Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2812
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2020-07-09
*.74.85.*
O S Z U S T W O !!!!
jak słyszycie egpp kończyć rozmowę
nie wysyłać żadnych smsów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-07-09
*.173.122.*
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!! DNO , MUŁ I WODOROSTY!!!!!
NIE MA
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kony
link | zgłoś
2020-07-09
*.216.35.*
Bardzo dobry serwis dla przedsiębiorców, mnóstwo informacji i opis bieżących ważnych wydarzeń, polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martecki
link | zgłoś
2020-07-09
*.95.109.*
Niezbędne dla moich pracowników szkolenia. Przeszkoliłem moich pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baładach
link | zgłoś
2020-07-09
*.132.116.*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero stawiających nowe kroki w biznesie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
M. Bart
link | zgłoś
2020-07-09
*.189.114.*
Dotychczas korzystałam z serwisu konkurencyjnej firmy. Po zapoznaniu się z zawartością tego, mam plan zmienić swój na Business Management.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trachtech
link | zgłoś
2020-07-09
*.132.138.*
Nasza firma współpracuje z BM już od początku roku i z pewnością ta współpraca będzie jeszcze trwała. Ogólnie serwis bardzo nam się przydaje.
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2020-07-09
*.238.178.*
Moi znajomi bardzo sobie chwali ten portal, mam zamiar też skorzystać. Podzielę się moją opinią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
polny56
link | zgłoś
2020-07-09
*.37.255.*
Moja opinia o Business Management jest bardzo pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo,. Mam portal od miesiąca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia M.
link | zgłoś
2020-07-09
*.99.123.*
Nie raz już mi się przydał portal tej firmy, z pomocą porad księgowych sama sobie prowadzę rozliczenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?