązanie, aktualne informacje, wszystko na temat. Dla mnie super, polecam.
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalicki
link | zgłoś
2020-04-08
*.216.35.*
Obecnie to już moja codzienna lektura. Polecam
aktualne informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-04-08
*.79.98.*
W naszej firmie, która działa na rynku międzynarodowym serwis się przydaje. Uzywamy go wszyscy, łącznie z naszym doradcą. Uważam, że zakup bardzo dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz H.
link | zgłoś
2020-04-08
*.94.192.*
Oszczędność na wydatkach na prawnika. Miałem ostatnio kilka spraw, wydatek na portal już mi się zwrócił. Jestem zadowolony.
dobrzy prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?