Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3081
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał
link | zgłoś
2020-04-10
*.154.197.*
Do mnie tez zadzwoniła konsultantka z propozycją testu, Zdecydowałem się dlatego, że zostałem poinformowany o tym, że jeśli się nie zdecyduję, w ciągu tych dni testu powininem zrezygnować. Prawdopodobnie nie zrezygnuje, ale pamiętam, że taka informacja była.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ann
link | zgłoś
2020-04-10
*:59fa:cda0:*
Zdecydowanie odradzam, krótki telefon może się skończyć niechcianą usługą i fakturą na ok 2000 PLN, od której nie da się odstąpić. Nieuczciwe warunki współpracy i niemoralne podejście do innych przedsiębiorców, ODRADZAM!
brak
nieuczciwe traktowanie przedsiębiorców
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukana
link | zgłoś
2020-04-10
*.221.155.*
NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!! ŻERUJĄCY NA NIEWIEDZY O KRUCZKACH PRAWNYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KANCIARZE
HOCHSZTAPLERZY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2020-04-10
*.221.155.*
OSZUŚCI I NACIĄGACZE , NIE POLECAM !!!!!! Rejestrując się na ich portal akceptujesz regulamin, zgodnie z którym po 14 dniach wystawiają Ci fakturę za cały rok z góry Telemarketerka NIE INFORMUJE Cię o tym, CELOWO wprowadza w błąd, mówiąc że portal jest DARMOWY!
OSZUŚCI
NACIĄGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucjan
link | zgłoś
2020-04-10
*.172.237.*
OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potwierdzam wszystkie negatywne opinie Też padłem ich ofiarą , nawet w dobie koronawirusa działają BEZ SKRUPUŁÓW, a pozytywne opinie piszą sobie sami . OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!! NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!! HOCHSZTAPLERZY!!!!!!!!!! [rozwiń/zwiń]
OSZUŚCI
NACIĄGACZE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Danka
link | zgłoś
2020-04-10
*.172.237.*
UWAGA NA FIRMĘ !!!!!! Telefon od miłej pani telemarketerki z propozycją dostępu do portalu kończy się wystawieniem przez firmę faktury na 1800 zł i straszeniem sądami i windykacją. Chęć nieuczciwego zarobku bierze górę nad dostarczeniem usług na zdrowych warunkach rynkowych. Kłamstwo ma krótkie nogi [rozwiń/zwiń]
BRAK
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-04-09
*.242.127.*
Uwaga NACIĄGACZE !!! OPINIE POZYTYWNE PISZĄ PRACOWNICY TEJ ,,FIRMY,, Nazwiska zmyślone lub z nekrologów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JB
link | zgłoś
2020-04-09
*.99.123.*
Egpp.pl znalazłem na facebook. Z ciekawości zajrzałem i stwierdziłem, że sobie sprawdzę, tym bardziej, że mam teraz czas. Wydaje się być ciekawe, ale jeszcze mam kilka dni na podjęcie decyzji czy wejśc w abonament. Generalnie nie jest zły.
testuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JB
link | zgłoś
2020-04-09
*.99.123.*
Egpp.pl znalazłem na facebook. Z ciekawości zajrzałem i stwierdziłem, że sobie sprawdzę, tym bardziej, że mam teraz czas. Wydaje się być ciekawe, ale jeszcze mam kilka dni na podjęcie decyzji czy wejśc w abonament. Generalnie nie jest zły.
testuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Janoszek
link | zgłoś
2020-04-09
*.189.114.*
Polecam doradztwo i ekspertów. Ocena bardzo dobra.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?