Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2997
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Lewelski B.
link | zgłoś
2020-04-28
*.238.178.*
Dzień pracy rozpoczynam od zapoznania się z nowymi przepisami i wytycznymi dla przedsiębiorstw, szczególnie w tym obecnie trudnym czasie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2020-04-28
*.189.114.*
Jestem bardzo zadowolona z usług. Cenowo dużo korzystniej niż konkurencja. Polecam
bardzo dobry portal doradczy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Tomaniak
link | zgłoś
2020-04-28
*.132.116.*
W tamtym roku miałem podobny portal ale był dużo droższy, ten podobny, ale cena zdecydowania lepsza. Polecam ten.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2020-04-28
*.95.109.*
Bardzo fajna opcja na kilka komputerów jednocześnie. Korzystamy oboje z żoną.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesiek
link | zgłoś
2020-04-28
*.235.142.*
Wszystkie aktualne informacje dotyczące praw i ulg dla przedsiębiorców w związku z panującą pandemią. Ja dużo dowiedziałam się właśnie z tego portalu, w mediach o tym nie mówili, polecam te informacje, aktualne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jarek
link | zgłoś
2020-04-28
*.132.138.*
Znalazłem tu pełną opiekę prawną już w najniższym pakiecie. Polecam, super
pomoc prawna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena Wolańska
link | zgłoś
2020-04-28
*.236.201.*
Korzystałam ze szkoleń, które firma oferuje, jestem bardzo zadowolona.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
OSTRZEŻENIE! Jeżeli dzwonią z Centrum Innowacji, albo z BuisnessManagement albo z Serwisu Informacyjnego Polskiego Prawa - rozłączać się natychmiast i blokować numery telefonów. CHYBA, ŻE CHCECIE KŁOPOTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-27
*:4df2:a84f:*
Jestem rozczarowany, po tylu pochlebnych opiniach i sporej cenie spodziewałem się czegoś więcej niż informacje które łatwo mogę wyszukać w przeglądarce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iks de
link | zgłoś
2020-04-27
*.30.7.*
Najpierw poszukałem informacji w sieci- interwencja, posty pod reportażem. Daje do myślenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?