Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2524
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2020-04-21
*.238.178.*
Na chwilę obecną jestem na etapie testowana tego serwisu, myślę, że jednak warto coś takiego mieć.
ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika Połyś
link | zgłoś
2020-04-21
*:9e78:642e:*
Uważam, że jak za tak szeroki zakres usług na portalu firma oferuje bardzo dobrą cenę. Cenowo portal dużo atrakcyjniejszy niż konkurencyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna F
link | zgłoś
2020-04-21
*.99.123.*
Mogę się zgodzić z innymi opiniami innych użytkowników. Ja testowałam przez dwa tygodnie i rzeczywiście jest tam to wszystko o czym piszą inni, w tym doradztwo, szkolenia i inne funkcje. Myślę, że warto go mieć i ja też decyduję się na abonament, na pewno na najbliższy rok.
dużo mozliwości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-04-21
*.89.160.*
Moja znajoma korzysta z tego portalu, więc po namowie również zdecydowałam się na wykupienie dostępu. Jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Idek
link | zgłoś
2020-04-21
*.37.255.*
Moja opinia o Business Management jest bardzo pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo. Mam portal od miesiąca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pawelec G.
link | zgłoś
2020-04-21
*.91.18.*
Ja jestem bardzo zadowolony z portalu, dokładnie czegoś takiego szukałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad Bialecki
link | zgłoś
2020-04-21
*.37.255.*
Szukam właśnie jakiegoś dobrego doradcy. Spróbuję tu podpytać, zobaczymy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antek W.
link | zgłoś
2020-04-21
*.58.44.*
Można wybrac sobie odpowiedni pakiet tutaj dla siebie, jest kilka do wyboru z różnym zakresem, więc można wybrać z kilku. Super
różne warianty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adian
link | zgłoś
2020-04-21
*.59.94.*
Polecam wszystkim. Bardzo fajny portal w przystępnej cenie. Orientowałam się w cenach takich portali na rynku i ten wypada najkorzystniej.
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita Janik
link | zgłoś
2020-04-21
*.176.148.*
Znalazłam tu pełną opiekę prawną już w najniższym pakiecie. Polecam
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?