Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3081
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rick
link | zgłoś
2020-08-04
*.216.35.*
portal polecił mi znajomy, który sam korzysta z niego już od dłuższego czasu, uważam, że był bo bardzo dobry zakup :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lelo
link | zgłoś
2020-08-04
*.79.98.*
z egpp.pl korzystam każdego dnia, jest tutaj masa przydatnych informacji ze świata, gospodarki czy prawa pracy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pellori
link | zgłoś
2020-08-04
*.162.229.*
Portal działa prawdiłowo jak należy, fajna wersja mobilna, wygodnie się czyta tekst sie nie zlewa :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MArija
link | zgłoś
2020-08-04
*.232.21.*
Serdecznie polecam wszystkie usługi firmy. Korzystam zarówno z portalu jak i z kilku szkoleń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adik
link | zgłoś
2020-08-04
*.201.55.*
Uwaga to oszuści, sami piszą sobie opinie. Wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt mailowy pozewzbiorowyegpp małpa gmail.com
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Amir
link | zgłoś
2020-08-03
*.109.240.*
Wiele ważnych porad prawników.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O
link | zgłoś
2020-08-03
*.89.160.*
Świetna współpraca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MarOpoL
link | zgłoś
2020-08-03
*.99.123.*
POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MEllirose
link | zgłoś
2020-08-03
*.37.255.*
Korzystałam z kilku portali biznesowych, ale ten przypadł mi do gustu najbardziej :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2020-08-03
*.238.178.*
Portal egpp.pl jets przeznaczony zarówno dla większych jak i mniejszych firm. Korzystać mogą z niego zarówno właściciele firm, jak pracowanicy z takich działów jak księgowość czy kadry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?