Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2814
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Janicki G.
link | zgłoś
2020-03-20
*.186.79.*
Dokonaliśmy w naszej firmie kilku inwestycji zgodnie ze wskazówkami doradców z Egpp. Polecamy.
Porady inwestycyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2020-03-20
*.180.200.*
Dla początkującego przedsiębiorcy przydatna sprawa. O wszystkich formalnościach, które musiałem załatwić wiem z portalu. Myślę, że nadal będzie mi się przydawał.
Informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy L.
link | zgłoś
2020-03-20
*.96.166.*
Bardzo dobre źródło informacji. Ja się tu często wspieram wiedzą. Polecam.
Fachowa wiedza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona P.
link | zgłoś
2020-03-20
*.23.202.*
Skorzystałam z okresu testowego portalu i bardzo przydały mi się porady prawne on-line. Mam zamiar przejść na abonament.
Porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata Pawlik
link | zgłoś
2020-03-20
*.0.42.*
Należę do grona stałych klientów portalu Business Management. Jestem zadowolona, wszystko przebiega tak jak powinno, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam serdecznie!
Jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jacek
link | zgłoś
2020-03-20
*.69.177.*
Uwaga firma działa w następujący sposób: Telemarkieterka znajduje ofiarę, którą namawia do smsowego zaakceptowania otrzymania informacji o produkcie. Ofiara przegapia 14 dniowy termin odstąpienia od umowy i otrzymuje fakturę nie od księgowej lecz od starszego specjalisty ds windykacji mającego w zan [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-03-20
*.154.191.*
Bardzo dobrze, że jest opcja darmowego przetestowania sobie portalu i sprawdzenia zawartości i jakości, tym bardziej, że bezpłatnie.
Test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-03-19
*.69.177.*
Business Managment J.Mosiądz, T.Oliwa, D. Rząsa Spółka Jawna 31-406 Kraków, al. 29 Listopada 130, NIP: 6782548091, KRS 0000254412 Firma o takim nr nip i krs nie ma jej w białej księdze podatników vat sprawdźcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-03-19
*.146.183.*
Nie składałem zamówienia, nie rejestrowałem się i nie aktywowałem w reklamowanym portalu EGP.PL, nie korzystałem z usługi, nie zapoznawałem się z regulaminem przed ani po niefortunnej akceptacji sms - miały być materiały marketingowe. Wystawiano mi fakturę za cały rok z góry 1794,57 z terminem płatn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartosz
link | zgłoś
2020-03-19
*.146.183.*
UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCI NIESTETY NACIĄGNELI MNIE NA TO .GÓWNO NIC NIE WARTE TE WSZYSTKIE OPINIE SĄ TO OPINIE ICH PRACOWNIKÓW.NIE DAJCIE SIĘ NABIĆ W BUTELKĘ . KANCIARZE I BANDA ZŁODZIEI .NIE MA MOŻLIWOŚCI ŻEBY ZREZYGNOWAĆ PRZED UPŁYWEM ROKU.PÓŹNIEJ JAK JUŻ NAWET CHCE SIĘ ZREZYGNOWAĆ TO T [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?