Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3081
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jeremi M
link | zgłoś
2020-04-24
*.248.158.*
NIEUCZCIWA FIRMA
NIE ZNALAZŁEM
NACIĄGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JAGA
link | zgłoś
2020-04-24
*.248.158.*
Potwierdzam wszystko co napisał/a/ KING właśnie tak działają OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAK
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAGI
link | zgłoś
2020-04-23
*:1::*
Omijać szerokim łukiem same rozmowy telefoniczne z tą firmą. Nie warta chwili poświęcenia. Tylko straty po kontakcie z nimi. Polecam lekturę w gazecie Chwilą dla Ciebie i program https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow- [rozwiń/zwiń]
Brak
Omijać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KING
link | zgłoś
2020-04-23
*.175.148.*
NIE POLECAM! Nie dajcie się zwieść darmowemu Testowaniu! Po 14 dniach z automatu przychodzi faktura z najwyższym abonamentem do zapłacenia. Nikt nie poinformuję Cię o tym w rozmowie telefonicznej i nie przypomni że się kończy okres próbny. A i tak z danego serwisu korzystać nie będziesz bo do niczeg [rozwiń/zwiń]
Brak
Unikać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-04-23
*.165.245.*
Drodzy Państwo proponuje jak najszybciej kończyć połączenie jak tylko usłyszycie nazwę firmy Serwis Informacyjny Polskiego Prawa bądź Business Management bądź Centrum Innowacji! Ci ludzie nie mają sumienia! A ich bezczelność przekracza wszelkie granice! Uważajcie bo ci ludzie wciskają coś czego w [rozwiń/zwiń]
brak
milion
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
IGA
link | zgłoś
2020-04-23
*.221.156.*
NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!! jeżeli chcesz spokojnie spać OMIJAJ!!!!!!!!!!!!!!!
brak
WYŁUDZACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRZYSIEK
link | zgłoś
2020-04-23
*.221.156.*
UWAGA NA FIRMĘ - KRZAK - OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAK
BAGNO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emm
link | zgłoś
2020-04-23
*:15d7:a0b2:*
Jedyne co mogę polecić związanego z tą firmą to... unikanie jakiejkolwiek interakcji, działalność na granicy prawa, naciąganie klientów, specjalista od obsługi klienta, po 2 tyg. staje się specjalistą ds. windykacji etc. Odradzam.
Brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
golden
link | zgłoś
2020-04-23
*.154.70.*
Zastanawiam się skąd te pozytywne opinie ??? zapewne jakiś marketing szeptany, bo nie uwierzę że "firma" oszukująca i naciągająca potencjalnych klientów mieć jakieś pozytywne opinie. Proponuję obejrzeć program Polsatu interwencja gdzie w krótkim reportażu jest zawarta podstawowa działalność tej "fi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malik
link | zgłoś
2020-04-23
*:::*
Bardzo nieuczciwa firma. Żeruje na małych firmach i funkcjonuje na bezpodstawnie wystawionych fakturach i bezczelnie wyłudzanych pieniądzach. Jest mnóstwo osób poszkodowanych i zastraszanych. Współczuję serdecznie tym wszystkim, którzy tutaj za wyższą premię piszą te bzdurne pozytywne komentarze. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?