Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2814
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Miłosz Kacek
link | zgłoś
2020-04-10
*.132.116.*
Polecam. Produkt bardzo dobry.
Bardzo dobry
Nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalina Mazur
link | zgłoś
2020-04-10
*.176.148.*
Zdecydowałam się na abonament, ale tylko na okres trzech miesięcy, bo była taka możliwość. Rozkręcam działalność, więc na pewno mi się przyda. Potem zobaczę.
Pomocne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tymek B
link | zgłoś
2020-04-10
*.37.255.*
Posiadam ten portal od kilku dni. Zarejestrowałem się sam na stronie Egpp, nie przez konsultanta. Nie wiem, może inni już to wszystko wiedzą, ale ja zdecydowałem się na abonament, bo widzę, że wielu informacji jednak nie miałem, a na śledzenie różnych stron w sieci nie mam a, więc bedę dokształcał s [rozwiń/zwiń]
Informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-04-10
*.154.197.*
Do mnie tez zadzwoniła konsultantka z propozycją testu, Zdecydowałem się dlatego, że zostałem poinformowany o tym, że jeśli się nie zdecyduję, w ciągu tych dni testu powininem zrezygnować. Prawdopodobnie nie zrezygnuje, ale pamiętam, że taka informacja była.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2020-04-10
*:59fa:cda0:*
Zdecydowanie odradzam, krótki telefon może się skończyć niechcianą usługą i fakturą na ok 2000 PLN, od której nie da się odstąpić. Nieuczciwe warunki współpracy i niemoralne podejście do innych przedsiębiorców, ODRADZAM!
brak
nieuczciwe traktowanie przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Oszukana
link | zgłoś
2020-04-10
*.221.155.*
NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!! ŻERUJĄCY NA NIEWIEDZY O KRUCZKACH PRAWNYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KANCIARZE
HOCHSZTAPLERZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2020-04-10
*.221.155.*
OSZUŚCI I NACIĄGACZE , NIE POLECAM !!!!!! Rejestrując się na ich portal akceptujesz regulamin, zgodnie z którym po 14 dniach wystawiają Ci fakturę za cały rok z góry Telemarketerka NIE INFORMUJE Cię o tym, CELOWO wprowadza w błąd, mówiąc że portal jest DARMOWY!
OSZUŚCI
NACIĄGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucjan
link | zgłoś
2020-04-10
*.172.237.*
OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potwierdzam wszystkie negatywne opinie Też padłem ich ofiarą , nawet w dobie koronawirusa działają BEZ SKRUPUŁÓW, a pozytywne opinie piszą sobie sami . OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!! HOCHSZTAPLERZY!!!!!!!!!! [rozwiń/zwiń]
OSZUŚCI
NACIĄGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danka
link | zgłoś
2020-04-10
*.172.237.*
UWAGA NA FIRMĘ !!!!!! Telefon od miłej pani telemarketerki z propozycją dostępu do portalu kończy się wystawieniem przez firmę faktury na 1800 zł i straszeniem sądami i windykacją. Chęć nieuczciwego zarobku bierze górę nad dostarczeniem usług na zdrowych warunkach rynkowych. Kłamstwo ma krótkie nogi [rozwiń/zwiń]
BRAK
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-04-09
*.242.127.*
Uwaga NACIĄGACZE !!! OPINIE POZYTYWNE PISZĄ PRACOWNICY TEJ ,,FIRMY,, Nazwiska zmyślone lub z nekrologów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?