Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2844
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bartek Dulak
link | zgłoś
2020-04-08
*.132.116.*
Dokonałem bardzo dobrej inwestycji dzięki poradom ekspertów na portalu. Inwestycja zaczęła już się pomału zwracać. Bardzo dobry wybór. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-04-07
*.146.98.*
Nie polecam. Żałuję że tak późno trafiłem na reportaż jednej z telewizji o tej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata M
link | zgłoś
2020-04-07
*:4aff:fe92:*
Nie polecam kontaktów z przedstwicielami tej firmy. Proponuje również bardzo dobrze zapoznać się z najmniejszym druczkiem zanim na coś się zgodzimy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zalewski M.
link | zgłoś
2020-04-07
*.238.178.*
Bardzo dobrzy doradcy inwestycyjni. Dobra informacja dotycząca dofinansowań. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Kapłon
link | zgłoś
2020-04-07
*.37.255.*
Uzyskałem tu informacje na temat możliwości dofinansowania planowanego przedsięwzięcia. Nawet nie wiedziałem, że mogę skorzystać z takiego dofinansowania, a okazało się, że jest kilka możliwości.
porady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Urszula
link | zgłoś
2020-04-07
*.99.123.*
Profesjonalne doradztwo oraz szkolenia. Wszyscy pracownicy w firmie przeszkoleni w ramach abonamentu. Polecam
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2020-04-07
*.221.149.*
Uwaga na firmę !!! działają w następujący sposób: ''Miła Pani" znajduje ofiarę, którą grzecznie prosi do smsowego zaakceptowania otrzymania darmowej informacji o produkcie. Ofiara przegapia 14 dniowy termin odstąpienia od umowy i otrzymuje fakturę nie od księgowej lecz od starszego specjalisty [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-04-07
*.221.149.*
Wciskanie dostępu do płatnego portalu za ok 2 tysiące jest poniżej jakichkolwiek etycznych norm. Weźcie się za uczciwą robotę, chyba że faktycznie jedyne co potraficie to wciskanie bzdur przez telefon.
brak
niemoralna , oszukańcza firma -krzak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Całka
link | zgłoś
2020-04-07
*.89.160.*
Zdecydowanie polecam, usługa wychodzi dużo taniej niż bierze mój prawnik.
opłaca się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-04-07
*.176.148.*
Jestem użytkownikiem od niedawna. Z chęcią skorzystałem z takiej możliwości, bo i ja i księgowa mieliśmy wątpliwości w kilku sprawach w kwestiach prawa międzynarodowego. Prawnicy na 5+, a pomoc nieoceniona, tym bardziej, że mi potrzebna właśnie on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?