Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3081
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Irena Wolańska
link | zgłoś
2020-04-28
*.236.201.*
Korzystałam ze szkoleń, które firma oferuje, jestem bardzo zadowolona.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzych
link | zgłoś
2020-04-27
*:::*
OSTRZEŻENIE! Jeżeli dzwonią z Centrum Innowacji, albo z BuisnessManagement albo z Serwisu Informacyjnego Polskiego Prawa - rozłączać się natychmiast i blokować numery telefonów. CHYBA, ŻE CHCECIE KŁOPOTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-27
*:4df2:a84f:*
Jestem rozczarowany, po tylu pochlebnych opiniach i sporej cenie spodziewałem się czegoś więcej niż informacje które łatwo mogę wyszukać w przeglądarce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iks de
link | zgłoś
2020-04-27
*.30.7.*
Najpierw poszukałem informacji w sieci- interwencja, posty pod reportażem. Daje do myślenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-04-27
*.221.150.*
NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!
NIE MA
BRAK ELEMENTARNEJ UCZCIWOŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Roma
link | zgłoś
2020-04-27
*.221.150.*
ODRADZAM ZDECYDOWANIE !!!!!!!!!!!!! jakiekolwiek interakcje z tą spółką i podmiotami powiązanymi: egpp.pl, sipp.pl etc.
brak
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Frankowska
link | zgłoś
2020-04-27
*.99.123.*
Miałam już droższy portal, ale ten jest naprawdę świetny i do tego sporo tańszy. Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2020-04-27
*.189.114.*
Korzystałam ze szkoleń, które firma oferuje, jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek Jamróz
link | zgłoś
2020-04-27
*.81.218.*
Sprawdzona firma, oferująca profesjonalny portal prawny. Mam od niedawna i jestem bardzo zadowolony. A znalazłem na Egpp.pl Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek Abram
link | zgłoś
2020-04-27
*.102.16.*
Jestem klientem firmy od kilku miesięcy i nie mam żadnych zastrzeżeń, co do współpracy. Wszystko przebiega pozytywnie. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?