Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2997
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jonasz
link | zgłoś
2020-03-30
*:ae80:659f:*
Obecnie testuję sobie ten serwis i myślę, że cena jest atkakcyjna, więc pewnie się zdecyduję korzystać w przyszłości.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-03-30
*:ae80:659f:*
Posiadam ten portal od kilku miesięcy i przeglądam go w każdej wolnej chwili. Dużo ważnych dla mnie informacji, więc się bardzo przydaje.
Dużo możliwości i funkcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2020-03-27
*.230.171.*
UWAGA OSZUŚCI Firma sama sobie wystawia pozytywne komentarze a tak naprawdę oszukuje ludzi
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Haco
link | zgłoś
2020-03-27
*.186.79.*
Miałem do tej pory podobny, ale zdecydowałem się jednak na Business Management.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władik
link | zgłoś
2020-03-27
*.183.56.*
Jestem na etapie testowania, więc jeszcze nie wiem, czy się zdecyduję na abonament. Na razie mi się podoba.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Piotr Dudek
link | zgłoś
2020-03-26
*.106.103.*
Osobiście mogę powiedzieć, że jest to jeden z lepszych serwisów doradczych jakie testowałem. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wójcik L.
link | zgłoś
2020-03-26
*.71.249.*
Po zarejestrowaniu działalności wiele spraw konsultowałem z ekspertami na portalu. Bardzo pomocne.
Pomocne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martyna
link | zgłoś
2020-03-25
*.255.6.*
Portal zawiera dużo ciekawych porad i artykułów. Serdecznie polecam Egpp.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witek
link | zgłoś
2020-03-25
*.0.42.*
Polecam Egpp.pl Usługi na bardzo dobrym poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek
link | zgłoś
2020-03-24
*.164.135.*
Również otrzymałem swoją "szansę", zanim aktywowałem to trafiłem tutaj. Przecież jak czytam te opinie to od razu widać że to lipa. Nie w dzisiejszym świecie. Nawet jak ładnie zdania zbudowane.
brak zdania
brak zdania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?