Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2806
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krystyna
link | zgłoś
2020-04-09
*.0.124.*
NIEUCZCIWA FIRMA !!!!!!!!!!!!! UNIKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Portal zawiera informacje , które można za 0 zł znaleźć w internecie oni wystawiają za to fakturę za 1800 zł i od razu kontaktuje się z Tobą windykator.
BRAK
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2020-04-09
*.0.124.*
OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uważaj na spółkę - krzak Te negatywne opinie dają obraz działalności firmy pozytywne opinie piszą sobie sami
OSZUŚCI
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2020-04-08
*.176.148.*
Doradcy pomogli mi starać się o dotację. Na razie złożyłem dokumenty, więc nie wiem jaki będzie finał, ale jestem dobrej myśli.
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech Kruk
link | zgłoś
2020-04-08
*.235.142.*
Ostatnio przedłużyłem abonament na kolejny rok. Korzystam na codzień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2020-04-08
*.191.204.*
Zostałam bardzo dokładnie pokierowana we wszystkich czynnościach które powinnam wykonać żeby rozpocząć działalność. Wszystko poszło tak jak powinno.
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz L.
link | zgłoś
2020-04-08
*.154.197.*
Korzystam od niedawna i jestem zadowolona z usług, które oferuje firma. Mogę go polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita Puławska
link | zgłoś
2020-04-08
*.236.201.*
Dobre, sprawdzone informacje. Naprawdę przydaje się w początkowym okresie prowadzenia firmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-04-08
*.132.138.*
Serdecznie polecam Egpp.pl Ciekawe możliwości i usługi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2020-04-08
*.221.149.*
UWAGA OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!! Pozytywne opinie piszą sami , te prawdziwe opinie o ich działaniu są tylko negatywne .
brak
UWAGA!!!!!!!!! naciągacze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MD
link | zgłoś
2020-04-08
*.221.149.*
UWAGA, NIEUCZCIWE PRAKTYKI RYNKOWE, OSZUŚCI. Spółka żeruje na niewiedzy mikroprzedsiębiorców nt. sposobu zawierania umów w formie zdalnej. W pełni świadomie zawiera z przedsiębiorcami umowę przez telefon lub sms, oferując dostęp do portalu informacyjnego EGPP, którego wartość dla małego przedsiębior [rozwiń/zwiń]
brak
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?