Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2524
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Emm
link | zgłoś
2020-04-23
*:15d7:a0b2:*
Jedyne co mogę polecić związanego z tą firmą to... unikanie jakiejkolwiek interakcji, działalność na granicy prawa, naciąganie klientów, specjalista od obsługi klienta, po 2 tyg. staje się specjalistą ds. windykacji etc. Odradzam.
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
golden
link | zgłoś
2020-04-23
*.154.70.*
Zastanawiam się skąd te pozytywne opinie ??? zapewne jakiś marketing szeptany, bo nie uwierzę że "firma" oszukująca i naciągająca potencjalnych klientów mieć jakieś pozytywne opinie. Proponuję obejrzeć program Polsatu interwencja gdzie w krótkim reportażu jest zawarta podstawowa działalność tej "fi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malik
link | zgłoś
2020-04-23
*:::*
Bardzo nieuczciwa firma. Żeruje na małych firmach i funkcjonuje na bezpodstawnie wystawionych fakturach i bezczelnie wyłudzanych pieniądzach. Jest mnóstwo osób poszkodowanych i zastraszanych. Współczuję serdecznie tym wszystkim, którzy tutaj za wyższą premię piszą te bzdurne pozytywne komentarze. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sabinka
link | zgłoś
2020-04-23
*.154.255.*
Naciągacze i tyle. Cały ich biznes to pisanie pozytywnych opinii na swój własny temat. Polecam: interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow-zaskakuja-faktury/?fbclid=IwAR39pauCj86RZXkn5kd-Dm_fLcevfWgUjUhBC5KGOqqgz12zD3Oseh57CL8
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kańska
link | zgłoś
2020-04-23
*.120.149.*
Należę do grona stałych klientów portalu Egpp.pl Jestem zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam serdecznie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Danuta
link | zgłoś
2020-04-23
*.239.87.*
Korzystam obecnie z bezpłatnego okresu testowego i jestem zaskoczona jego zawartością. Bardzo szeroki zakres informacji jak też wsparcia on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek, Malteks
link | zgłoś
2020-04-23
*.83.3.*
Po zarejestrowaniu działalności wiele spraw konsultowałem z ekspertami na portalu. Zawsze otrzymywałem poradę i objaśnienia co krok po kroku powinienem zrobić. Duże ułatwienie w pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek Polański
link | zgłoś
2020-04-23
*.191.204.*
Polecam każdemu ten portal doradczy. Wszystkie informacje na bieżąco, do tego newsletter informujący o tym co się aktualnie dzieje w prawie i co ważne dla przedsiębiorcy. Na pewno przedłużę na kolejny rok. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-23
*.58.44.*
Dzięki temu, że umieściłem swój baner reklamowy na stronie Egpp.pl nawiązałem współpracę z dwoma firmami. Teraz mam więcej zleceń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef
link | zgłoś
2020-04-23
*.89.160.*
Mam podobny portal ale dużo droższy, ale chyba zmienię na ten, bo nie widzę powodu aby przepłacać, tym bardziej, że ten, który posiadam nie jest najlepszy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?