Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2524
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojtek B.
link | zgłoś
2020-04-09
*.94.192.*
U nas w firmie serwis mamy zainstalowany już na każdym stanowisku, dobrze, że tak można w ramach jednego abonamentu. Wcześniej mieliśmy taki, który był aktywny tylko na jednym stanowisku, więc wiadomo, że zostawiliśmy ten.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogucki
link | zgłoś
2020-04-09
*.162.229.*
Obecnie testuję serwis, na ten czas chętnie się przyjrzę. Tak, czy inaczej pomoc prawna zawsze się przyda, bo często korzystamy z usług prawnych stacjonarnie, ale niestety drogo. Jesli się sprawdzą to będę zainteresowany..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena Krajak
link | zgłoś
2020-04-09
*.232.21.*
Szukałam własnie czegoś takiego w formie online. Nie mam czasu biegać po urzędach czy doradcach. W moim przypadku portal spełnił swoją rolę. Mogę jak najbardziej polecić te usługi.
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-04-09
*.64.127.*
Zadzwoniła do mnie wczoraj konsultantka z Egpp z propozycją testu. Chętnie skorzystałem bo i tak przymusowo siedzę w domu. Zobaczę, przejrzę i zadecyduję. Wiem, że jeśli mi się nie spodoba mogę w tym czasie zrezygnować, więc jest ok.
Sprawdzę
Sprawdzę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Bialik
link | zgłoś
2020-04-09
*.180.174.*
Róznego rodzaju pisma, wzory i druki. Mogę spokojnie go przejrzeć teraz w czasie kwarantanny, bo akurat mam na to czas. Z pewnością wezmę abonament, bo na pewno mi się przyda.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz Irek
link | zgłoś
2020-04-09
*.202.5.*
Kontakt z firma mam bardzo dobry. Na wszystkie maile odpowiadają sprawnie, telefonicznie też mogę porozmawiać. Ogólnie polecam, nie moge narzekać.
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
G.M.
link | zgłoś
2020-04-09
*.221.149.*
NIE POLECAM!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2020-04-09
*.221.149.*
UWAGA !!!!!!! Spółka założona i prowadzona przez oszustów. Najpierw dzwonią , wprowadzają w błąd, namawiają do zaakceptowania smsa że niby przyślą coś do przetestowania ... Jeżeli potwierdzisz... na adres firmy wysyłają fakturę do opłacenia za rok dostępu do jakiegoś portalu z biznesowymi informacj [rozwiń/zwiń]
brak
MANIPULATORZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-04-09
*.0.124.*
NIEUCZCIWA FIRMA !!!!!!!!!!!!! UNIKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Portal zawiera informacje , które można za 0 zł znaleźć w internecie oni wystawiają za to fakturę za 1800 zł i od razu kontaktuje się z Tobą windykator.
BRAK
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-09
*.0.124.*
OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uważaj na spółkę - krzak Te negatywne opinie dają obraz działalności firmy pozytywne opinie piszą sobie sami
OSZUŚCI
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?